Hayırlı cumalar kuzum benimm
Sitede topik topik geziyorum konum olarakta evdeyimYerimm senii napıyorsun nerelerdesin şuan
Oyy napiinn kuzuHayırlı cumalar kuzum benimm
öyle olacak bu gidişle bazıları gerçekten hakediyor ama kibarca laf sokuyorum anlarlarsa anlasınlarSende mübarek gun fılan dınleme dırekyapıstır gıtsin
ben ve sabır ikisi yan yana zor geliyorIş demek sabır demek ya zaten hep
Bendee yuvarlanıyorumm yataktaa hala gelll yanımm boşSitede topik topik geziyorum konum olarakta evdeyimsen napıyosun bakalım
Kahvaltımı yaptım temizliğe girişicem 1 haftadır bir yere dokunmadımOyy napiinn kuzu
hahahahaa haftasonu ben temsili değilAboovvvv ahanda böyleyiimm
yaaaa yerim onuBebiş iyi kuzu yaa neolsun arada tekmeliyoda bugece pek güzel uyuttu benii sıpa uyuyim diyemi tekme atmadı ne
Hala yataktayım yuvarlanıyorummmm
4 kişi sığmayız bacımBendee yuvarlanıyorumm yataktaa hala gelll yanımm boş
Hele bide stres hele bi gün bi çık ordan çok ararlarr seni çokkkk ben bigün bi çıktımm akları şaştı beni bekledilerr ama naptımm Gitmedimmm sap gibi bıraktım onları ohhben ve sabır ikisi yan yana zor geliyor
Bende haaa ama hiç edesim yokkKahvaltımı yaptım temizliğe girişicem 1 haftadır bir yere dokunmadım
öyle olacak zaten farkındalar bensiz bi bişey yapamıyorlarHele bide stres hele bi gün bi çık ordan çok ararlarr seni çokkkk ben bigün bi çıktımm akları şaştı beni bekledilerr ama naptımm Gitmedimmm sap gibi bıraktım onları ohh
Yarın inşaallahh evdesiinnhahahahaa haftasonu ben temsili değil
Yaaa canımm allah herkesede nasip etsinn inşaallahhhyaaaa yerim onuaferin uzlu olsun böyle uyutsun annesini
amin canım benim. ben bu ara hamile haberi alınca gözlerim yaşarıyor hemen duygulanıyorum çokYaaa canımm allah herkesede nasip etsinn inşaallahhh
Tabiiiiöyle olacak zaten farkındalar bensiz bi bişey yapamıyorlar
Bende sen gibi çok duygusalımdır ozomm yaaamin canım benim. ben bu ara hamile haberi alınca gözlerim yaşarıyor hemen duygulanıyorum çok
Deli kııızHahahahaha henüs onlar karnımızzdaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?