Benim oglum masallahi var 12 den vuruyo getirim senin kizinin yaninaBiz buna eş getirdik dişi ama 1 saat içinde mahvetti kuşu meğer ikisi de disiymis diye
Bende yazın oldu .. hemde gore marka .. hepsi aynı kokulu sakın almay8n beni mahvetti 20.gun . Hayat boyu böyle bişey olmamıştıKizlar bir sey sorucam goren cevaplasin pls
Ilk defa kokulu tuvalet kagidi aldim bimden
Annem demisti zaten keske almasaydin o bana yaramadi diye
Simdi bende kasinti var 5 top falan kullandik
Mantar kremimi surdum hemen
Sizde de oldu mu?
Yarin sade tuvalet kagidi alicam
Nasil gecti peki gulum yaaaBende yazın oldu .. hemde gore marka .. hepsi aynı kokulu sakın almay8n beni mahvetti 20.gun . Hayat boyu böyle bişey olmamıştı
Bunu öğrendiğim iyi oldu canCennet ve sevda papagni ayni ailedenmis ama ciftlestiklerinde sakat dogumlar olurmus. Yani ciftlesiyolarmis evet ama yumurtalar sagliksiz doguyormus ilginc M Mevsim hep bahar
O hatayi ben yaptım 3 paket alarak.guzel koksun diye acaba kim koklayacaksaNasil gecti peki gulum yaaa
Ben mantazol surdum temizleyip
Yarin ilk is klasik tuvalet kagidi alicam
Zaten kizim demisti
Anne alti ustu oramizi siliyoz kokulu olsa nolcak diye ahahahah
Evet var maalesef yeni basladi mantazol surdum iste off doktorluk bisi cikarmasin basimaO hatayi ben yaptım 3 paket alarak.guzel koksun diye acaba kim koklayacaksa
Ben bir arkadaşa sordum sirkeyi temiz bir beze damlatıp sür dedi nettende baktım öyle imiş ama benim kaşıntı vardı iç tarafta yani seyimizde ayıptır söylemesi aynı mı senle
Onu bilmiyorum kullanmadım ama sıcak suyu tuttum banyo da iken . Ve olabildiğince dikkat et ilişki vs olmasın artiyormus çünkü . Benim birde tüp bebek tedavim başlamıştı o vakit ilaç vuruyodum karından diyodum ki yumurtalar nasıl toplanacak şükür ona kalmadıEvet var maalesef yeni basladi mantazol surdum iste off doktorluk bisi cikarmasin basima
Anam iliski olmaz olur muOnu bilmiyorum kullanmadım ama sıcak suyu tuttum banyo da iken . Ve olabildiğince dikkat et ilişki vs olmasın artiyormus çünkü . Benim birde tüp bebek tedavim başlamıştı o vakit ilaç vuruyodum karından diyodum ki yumurtalar nasıl toplanacak şükür ona kalmadı
Durumun kötü olursa görürsünAnam iliski olmaz olur muhadi biz yok dedik adam duracak mi? ahahahaha ilahi
Bebe sampuani ile yikadim kremledim bakalim nolcak. Orayla da basimiz dertte yani hof
Yok ya bence alerjik reaksiyon gelistirio orasi bu kokulu kagitlara, hemen mantar olamaz olmamaliiiiDurumun kötü olursa görürsünbenden demesi adamada bulaştırma
Kizzz noldiii, afiyet bal olsun bacim
Kahve nerde
Kimse yapmadı ki hıhKahve nerde
Hani kahve gecisi yapıyordukKizzz noldiii, afiyet bal olsun bacim
Yok ya bence alerjik reaksiyon gelistirio orasi bu kokulu kagitlara, hemen mantar olamaz olmamaliiiisoylesem sanki tamam dicek anca dr soyleyeck ki ikna olsun..
Bende diyorumKimse yapmadı ki hıh
Yok canım hepsi kesin derini izledi unuttularBende diyorumMinnosprenses kahve muhabbet i nerde kaldı kızların acaba başka topikte mi yapiyolar
Ne zman la?Hani kahve gecisi yapıyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?