Hayırlı Cuma’lar
iyiyim kuzumm. son iş günüm yani malum cumaCanuummm işkolik abidemm nasılsın
Bızım ds grubu geldi aklıma sweetOooo iyiymiş
VallaBızım ds grubu geldi aklıma sweet
Hani bir türlü toplanamadıgımız
kalacak menekşem ama o şanslı kişi kim bilmiyorumJou iyim canım no sıkıntı sen nasılsın
mavikelebek34 sakin ol şampiyon bir gun artık orda bırı elınde kalacakta kım
Terbiyesuzlerrrrr utanmazzlaaarrrrrrrr püüüücuma cuma sinirlerimi zıplatıyorum joum ya kargosu ayrı müşterisi ayrı günaha sokuyorlar beni sen napıyon
KuzummHayırlı Cuma’lar
aynen ya sabırlı biri de değilim ama yine iyi tutuyorum kendimiTerbiyesuzlerrrrr utanmazzlaaarrrrrrrr püüüü
Hem cuma ederler hem pazartesi
BebeğimKuzumm
Bebiş iyi kuzu yaa neolsun arada tekmeliyoda bugece pek güzel uyuttu benii sıpa uyuyim diyemi tekme atmadı neiyiyim kuzumm. son iş günüm yani malum cumasen nasılsın bakayım bebişimiz nasıl?
hava buz gibi çıkma yataktanBebiş iyi kuzu yaa neolsun arada tekmeliyoda bugece pek güzel uyuttu benii sıpa uyuyim diyemi tekme atmadı ne
Hala yataktayım yuvarlanıyorummmm
Hahahahaah ayyy mavişe diyişine güldüm vallaha çok doğruuuJou iyim canım no sıkıntı sen nasılsın
mavikelebek34 sakin ol şampiyon bir gun artık orda bırı elınde kalacakta kım
Yerimm senii napıyorsun nerelerdesin şuanBebeğim
Çünkü Mesajda devam etseydik en son artık benımde hamıle kalacamdan korktumVallamesajda da olmadı
Sende mübarek gun fılan dınleme dırekkalacak menekşem ama o şanslı kişi kim bilmiyorumbak cuma mübarek gün haftanın son günü bi dur dimi beni çıldırtmaya ne gerek var
Ahahhaahh valla kızlar da korktu kaçtıÇünkü Mesajda devam etseydik en son artık benımde hamıle kalacamdan korktumgrubu actık herkes sırayla gebe kaldı masallah yaa sıra bana gelecek dıe korktum artık
Sende mübarek gun fılan dınleme dırekyapıstır gıtsin
Aboovvvv ahanda böyleyiimmhava buz gibi çıkma yataktan
Neyse bundan sonra korkacağım birsey kalmadı sanırımAhahhaahh valla kızlar da korktu kaçtı
Iş demek sabır demek ya zaten hepaynen ya sabırlı biri de değilim ama yine iyi tutuyorum kendimi
Benim aklimın ucuna gelmezdiii biNeyse bundan sonra korkacağım birsey kalmadı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?