Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eminim öylediirr vallahaaiyiyim çok teşekkür ederim çalışıyorum ve zaman geçmiyor
sizler nasılsınız
Oooo ben sormadan öncee yazıldı bileeaslında çok eski bir üyeyim ara ara bağlı olduğum topikler vardı fakat yok oldular:)
34 yaşındayım çalışıyorum özel bir sektöre muhasebeciyim 1.sınıfa giden bir oğlum var
işi ev çocuk arası mekik dokuyanlardanım
aslen niğdeliyim doğma büyüme istanbulEminim öylediirr vallahaa
Iyiyim bende şükürr nerelisinizzz![]()
Niye yaa senin 78 79 larda bile atanabilirsin benceeeeSizin bölümde zormuş kuzum, ben 81 ile atanamam ama üzerine beş daha katarız81 ile istanbula atanmak mucize gibi ya
![]()
Oooo ne yapıyon sen galete maleteEkmekleride fırınladım şimdi çıkardımm soğumasını bekliyorumm galeta yapcem![]()
Amin canım hepimizinkiniOooo ben sormadan öncee yazıldı bilee
Oohh oğluşunn u allah size bağışlasın![]()
Bibişimmmmmm nörüyonnnbir mucizee bebeğiiimmmmmm
Olabilersen yakışıklı ve hayvaseverdir(Özellikle kedi köpekOglusuna aşık olabiler miyim hanimefendi![]()
Müthişş bugün iş var diyosuuunnnEkmekleride fırınladım şimdi çıkardımm soğumasını bekliyorumm galeta yapcem![]()
Bende aslen rizeliyimm doğuma büyüme istanbul evlendimm çerkezköye yerleştimaslen niğdeliyim doğma büyüme istanbul
siz?
bebiş bekliyorsun sanırım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin rabbim.Bende aslen rizeliyimm doğuma büyüme istanbul evlendimm çerkezköye yerleştim![]()
Aaayyy kuzu dondurucuya bibaktımm ekmek dolmuş yığılmış heptenn dedim galeta yapiyimm iyi oluyo böyle hazırr yarısını köfte yaptım akşama edecem yarısınıda artık buzluğaNiye yaa senin 78 79 larda bile atanabilirsin benceeee
Bizim bölümden devlete atanmak gerçekten daha çok mucize bence
Benimbile çalışasım geliyor ya
Oooo ne yapıyon sen galete malete
Hahahaha yaşancak şeyler yaa kızzzAmin canım hepimizinkini
ahh oğluşum okuldan çıkıp yanıma geliyor işe yaklaşık 1 ay oldu başlayalı
bunların yanında da yeni iş sendromu yaşıyorum ne dertliyim wallahi ben yaa![]()
Şuan vitamimi içiyom kuzuşş ekmekleri rondodan geçiriyorum şini hava fena dolu yağıyorr şimşke kıyamettttBibişimmmmmm nörüyonnn
Hahahaha köftesini bile ettim attım dolabaa şimdi vitamin içeyrumm ekmekleri rondodan geçiriyorumm biandada size yazıyomMüthişş bugün iş var diyosuuunnn![]()
Evettt aminn inşaallahh herkese nasip etsinnbebiş bekliyorsun sanırım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin rabbim.
çalışıyormusun
kıs sen anaokulu öğretmeni misin seni yerimEvettt aminn inşaallahh herkese nasip etsinn
Yok evlendiğimden beri çalışamadım
Çocuk gelişimi öğretmeniyim bende anaokulu
Evett ozommkıs sen anaokulu öğretmeni misin seni yerim![]()
oyyy bilmiyordum ben . ne güzelllEvett ozomm![]()