- 19 Kasım 2020
- 22.012
- 48.095
- 548
Anaa yazık ya ayy daha ergen işte bide okumaya değil kocaya hevesleniyorlar. Allah korusun sizlerin bizlerin çocuklarını. Bide oyunlarda çok tehlikeli ya çok dikkat etmek lazımKiz da salak biseye benziyor. Neymis ailesi siddet uyguluyomus. O ayi sana bi tokat atsin da keske babam vursaydi bukadar acimazdi dersin salak. Takmis koluna 3 bilezik bi halt yedim saniyo, midesiz ergen! Sacindan tutup surukleye surukleye eve getirecen de iste boylelerine denilecek tek soz var. Ne halin varsa gor ama sonra evimize adim atma anne baba deme bana diyecekler okadar
Ohh şifa olsun yarasın bebişlereBen krem peynir simit gömüyorum şuan
Sağol gözüümAfiyet olaaa
Şifa olsunBen krem peynir simit gömüyorum şuan
Aynen en iyisi canımAynen canım bakim olmadı konu açim
Ohh şifa olsun yarasın bebişlere
Tşkler kızlarrrSağol gözüüm
Şifa olsun
Aynen en iyisi canım
Hadi gitttKızlar ben gidem accık herifi gönülleyem de gelemnoluyo orda diye bakıyo
E hadi bakalımKızlar ben gidem accık herifi gönülleyem de gelemnoluyo orda diye bakıyo
Ziyoc aşağı yukarı diye diye kendi adını da biliyo meğer ondan öyle yellozmuş
Farmasi miPara yagıyor bize
Evet kız sen tanıdık olmaya sın sen nereden bildinFarmasi mi
Oyyy askim benim tipe gel yaaaa
Cevresi genis insanin yapacagi is o gulum yaaBen bir şeye üye olmuştum hata büğün hadi gel çevre yok işin içine girdim eee 87 tlye ürün al ve sonra gelecek ürünleri sat eee cevre yok eşim de bir ton laf eti haklı sonra da bunların parasını ben verecem alsana iş
Biz buna eş getirdik dişi ama 1 saat içinde mahvetti kuşu meğer ikisi de disiymis diyeOyyy askim benim tipe gel yaaaa
Biz de riki yi erkek sanioduk adini o yuzden riki koymustuk , sonra kiz sandigimiz ustune cikincaanladik adi riki kaldi
Sorma bacım ne olduysa hemen atladımCevresi genis insanin yapacagi is o gulum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?