- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
- 548
Evet arkasinda icindekiler bolumu var valla fairy ile ayni. Bosuna tonla para..çiçeğimmiydi ne markası değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet arkasinda icindekiler bolumu var valla fairy ile ayni. Bosuna tonla para..çiçeğimmiydi ne markası değil mi
Arvadın hası bele olur gel baham aganaKız ortam yangın yerine dönünce aniden konuyu değiştirmen yok mu hastayım ya
sen nereliydi mcanım hiç bizim antebin lahmacununu yedin miAy icim lahmacun cekti be
Su regl ne menem bisey yaaa
Ahahahahahah napak bacim sonra dicekler kim cikardi lan yangini ahahaha gozdeyle ben caktik cakmagi napim olan bize olcekKız ortam yangın yerine dönünce aniden konuyu değiştirmen yok mu hastayım ya
Ben yetiş diye bi markaydı aldım fena değil. Fairy yara yaptı ellerimiEvet arkasinda icindekiler bolumu var valla fairy ile ayni. Bosuna tonla para..
Valla mı ben bilmiyordum kız gerçi fairy kullanmayı bıraktım çok fazla kimyasal diye finish de işimi görüyor amanEvet arkasinda icindekiler bolumu var valla fairy ile ayni. Bosuna tonla para..
Annem antepli. Dayimlar evde lahmacun icini hazirlar firina verirdi hamuru vs pişirir getirirdi firincilarsen nereliydi mcanım hiç bizim antebin lahmacununu yedin mi
sinsi çok şikayet falan ederlerdeAhahahahahah napak bacim sonra dicekler kim cikardi lan yangini ahahaha gozdeyle ben caktik cakmagi napim olan bize olcek
Annem antepli. Dayimlar evde lahmacun icini hazirlar firina verirdi hamuru vs pişirir getirirdi firincilar
harika sen nerelisinAnnem antepli. Dayimlar evde lahmacun icini hazirlar firina verirdi hamuru vs pişirir getirirdi firincilar
Dedikodu yapmayan da ne biliymsinsi çok şikayet falan ederlerde
Ya hepsi kimyasal aslinda kizlar Catlak-kurabiye ama piyasa karsilastirmasi yapilinca en iyi kopuren en iyi yag cikaran sivi deterjanin icerigi ile ayni yani cicegim marka , keza desto da oyle.. ne gerek var marka zengin etmeye.. o yuzden marka almam. Bu arada masal, kiz elde yikama sivi deterjani kastediom , yoksa bulasik makinesine bende finish kullaniomBen yetiş diye bi markaydı aldım fena değil. Fairy yara yaptı ellerimi
Arvadın hası bele olur gel baham agana
Hee siz çıkardınız demek yangını neyse zamanında söndüAhahahahahah napak bacim sonra dicekler kim cikardi lan yangini ahahaha gozdeyle ben caktik cakmagi napim olan bize olcek
Istanbulda dogdum askisi yaaharika sen nerelisin
Ben makinaya da bim yada a101 kullanıyom memnunum. Pril de güzel ama pahalıYa hepsi kimyasal aslinda kizlar Catlak-kurabiye ama piyasa karsilastirmasi yapilinca en iyi kopuren en iyi yag cikaran sivi deterjanin icerigi ile ayni yani cicegim marka , keza desto da oyle.. ne gerek var marka zengin etmeye.. o yuzden marka almam. Bu arada masal, kiz elde yikama sivi deterjani kastediom , yoksa bulasik makinesine bende finish kullaniom
iki farklı kültür ne güzelIstanbulda dogdum askisi yaa
Antebe gitmedim hic
Babam trakyali
Aslinda cogu kisi mesela bimin tablet bulasik deterjanindan memnun. Parlaticisini hatta viking uretiomus yanilmiyorsam tabletleri de oyle.. ama ciziyor vs diye duyunca almadim hicBen makinaya da bim yada a101 kullanıyom memnunum. Pril de güzel ama pahalı
hepsi yapıyor biliyorumDedikodu yapmayan da ne biliym
Benim ikisi de finish yavrum ama dediğin doğru ya eskiden biminkini kullanırdum oda iyiydi bu bitince çiçeğim alayım bakalımYa hepsi kimyasal aslinda kizlar Catlak-kurabiye ama piyasa karsilastirmasi yapilinca en iyi kopuren en iyi yag cikaran sivi deterjanin icerigi ile ayni yani cicegim marka , keza desto da oyle.. ne gerek var marka zengin etmeye.. o yuzden marka almam. Bu arada masal, kiz elde yikama sivi deterjani kastediom , yoksa bulasik makinesine bende finish kullaniom
Sorma lahmacundan sonra peynir helvasi gömen ben iki farkli kultur ortaya boyle bi delü cikarmisiki farklı kültür ne güzel