- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- 598
Sorma yürüdük burdan gidiyoruz bakalımAboo alev almış buralar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma yürüdük burdan gidiyoruz bakalımAboo alev almış buralar
Çözemedi şimdiDedikodu fantezisi canim ay
Dusunsene yapis yapis olmuslar yapismislar bir yandan melike bana sovduruyo ulan meltem senin yuzunden ne hale geldik die ahahahahahaaaaaahhhh haykırdım ... kııız bunlarda çoluk çocuk da yok iyi kaynar didikodu kazanı
Kııız baklavayla olmaz sıvı sos lazımçözemedim ama
Dedikodu sifre yahuÇözemedi şimdi
Kız dicek bunlar ne yaşıyorGel masal gel napak minnosu az kizdiriyoz
Kız anladı sanmıştımKııız baklavayla olmaz sıvı sos lazım
Belki onların baklavası farklıdırKııız baklavayla olmaz sıvı sos lazım
aaaayyy karnım ağrıdı.. kızım niye gülüyosun anne diyoDusunsene yapis yapis olmuslar yapismislar bir yandan melike bana sovduruyo ulan meltem senin yuzunden ne hale geldik die ahahahahah
Öğretirler yavruma uygulamalıKız dicek bunlar ne yaşıyor
Itiraf edelim kimse bizim kadar fesat degilmis kimse anlamadiaaaayyy karnım ağrıdı.. kızım niye gülüyosun anne diyo
Ayyy masal da anladı amaaaItiraf edelim kimse bizim kadar fesat degilmis kimse anlamadi
Kız ben çözdüm minnosu diyom ben bodoslama daldım konuya ama alev alev elim yanıyor yazarken cısssDedikodu sifre yahu
Ahahaha neysee
Sanirim anladi ama caktirmioAyyy masal da anladı amaaa
Ahahahah minnos acilir acilir zamanla hele bi evlensin ooo ne dedikodular ne dedikodularKız ben çözdüm minnosu diyom ben bodoslama daldım konuya ama alev alev elim yanıyor yazarken cısss
ahahahah biz dedikodudan başka birşey yapmayızaaaaaahhhh haykırdım ... kııız bunlarda çoluk çocuk da yok iyi kaynar didikodu kazanı
Cıss annem Cıss deaaaayyy karnım ağrıdı.. kızım niye gülüyosun anne diyo
daha ben çıraklık aşamasındayım ustalarım sizlerAhahahah minnos acilir acilir zamanla hele bi evlensin ooo ne dedikodular ne dedikodular
Hee demişiniz ya bazen 2 bazen 3 dedikodu yaparsınız diye yıkıldım kim yazdı onu tam bakamadımAhahahah minnos acilir acilir zamanla hele bi evlensin ooo ne dedikodular ne dedikodular
Oooyyy tadını çıkaaarahahahah biz dedikodudan başka birşey yapmayız