Bakacak olan her türlüBende kısa montun içinde dotume bakiyorlarmis gibi hissediyorum hepama uzun da kısa da giyerim ayrım yapmam
Demekkii zayıfsın bayaaKisa mont daha spor durduğu için, uzun montun içinde kayboluyorsun diyo
Ooyy kuzum carşida gezdim hep bugün uşağida yolladim anamaa@ElhanASSOSyal @HeLLaa D u t @karamel Latte bebeklinick @bir mucizee @Fatmazell @halleyyy @Morrmeneksee @mavikelebek34 Madammor @BlueBerry4268 @ozo1907 @Demetria @Ecemhasan35677
@Bly Manor @Cemoos @Simurgp @MigimLavinia_98 @Nosking @Mi-Ok Yun
eeeeeeeee nerdesinizz yaaahaftasonu geldi diye kocişlerinizinn koynunamı gittinizz heleeeeeeeeee tabii bekarlara lafımm yokkk hadiiiii hadii gelinn kahve içeluummmmmmmmmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 2997216
tabiikiii şarkı eşliğindeeeeeeeeeeeeee
Şuan olmayan çocuklarımı anneme yollayıp kafa dinleyesim geldi, kiskanclikta son noktaOoyy kuzum carşida gezdim hep bugün uşağida yolladim anamaa1hafta yat dinlen benim iş
Vayyy hanımmm yavv pazara falan iyi gezmişsindirr artıkkOoyy kuzum carşida gezdim hep bugün uşağida yolladim anamaa1hafta yat dinlen benim iş
İyiyim kuzu sen ve bebiş nasılLaviimm güzelimm nasılsınn
Iyi bebiş kuzuuu gece pek uyuyamamıştım burda 2 saat uyumuşum gitmişimm hala üstümde yorgunluk varmış gibiiİyiyim kuzu sen ve bebiş nasıl
Sonunda yavvvvHelllööööüüüüğ
AncaIyi bebiş kuzuuu gece pek uyuyamamıştım burda 2 saat uyumuşum gitmişimm hala üstümde yorgunluk varmış gibii
Sonunda yavvvv
Tabiii kocayı bırakabildinmi baree
Ohhh sen yat yat o bir gelsin bakalım rahat yatabilcn miIyi bebiş kuzuuu gece pek uyuyamamıştım burda 2 saat uyumuşum gitmişimm hala üstümde yorgunluk varmış gibii
Sonunda yavvvv
Yav küsüz diyomTabiii kocayı bırakabildinmi baree
Ama amaa deme öyleeeOhhh sen yat yat o bir gelsin bakalım rahat yatabilcn mi
O derece mii oldu birşeyler yavvv ne oldii adam neye sinirlendirdi gene seniiYav küsüz diyom
Aman s.ktr etO derece mii oldu birşeyler yavvv ne oldii adam neye sinirlendirdi gene senii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?