Heee guuu açması zahmet değil aslındaa tektek kapatması var bideYa benimde canim manti cekiyoAçmasi zahmetli ama yapacam artik 2aydir yapmiyorum
Çok doğal canom yavaş yavaş doldiriyon günleriniAaayyy üstümde uyku isteğim varr sanırım baâladık uykularaa
Aynen öyle vallahaa canoommÇok doğal canom yavaş yavaş doldiriyon günlerini
Aynen öyle vallahaa canoomm
Ooyyy canımmm tatlı nekadarda güzel gözüküyorrrD u t D u t karamel Latte karamel Latte bebeklinick bebeklinick Elhan Elhan bir mucizee bir mucizee Minnosprenses Minnosprenses Fatmazell Fatmazell ASSOSyal ASSOSyal Madammor Madammor Wilma11 Wilma11 Morrmeneksee Morrmeneksee mavikelebek34 mavikelebek34 Lavinia_98 Lavinia_98 Mi-Ok Yun Mi-Ok Yun Nosking Nosking Simurgp Catlak-kurabiye Kızlar varmı kahveler buyrun gelin ❤❤❤
Sağol aşkom gel beraber olsunOoyyy canımmm tatlı nekadarda güzel gözüküyorrr
Afiyet ball şeker olsunn
Ohhh ellerine sağlık kekin enfes görünüyor
Ohh şöyle bi keyif bana gelseydi keşke, afiyet olsun canım benimD u t D u t karamel Latte karamel Latte bebeklinick bebeklinick Elhan Elhan bir mucizee bir mucizee Minnosprenses Minnosprenses Fatmazell Fatmazell ASSOSyal ASSOSyal Madammor Madammor Wilma11 Wilma11 Morrmeneksee Morrmeneksee mavikelebek34 mavikelebek34 Lavinia_98 Lavinia_98 Mi-Ok Yun Mi-Ok Yun Nosking Nosking Simurgp Catlak-kurabiye Kızlar varmı kahveler buyrun gelin ❤❤❤
Sağol canım ❤ Arada yapıyoz böyle güzelliklerOhhh ellerine sağlık kekin enfes görünüyorafiyet olsun kuzucum
Gel sosyalim gel sağolasınOhh şöyle bi keyif bana gelseydi keşke, afiyet olsun canım benim
Oyy allah razı olsun canım benim, valla mis gibiii yer içerimGel sosyalim gel sağolasınSanada bi tabak gönderiyim hemen
Keşke aynı mahallede felan olsak gönderirdim vallahiOyy allah razı olsun canım benim, valla mis gibiii yer içerim
Iyiyim kuzum şükür, sınava girmeye karar verdim heyecanlar yaşıyorumKeşke aynı mahallede felan olsak gönderirdim vallahiNapiyon nasılsın ne var ne yok ☺☺☺
Heeehhh olduu
Hayırlı cumalar aşkooooo Rabbim saglikla bebeğini kucağına almak nasip etsin balımmmm
Afiyet olsun canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?