- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 108
- 25
Evet evet güzelliğim benziyor hahahaAma benziyor dimi
Hele park bahçelerde masalar varya onun üstüne yağınca al sana pasta![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet evet güzelliğim benziyor hahahaAma benziyor dimi
Hele park bahçelerde masalar varya onun üstüne yağınca al sana pasta![]()
Her yerde karvar burada güneş memlekete gidemiyorum yollar kapalıAynen canım napiyosun nasılsın ❤❤❤
Napiyosun canım nasıl gidiyor hayat
Valla napiyim aşkom biraz geç ettik temizligi felan kahve cay muhabbet derken simdi de oturdum komsu gelmis onun yanina girecem bi hosgeldine ☺☺☺sen napiyon bidenem❤
Bende pek icemiyorum ya evimdeki gibi sık sık yapiyoz boyle aradabana kalss hergun icerim bi bardak da
![]()
Ayın sonuna kadarr söner ya karrr dur bacuuHer yerde karvar burada güneş memlekete gidemiyorum yollar kapalıne yapalım bu bahtı, mı de bakalım
Hatırlıyorum seni unutursak kanımız gurusunBi aralar buralarda takılıyordum beni hatırlayan var mı acep?![]()
İnşAllah bacımAyın sonuna kadarr söner ya karrr dur bacuu![]()
Ooo pazarları sen müsait misin ya![]()
Lna16 @ASSOSyal
Jou
D u t @bir mucizee @Mavera4268 @mavikelebek34 @Catlak-kurabiye
bebeklinick
Minnosprenses @MssPARE @Elhan
Günaydınlar Gününüz Aydın Bereketli Neşeli En Güzel Şekilde Geçsin Gönlü Güzel Bayanlarr![]()
Yaaaa inşallah fatmammmnm![]()
Lna16 @ASSOSyal
Jou
D u t @bir mucizee @Mavera4268 @mavikelebek34 @Catlak-kurabiye
bebeklinick
Minnosprenses @MssPARE @Elhan
Günaydınlar Gününüz Aydın Bereketli Neşeli En Güzel Şekilde Geçsin Gönlü Güzel Bayanlarr![]()
Hahahaha arada oluyor öyleOoo pazarları sen müsait misin ya![]()
İyiyim fatmacimHahahaha arada oluyor öyle
Nasılsın bakalım
Sen benim her zaman kalbimin köşesindesin bebeğimmm şükürler olsun seni bana bulduran kk neSarıp sarmala benii o naif kalbinin içine yerleştirr![]()
Şükür kuzucum iyiyim bugün ve dün hep evdeydik aşırı soğuk tekrar kar başladı şuanİyiyim fatmacim
Çok şükür
Seni sormali
YaaaaaaaSen benim her zaman kalbimin köşesindesin bebeğimmm şükürler olsun seni bana bulduran kk ne![]()
Bı on dakika olsa da kar oynamaya inseniz çok iyi gelir aslındaŞükür kuzucum iyiyim bugün ve dün hep evdeydik aşırı soğuk tekrar kar başladı şuan
Soğuk günler biraz sıkıcı oluyor ama idare ediyoruz işte![]()
Dün indik heryer buz tutmuşBı on dakika olsa da kar oynamaya inseniz çok iyi gelir aslında
On dakika dahi dayanilacak gibi değil mi?
Kar yağsın ama soğukta olmasınDün indik heryer buz tutmuşamaan bee popişim donuyor yeter bu kadar kar bana hahaha
![]()
Aynen böyle istediğim kış tipi hahahaKar yağsın ama soğukta olmasın![]()