SormaAboo alev almış buralar
Dusunsene yapis yapis olmuslar yapismislar bir yandan melike bana sovduruyo ulan meltem senin yuzunden ne hale geldik die ahahahahahaaaaaahhhh haykırdım ... kııız bunlarda çoluk çocuk da yok iyi kaynar didikodu kazanı
Kız dicek bunlar ne yaşıyorGel masal gel napak minnosu az kizdiriyoz
Kız anladı sanmıştımKııız baklavayla olmaz sıvı sos lazım
Belki onların baklavası farklıdırKııız baklavayla olmaz sıvı sos lazım
Dusunsene yapis yapis olmuslar yapismislar bir yandan melike bana sovduruyo ulan meltem senin yuzunden ne hale geldik die ahahahahah
Öğretirler yavruma uygulamalıKız dicek bunlar ne yaşıyor
Itiraf edelim kimse bizim kadar fesat degilmis kimse anlamadiaaaayyy karnım ağrıdı.. kızım niye gülüyosun anne diyo
AyyyItiraf edelim kimse bizim kadar fesat degilmis kimse anlamadi
Kız ben çözdüm minnosu diyomDedikodu sifre yahu
Ahahaha neysee
Sanirim anladi ama caktirmioAyyymasal da anladı amaaa
Ahahahah minnos acilir acilir zamanla hele bi evlensin ooo ne dedikodular ne dedikodularKız ben çözdüm minnosu diyomben bodoslama daldım konuya ama alev alev elim yanıyor yazarken cısss
ahahahahaaaaaahhhh haykırdım ... kııız bunlarda çoluk çocuk da yok iyi kaynar didikodu kazanı
Cıss annem Cıss deaaaayyy karnım ağrıdı.. kızım niye gülüyosun anne diyo
daha ben çıraklık aşamasındayım ustalarım sizlerAhahahah minnos acilir acilir zamanla hele bi evlensin ooo ne dedikodular ne dedikodular
Hee demişiniz ya bazen 2 bazen 3 dedikodu yaparsınız diye yıkıldım kim yazdı onu tam bakamadımAhahahah minnos acilir acilir zamanla hele bi evlensin ooo ne dedikodular ne dedikodular
Oooyyyahahahahbiz dedikodudan başka birşey yapmayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?