Sen iiyii oll benim kara dutumm ooyyyAman s.ktr et
Ooyyy kuzum dilediğinde yaşatsın Rabbim sanaŞuan olmayan çocuklarımı anneme yollayıp kafa dinleyesim geldi, kiskanclikta son nokta
Zrytin yağı sür canumSen iiyii oll benim kara dutumm ooyyy
Buara ellerim çok kuru yüzümde nemlendirici sürüyorum ama pek fayda etmiyor gibi
Oda çok vıcık vıcıkk olurr kremi bile zor surüyom hiç sevmemZrytin yağı sür canum
Gezdim bebeemm ayaklarim ağrıyo hattaVayyy hanımmm yavv pazara falan iyi gezmişsindirr artıkk
Oda çok vıcık vıcıkk olurr kremi bile zor surüyom hiç sevmem
Ooyyy kuzum dilediğinde yaşatsın Rabbim sanaYerim senin kıskançlığını
Heee tamamm hahahahah güreşe çıkayiimm pampaaaaa iyi olur belkiii heryerime süreeemmm p.rn.cu karılar gibiiyağlı güreşe çık demedim. Azıcık limon sık bi kaç damla yağ yeter
Bende ona bakıyorumm kızz ama bugün pek hüzünlü birşeyler yok gibiGezdim bebeemm ayaklarim ağrıyo hattaUzattim Gönül Dağı na bakiyorumm
Totom iyi ya sade bacaklarim tutulmusBende ona bakıyorumm kızz ama bugün pek hüzünlü birşeyler yok gibitotonda ağrıyomu çok yürümekten
Heee tamamm hahahahah güreşe çıkayiimm pampaaaaa iyi olur belkiii heryerime süreeemmm p.rn.cu karılar gibii
Öyle de olunca tabiiTotom iyi ya sade bacaklarim tutulmusUzun zamandir fiiikk fiikk gezmiyodumm
Bu kadar gezmek iyi degilmiş demekkiÖyle de olunca tabiiyarın dahada ağrıyacakk biraz benim olsaa belim tutulmuştu totom ağrımıştı
Iyi yaptınn gerekenn ne varsa almışsınnn zateeennnBu kadar gezmek iyi degilmiş demekkiGaza geldim o gazla her yeri gezmiş bulundum
Onu kaçırdım ben hahahahahaha manyak bu selami yavvKolonyadandır yüzünü yikadi resmenGeçicidir o
Hiç sorma yavvv ama çok komikOnu kaçırdım ben hahahahahaha manyak bu selami yavv
Şimdi ne durumda göstermedilerHiç sorma yavvv ama çok komik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?