- 12 Mart 2020
- 9.797
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.875
- 298
Hoffff pıçakla beni de kurtulayım şu dünyadanAaayyy kuzu dondurucuya bibaktımm ekmek dolmuş yığılmış heptenn dedim galeta yapiyimm iyi oluyo böyle hazırr yarısını köfte yaptım akşama edecem yarısınıda artık buzluğasen niye ağladınn pıçağu dayarım ağzınaa
Abooooo yağmur mu yağıyoooŞuan vitamimi içiyom kuzuşş ekmekleri rondodan geçiriyorum şini hava fena dolu yağıyorr şimşke kıyametttt
şşşşşttttt ne biçim konuşmalar öyle bıçakla beni falan kızarım bakHoffff pıçakla beni de kurtulayım şu dünyadan
Abooooo yağmur mu yağıyooo
Benimde var bayat ekmek çekilce
Köfteye iyi oluyo başka neye kullanıyon ki
Evettt aminn inşaallahh herkese nasip etsinn
Yok evlendiğimden beri çalışamadım
Çocuk gelişimi öğretmeniyim bende anaokulu
Ama çok yoruldum ben bu hayattanşşşşşttttt ne biçim konuşmalar öyle bıçakla beni falan kızarım bak
Amaa çok çalışamadım 2 sene çalıştım evlendimm sonrada kaldı böylee bebiş büyüyünce beraber gidip geliriz artıkoyyy bilmiyordum ben . ne güzelll
hahahah evetAmaa çok çalışamadım 2 sene çalıştım evlendimm sonrada kaldı böylee bebiş büyüyünce beraber gidip geliriz artık
dur daha bebeğim yaşın daha küçük. yaşayacak çok güzel günlerin var önünde. şikayet ettikçe dertler hiç bitmezmiş . o yüzden sabredecek ve gelecek güzel günleri bekleyeceksinAma çok yoruldum ben bu hayattan
Yanii hani kadınbudu köftesi yaparken galetaya buluyonya mesela karnabahara mesela herşeyebyanii ama çok çektirmej lazım benim pek kurumadı yarına kadar dışarda durcakHoffff pıçakla beni de kurtulayım şu dünyadan
Abooooo yağmur mu yağıyooo
Benimde var bayat ekmek çekilce
Köfteye iyi oluyo başka neye kullanıyon ki
Sağoll canımya ne kadar güzelmiş
Hayırlı cumalar joumm benimmm
Kuzummmmmm hoşgeldinHayırlı cumalar joumm benimmm❤
Sabr sabrr ahh sabrrrrdur daha bebeğim yaşın daha küçük. yaşayacak çok güzel günlerin var önünde. şikayet ettikçe dertler hiç bitmezmiş . o yüzden sabredecek ve gelecek güzel günleri bekleyeceksin
Hı mm kadın budu köfte yapmadım hiç efendime söylimYanii hani kadınbudu köftesi yaparken galetaya buluyonya mesela karnabahara mesela herşeyebyanii ama çok çektirmej lazım benim pek kurumadı yarına kadar dışarda durcak
sen benim 4 aydır hatta 5 oluyo yaşadıklarımı bilsen kendi haline şükrederdin canım. o yüzden her haline şükret tamam mı? ablanı kızdırmaSabr sabrr ahh sabrrrr
Hı mm kadın budu köfte yapmadım hiç efendime söylim
Benim butum baya kadın gibiden fazla yane
Fazla etli butlu karıyem
Hahahahahahahaha bu hiç aklıma gelmediii manyakkk yaa tavukalrdada oluyoya budalıyosun kızartıyosun galeta unu ne işe yarıyorsa oSabr sabrr ahh sabrrrr
Hı mm kadın budu köfte yapmadım hiç efendime söylim
Benim butum baya kadın gibiden fazla yane
Fazla etli butlu karıyem
Aman allahım bana birşeyler oluyoOlabilersen yakışıklı ve hayvaseverdir(Özellikle kedi köpek) kendisi
Aaayyy üstümde uyku isteğim varr sanırım baâladık uykularaaHoşbuldum canımm napıonuz
Ya benimde canim manti cekiyoHahahaha köftesini bile ettim attım dolabaa şimdi vitamin içeyrumm ekmekleri rondodan geçiriyorumm biandada size yazıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?