Aaayyy kuzu dondurucuya bibaktımm ekmek dolmuş yığılmış heptenn dedim galeta yapiyimm iyi oluyo böyle hazırr yarısını köfte yaptım akşama edecem yarısınıda artık buzluğa 🥰🥰 sen niye ağladınn pıçağu dayarım ağzınaa🔪🔪🔪🔪
Hoffff pıçakla beni de kurtulayım şu dünyadan
Şuan vitamimi içiyom kuzuşş ekmekleri rondodan geçiriyorum şini hava fena dolu yağıyorr şimşke kıyametttt
Abooooo yağmur mu yağıyooo
Benimde var bayat ekmek çekilce
Köfteye iyi oluyo başka neye kullanıyon ki🤔

• Komik
Reactions: Jou
Hoffff pıçakla beni de kurtulayım şu dünyadan

Abooooo yağmur mu yağıyooo
Benimde var bayat ekmek çekilce
Köfteye iyi oluyo başka neye kullanıyon ki🤔
Yanii hani kadınbudu köftesi yaparken galetaya buluyonya mesela karnabahara mesela herşeyebyanii ama çok çektirmej lazım benim pek kurumadı yarına kadar dışarda durcak

D u t D u t @karamel Latte @kedilinick @Elhan Noisy Girl Noisy Girl bir mucizee bir mucizee @HeLLaa @Fatmazell ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. @Pandora27 Madammor Madammor @Migim @Morrmeneksee @mavikelebek34 @MevsimBahar @Lna16 BlueBerry4268 BlueBerry4268 @Lavinia_84 @Mi-Ok Yun @Nosking @Simurgp @sweetgirlcandy @zzekta1

Hayırlı Cumalaarrrr 🤲💜🥰😍

hayirli-cumalar-cuma-mesaj.gif
Hayırlı cumalar joumm benimmm 😘😘😘😘😘😘

• Muhteşem
dur daha bebeğim yaşın daha küçük. yaşayacak çok güzel günlerin var önünde. şikayet ettikçe dertler hiç bitmezmiş . o yüzden sabredecek ve gelecek güzel günleri bekleyeceksin 🥰
Sabr sabrr ahh sabrrrr 🥴🥴🥴🥴
Yanii hani kadınbudu köftesi yaparken galetaya buluyonya mesela karnabahara mesela herşeyebyanii ama çok çektirmej lazım benim pek kurumadı yarına kadar dışarda durcak
Hı mm kadın budu köfte yapmadım hiç efendime söylim
Benim butum baya kadın gibiden fazla yane
Fazla etli butlu karıyem 🤣🤣🤣

Sabr sabrr ahh sabrrrr 🥴🥴🥴🥴

Hı mm kadın budu köfte yapmadım hiç efendime söylim
Benim butum baya kadın gibiden fazla yane
Fazla etli butlu karıyem 🤣🤣🤣
Hahahahahahahaha bu hiç aklıma gelmediii manyakkk yaa tavukalrdada oluyoya budalıyosun kızartıyosun galeta unu ne işe yarıyorsa o :D

Hahahaha köftesini bile ettim attım dolabaa şimdi vitamin içeyrumm ekmekleri rondodan geçiriyorumm biandada size yazıyom😆
Ya benimde canim manti cekiyo😅🤭 Açmasi zahmetli ama yapacam artik 2aydir yapmiyorum🙄

• Muhteşem
Back