- 16 Aralık 2019
- 20.592
- En iyi cevaplar
- 1
- 82.648
- 598
- 32
dua topiğini ararken kendimi burda buldum![]()
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dua topiğini ararken kendimi burda buldum![]()
ahahahahaha Allah razı olsunne güzel duamızı al çık
selam sebbo iyiyiz sen nasılsın ☺Slm millet nasilsiniz
Hastaydim iki üç gündür bugün daha iyim şükürselam sebbo iyiyiz sen nasılsın ☺
geçmiş olsun neyin vardı kiiHastaydim iki üç gündür bugün daha iyim şükür
geçmiş olsun neyin vardı
Adet oldum mide bulantısı halsizlik öldürdü benigeçmiş olsun neyin vardı kii
Çok geçmiş olsun canım. sen de kötü geçirenlerdensin demekAdet oldum mide bulantısı halsizlik öldürdü beni
ya teşekkür ederim vallaha utandım . Kendimi star gibi hissettim. Çok güzel bir karşılama. Zaten bugune kadar neden üye olmadım diye sorguladım kendimiGünaydınbuyrun topik sahibesi benim
![]()
Alışırsın bebeeeeyiiimbirazda acemiyim aslında![]()
Alışırsın bebeeeeyiiim
Bazen hiç hissetmiyorum bazen de kötü oluyorum böyleÇok geçmiş olsun canım. sen de kötü geçirenlerdensin demek
aydan aya değişiyo canım. benim de bazen çok ağrılı oluyo bazen hissetmiyorum bir şeyBazen hiç hissetmiyorum bazen de kötü oluyorum böyle
Gezmelerdeydim valla çok mutlu oldum bugün 3.5 haftadan beri evdeyim yaselam sebbo iyiyiz sen nasılsın ☺
Oh tadını çıkarOooo
Gezmelerdeydim valla çok mutlu oldum bugün 3.5 haftadan beri evdeyim ya
Hayat sana güzel anasını satayımOooo
Gezmelerdeydim valla çok mutlu oldum bugün 3.5 haftadan beri evdeyim ya
Kiz 3.5 haftadan beri evdeyim hayat bana nerde güzel kız daha yeni çıktım seni de çıkarym bı günHayat sana güzel anasını satayım
İki çocukla çıktığı kadar cikarmiyom valla iki insan yüzü gördümOh tadını çıkar
Ne güzel ailenle cocuklarinla ol bn insan yüzü görmek ten yoruldumİki çocukla çıktığı kadar cikarmiyom valla iki insan yüzü gördüm