- 14 Nisan 2021
- 3.982
- 21.871
- 258
Hatice diye akrabamda yok hadi yine iyisinHayır kuzu HATİCE
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatice diye akrabamda yok hadi yine iyisinHayır kuzu HATİCE
Hatice diye akrabamda yok hadi yine iyisin
sağol canımmm. gerçi yazın seviyorum ben kışın bi şeye yaramıyomuş gibi hissediyorumYakışır kuzum
sağol kuşşummm zamannn hızla aksıınnnnnn tatatatammmmm (dudu peri) ahshfsdlksdlg
sağa sola istediğin yere kusabilirsin
oohhhh hasret gidermece
hööööBenim ikizim kız kardeşim aynı zamanda eltim olur kendisi onun için aynı binadayız
Ahahaha evet
senden bi tane daha olması nasıl bir duyguAhahaha evet
İkiz olmak cok farklı bi duygu kardeşliktenden de öte. Aradaki bağ isimlendirilemiyosenden bi tane daha olması nasıl bir duygu
Canım benim ne güzel. rabbim bağınızı hiç koparmasın inşallahİkiz olmak cok farklı bi duygu kardeşliktenden de öte. Aradaki bağ isimlendirilemiyo
Hele birde elti olduk rabbim bozmasın cok güzel
En basiti kaynanaya karşı 2 kişisin
Abla kardeşler anlaşamıyo ama ikizler anlaşabiliyo işteCanım benim ne güzel. rabbim bağınızı hiç koparmasın inşallah
ben kendi ablamı düşünüyorum da yok yapamazdım mesela anlaşabilmek çok önemli
kardeşleri nasıl buldunuz ya valla çok şaşırtıcı
kadere bak yahu filmlerde olur sanırdık böyle şeyler Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah canım benimAbla kardeşler anlaşamıyo ama ikizler anlaşabiliyo işte
Sorma cok basit ben eşimle sevgili iken buluşmaya gittiğimde kardeşimde geliyodu evden tek cıkamadıgım için oda tek kalmamak için abisini getirirdi öyle tanıstılar
Amin canm cok sağolkadere bak yahu filmlerde olur sanırdık böyle şeyler Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah canım benim
Aaa ikiz miydiniz kuzumİkiz olmak cok farklı bi duygu kardeşliktenden de öte. Aradaki bağ isimlendirilemiyo
Hele birde elti olduk rabbim bozmasın cok güzel
En basiti kaynanaya karşı 2 kişisin
İyi kandiller şekerimHayırlı kandiller güzel hanımlar
Tek tek etiket yapmadım. Erindim yalan yok çünkü kalabalık bi grubuz biz.
Hepinizi çoook seviyorum
Yok canm benden 20 dk. BüyükAaa ikiz miydiniz kuzum
Ben senin küçüğün sanıyordum
A aaaa yirmi dakika içeride naptın kız, yerin rahatti galibaYok canm benden 20 dk. Büyük
Zaten doğamadığım için 20 dakka içerde kalmışım ya bacım normal doğmuş ben çıkmayınca sezeryan a almışlar annemi onun için 20 dakika sürmüşA aaaa yirmi dakika içeride naptın kız, yerin rahatti galiba
Çok şükür bişey olmamış
Oksijensiz kalmıyor mu bebek iceride yirmi dakika beklerken
Beni doğurmak öyle kolay değil canım Ayaginizi denk alın diye resti çekmişsinZaten doğamadığım için 20 dakka içerde kalmışım ya bacım normal doğmuş ben çıkmayınca sezeryan a almışlar annemi onun için 20 dakika sürmüş
Yok oksijensiz kalmaz kesenin içinde olduğu için