Fake konular hakkında

Kajupi

60.1------------->56
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2017
1.726
7.546
78
Sitede sürekli bir fake konu açılması yaşanıyor.
İnsanlar tam yorum yapıp kendini inandırmışken çelişkili cevaplardan ya da işin saçmalığından fake olduğu anlaşılıyor.
Özellikle de yeni üyelik alıp yapılıyor bu.

Yeni üyelere konu açma konusunda mesaj sınırımı gelse acaba?
Belli bir mesaja ulaşamayan konu açamasın.

Kk konu çöplüğü oldu resmen.

Geçenlerde birini gördüm
Bu 1. mesajım
Bu 2. mesajım
Bu 3. mesajım dıye yorum yapmış sureklı
İşte gelip çok kısa sürede sırf mesaj sayısı dolsun diye mesajlar yazar sonra da konu açarsa fake ihtimali düşünülür.
Geçmiş mesajlarını okuyabiliyoruz sonuçta.

Ya bırakın açsınlar gülüp eğleniyoruz hatta biraz önce gerçek de gerçek diyen bi üye olaya bakmadan beni güldürdünüz dedi

Yazin bir tane abla vardi geliniyle olan sorunlarini anlatip linc edilmisti aonra tekrar anlatip linc edildi sonra tekrar... Acaba o da mi fakeydi aklina geldi

İki dertleşeyim diye konu açmak için gelecek biri
Aa bi bakacak 1 ay bekleme ya da
Msj sayısı engeli..

Derdini unutur la insan o zamana

Fake üyeyi kokusundan anlayan,
smilelerinden teşhis eden üyeler var.
Onlara güven

Size sonuna kadar katılıyorum,bıkkınlık geldi artık.
Ağzına gelen hakareti etmelerine rağmen,polemiğe girmişim diye banada ban vermişler iyice sinir oldum.
Madem fake konu açmış üstüne hakarette etmiş,ayrı ayrı değerlendirilip verilsin uzaklaştırılma süreleri.
Sırf yorum sirkülasyonu var diye böylesi saçmalılara göz yumulması hiç hoş değil.
Sinema filmi serisi gibi konu devamı başlıklarda cabası bu fake konularda.

Merhaba,
kastettiğiniz konuyu anladım ama siz fake diye iddia ediyorsunuz, bu sizin iddianızdır, üyelerin konu açmalarında bir kısıtlama yok, site kurallarına uydukları ve topiklerini uygun bölümlere açtıkları sürece konu açabilirler.
Fake konuysa konu içinde yazmak ve üyeyle polemiğe girmek yerine kötü içerik yaparsınız, ki polemik ve konulara fake diye yazmak yasaktır, ban süreleriniz sistem tarafından sitede üye olduğunuz müddetçe aldığınız toplam uyarılara göre belirlenir, bu da en ideal olanıdır, yeni üye olmuş ve hiç uyarısı olmayan biriyle daha önce uyarı almış birinin uyarısı aynı olmamalıdır.

Kendinizce fake olduğunu düşündüğünüz konulara yorum yapmama ve "yorum sirkülasyonuna" katkıda bulunmama hakkına sahipsiniz.

Sitenin fake konulara ihtiyacı yoktur zira forum bir derdim var bölümünden oluşmamaktadır.
Konu ve yorum trafiği daha yoğun olan diyet , gebelik ve tüp bebek bölümlerimiz mevcuttur.
Sizin iddia ettiğiniz gibi olsaydı, fake üyeliğinden şüphe ettiklerimiz veya net olarak fake olduğumdan emin olduklarımız sitedeki üyeliklerini devam ettirirlerdi, aksine üyelikleri iptal edilmekle birlikte yeniden siteye üye olmaları da engellenmektedir.

o konuda bende en başta yorumlarda bulundum hemde konuyu açan kişinin yanında olup ona üzülerek, çünkü o yakın bir akrabasıyla bu durumu yaşadığını yazmış,ben ise bire bir annem ile yaşadım bu hastalığın evresini.
İkinci konusunda bile yorum yapıp takip ettim üzüldüğüm için,sonra bir baktım olay hiçte mantığa uygun gitmiyor.
Ben "fake konu" yorumu yazmanın yasak olduğunu son uzaklaştırmadan sonra öğrendim mesela.
Bilemiyorum hastalık ve çocuklar en hassas olduğum konu olduğu için,ben diğer insanların bakıp geçtiği gibi bakamıyorum sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…