- 18 Kasım 2020
- 20.559
- 49.626
- 548
Hep beraber Allaha emanet olun banu biten buraya gelsinKızzz orda kim var kim yok toplarlarmış bide abooo bizde gittikmen össllereemm ağlaramm
Yok be canım o kadar da değilKızlar eğer bebeğim tuttu ise kelebenk yüzünden inşallah düşmemiştir çünkü 5 dkdir aralıksız ugundum gülmekten Allah'ım nolur yaaadüşmemiştir demi gulmekle
Ugundum o peçete kulağına sok foto at diyeneYok be canım o kadar da değil
Bende kahkaha attımUgundum o peçete kulağına sok foto at diyene
Tamam canım sende Allaha emanetHep beraber Allaha emanet olun banu biten buraya gelsin
Yok kuzum bişey olmamıştır Allah esirgesinKızlar eğer bebeğim tuttu ise kelebenk yüzünden inşallah düşmemiştir çünkü 5 dkdir aralıksız ugundum gülmekten Allah'ım nolur yaaadüşmemiştir demi gulmekle
Allah'ım aynen esirgesin Allah'ım sana bana bekleyen herkese nasip etsin inşallahTamam canım sende Allaha emanet
Yok kuzum bişey olmamıştır Allah esirgesin
Sabah belkide bizi göremeyecekler eğer merak ederseniz konuya bakın
Sabah banlanmış oluruz diye korkuyorumGelin buraya hadi
He kızz konuyuSabah belkide bizi göremeyecekler eğer merak ederseniz konuya bakın
Benim ilk banım olur 1 gün sürüyor sanırım yetişirimSabah banlanmış oluruz diye korkuyorumtüh hafta sonu ballı işe kahve içektik
Benim 2.olurBenim ilk banım olur 1 gün sürüyor sanırım yetişirim
Kız bide hamileymiş sanırım konu sahibi eski mesajları doğruysaBenim 2.olur
Saçma saçma konu açmış sonra kuzenimle eğleniyorum diyor cins yaKız bide hamileymiş sanırım konu sahibi eski mesajları doğruysaya yazık ya o bebeği hiç mi düşünmüyorsun burada millete beddua ederken dalga geçerken
Kafa normal değil yalnızSaçma saçma konu açmış sonra kuzenimle eğleniyorum diyor cins ya
Yan çizdi sadeceKafa normal değil yalnız
Ya bu erkekte olabilirKafa normal değil yalnız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?