Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aferimmm sen kendini kurtardınnVallahi ben bugün dayaktan kurutuldum gün boyu aktiftim hahahaha
Nevar ne yok tontiişş
Aynı bildiğin gibi evNevar ne yok tontiişş
Ya inanır mısın bana bildirim gelmediNabiyonuz kızlar canlar fıstıklar ben kar altında kaldım 2gündür hiç durmadan yağıyor mübarek 🌨
@ASSOSyal Jou D u t @bir mucizee Fatmazell bebeklinick
Aaa sanada mı gelmediAaaaaa bana bildirimin gelmedii sadece crvap yazdı diye bildirim geldii
Ooohhh ne güzell işte tutturdunuz karda kar karda karrr
Bende öylee yaavvvAynı bildiğin gibi ev
Bende anlamadımm onu işteAaa sanada mı gelmedi
Kk da çalışma mi var acaba o zaman, bana da gelmedi çünkü bildirim
Nasıl bi oyunsa buYa inanır mısın bana bildirim gelmedi
Ben şimdi foruma başlık düşünce girdim
Öyle karşılaştım
Uzandım eşimi bekliyorum canım
Oyun oynuyodum ama yenildim ne altinim kaldı ne kartım, oyuna da çıkamıyorum gayri
Sen napiyosun nasıl bir pazargunu?
Evrensel bı oyun kuzumNasıl bi oyunsa bu
Kar yagsın ya kuzu bereket bereket mikroplar ölüyo sular çoğaliyor daha ne nerdeyse 1metre oldu kar köyler zaten kapanmisAaaaaa bana bildirimin gelmedii sadece crvap yazdı diye bildirim geldii
Ooohhh ne güzell işte tutturdunuz karda kar karda karrr
Gecen elçoda etiket etmisti bizi banada gelmedi sanirim arada sıkıntı oluyorBana da bildirim gelmedi kuzucuk
Ben maç izlerim kocişle maşallah bereket yağaın kuzucum
Kuzum ne oyunu bu gercekten bisey kaybetmedin umarimYa inanır mısın bana bildirim gelmedi
Ben şimdi foruma başlık düşünce girdim
Öyle karşılaştım
Uzandım eşimi bekliyorum canım
Oyun oynuyodum ama yenildim ne altinim kaldı ne kartım, oyuna da çıkamıyorum gayri
Sen napiyosun nasıl bir pazargunu?
Yok canım öyle kendi altın puanları kendi kartlarıKuzum ne oyunu bu gercekten bisey kaybetmedin umarim
Nasil bir pazar full evde olmali cünkü disarda durmadan kar yagiyor ve soğuk dahada devam edicekmiş
Oohhh iyi bari Olacak insallah çıkıp oynayacaz kar dursa bi hiç durmadan yagiyo bide rüzgar var❄Yok canım öyle kendi altın puanları kendi kartları
Ay gerçek parayı kaptırır miyim ayol gayri kahrimdan ölürüm herhalde
Yaa hamileyken kar da fotoların olsunnnn
Iyi yapıyosun genede yaEvrensel bı oyun kuzum
Dünyadaki kişilerle turnuvadasin surekli
Şeker patlatma oyunu gibi ama öyle değil
Çok sevdiğim bı oyun değil de sklnca giriyorm
Evettt ne güzell tabii orası öylee yarında gene gelcekmiş buraya karKar yagsın ya kuzu bereket bereket mikroplar ölüyo sular çoğaliyor daha ne nerdeyse 1metre oldu kar köyler zaten kapanmis
Evettt ne güzell tabii orası öylee yarında gene gelcekmiş buraya kar
Birgünde kızınla şöylee yuvarlanırsınızz inşaallahh yaaa