Allah allah kiz buram buram yahu, evi sariyo kokusu; konsantre olaninan bahsediyorum? Valla hayran kaldim ben. Annem abc pembeyi almis gul kokani o da guzeldi onu da denicem bi araben bimin bulutundan hiç memnun olmadım
yağ çöüzücü süper biminBiminkini denemedim çamaşır suyu. Ama o yağ sökücüsü varya güldal onu hiç bişeye değişmem gittim asperox aldım aman çokta iyi değil ya onunla sildiğim yerleri güldal ile tekrar sildim
ikisinide denedik çamaşırda leke bıraktıAllah allah kiz buram buram yahu, evi sariyo kokusu; konsantre olaninan bahsediyorum? Valla hayran kaldim ben. Annem abc pembeyi almis gul kokani o da guzeldi onu da denicem bi ara
Bize yakın sembol yok . Ama yumoş da ne ki bunu tavsiye ederim şiddetlenannem sembol marketten 18 tl ye alıyor
Güldal çamaşırsuyu nu da dene pişman olmazsınBiminkini denemedim çamaşır suyu. Ama o yağ sökücüsü varya güldal onu hiç bişeye değişmem gittim asperox aldım aman çokta iyi değil ya onunla sildiğim yerleri güldal ile tekrar sildim
Isıtıp mı yiyorsunuz onu tam hatırlayamadım ama bizim favori de şu kırmızı kekli olanın adı neydi ya dilim ucunda da gelmediMife mi? Mide neydi? Ahahaha gecen benim kiza soruyom bi yarisma izlioruz en sevdigi tatliyi soruyolar benim kiz dio anne senin en sevdigin tatki basit; peynir helvasibimdeki muthis bisi yaaa
denk gelirsem bende alır denerimBize yakın sembol yok . Ama yumoş da ne ki bunu tavsiye ederim şiddetlen
Güldal çamaşırsuyu nu da dene pişman olmazsın
Deme öyle benim aklıma kötü şeyler geloooorIsıtıp mı yiyorsunuz onu tam hatırlayamadım ama bizim favori de şu kırmızı kekli olanın adı neydi ya dilim ucunda da gelmedio işte yaw siz anladınız
Yok direkt gomuyorum ben, isitarak da oluyo dondurmayla da oluyoIsıtıp mı yiyorsunuz onu tam hatırlayamadım ama bizim favori de şu kırmızı kekli olanın adı neydi ya dilim ucunda da gelmedio işte yaw siz anladınız
Bitince alayım kuzumBize yakın sembol yok . Ama yumoş da ne ki bunu tavsiye ederim şiddetlen
Güldal çamaşırsuyu nu da dene pişman olmazsın
senin aklına iyi birşey gelmez de heleDeme öyle benim aklıma kötü şeyler geloooor
Ayy evey o da çok güzel pırıl pırıl oluyoCamasir suyu kokusunu ben de sevmeem kullanmazdim pek ama malum korona itibariyle pek bi hhasir nesir olduk..
A101 xmde viking in yesil tuvalet wc temizleyicisi vardi. Onu doktum bi ara tuvalete aman allahim ormana gibi hissettim koku mis mis missss
Yoooğ dememsenin aklına iyi birşey gelmez de hele
Bacim bi dur zaten konuyu zor dagittikDeme öyle benim aklıma kötü şeyler geloooor
Ayy valla nası kahkaha attım halen gülüyorum ya Allah seniDeme öyle benim aklıma kötü şeyler geloooor
Ayy valla nası kahkaha attım halen gülüyorum ya Allah seni
He vallah bimin ki de güzel a101 de çok da memnunumGozde sen simdi tablet bulasik deterjanini a101 marka mi alion kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?