Et Yemekleri Fajita-Billur Tuz Sponsorluğunda

Oooooooooo aman efendim amaaannnn buralarda kimler varmıs neler yapmış bu ne güzellik efemmmm ateş ediyor tarifin wundercanim, harika gözüküyor eline sağlık başarılar dilerim kuzumm
Yaa her yorumunda mahcup ediyorsun beni sosyalim çok teşekkür ederim kıymetli yorumun için canımsın

Bildirimi görümce dedim ki aaa wunder birinci olmuş .jsjsjd birinci olanlar oy verenlere teşekkür etmek için etiket yapıyorlar ya ondan yaptın sandım.
Ahh nerdeeee ama olsun bak yalandan da olsa birkaç saniyeliğine böyle bir şey yaşamış olduk

Ellerine sağlık wondercim. Harika görünüyor. Yarışmada başarılar dilerim.

Ellerine sağlık wondercim. Harika görünüyor. Yarışmada başarılar dilerim.
Teşekkür ederim hocam şöyle alevli bir sunum yapacaktım(sanki senin öyle bir tarifin vardı diye hatırlıyorum ) olmadı
Sen neler yaptın böyle wundercanım senin gibi minnoş ve çok güzel bir sunum olmuş, ellerine sağlık canım başarılar dilerim
Canımmm çok teşekkür ederim

wundeeeer tavukta da ette de fajitaıı cok severım ellerıne saglık

çok canım çekince tarif almaya geldim :d ben antrikot etle deneyeceğim. Dün akşamdan marine ettim yağ ve sos ile. Olmazsa olmaz püf noktası dediğiniz bişeyi var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…