- 24 Mart 2020
- 9.888
- 35.539
- 31
-
- Konu Sahibi WunderLost
Yaa her yorumunda mahcup ediyorsun beni sosyalim çok teşekkür ederim kıymetli yorumun için canımsınOooooooooo aman efendim amaaannnnburalarda kimler varmıs neler yapmış bu ne güzellik efemmmm ateş ediyor tarifin wundercanim, harika gözüküyor eline sağlık başarılar dilerim kuzumm
Teşekkür ederim komşummHarika olmuş canım ellerine sağlıkYarışma da başarılar diliyorum
Teşekkür ederim sultanımm yaptık bir şeyler bakalımEllerine emeğine sağlık canım muhteşem olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Bildirimi görümce dedim ki aaa wunder birinci olmuş .jsjsjd birinci olanlar oy verenlere teşekkür etmek için etiket yapıyorlar ya ondan yaptın sandım.
Ahh nerdeeeeBildirimi görümce dedim ki aaa wunder birinci olmuş .jsjsjd birinci olanlar oy verenlere teşekkür etmek için etiket yapıyorlar ya ondan yaptın sandım.
Belki de bana malum olmuşturAhh nerdeeeeama olsun bak yalandan da olsa birkaç saniyeliğine böyle bir şey yaşamış olduk
Aynenn onu saymadım hahaha etleri yetti banaAltında da lavaş var onu da çıkaralım pilavlaçok teşekkür ediyorum
Keşkeee ama hiç şansım yok canım diğer sunumları gördüm kafamda bitirdim bu yarışmayı sonraki kategoriyi bekliyorum benBelki de bana malum olmuştur
Rica ederim tatlı kalplimmmmÇok teşekkür ederim güzelciğimm
Ellerine sağlık wondercim.Merhaba hanımlar
Yarışmaya et fajita ile katılım sağlamaktayım birazdan da oturup yiyeceğiz bakalım.
Malzemelere geçeyim
Eki Görüntüle 3272007
Et(ben kuzu eti kullandım)
Kırmızı, sarı, yeşil biber
Soğan
Tuz, kimyon, kekik, pul biber, toz biber
Malzemelerimizi julyen doğrayıp tavaya önce etleri alıp sotelemeye başlıyoruz. Eki Görüntüle 3272011
Suyanu salıp çekince soğanları ekliyoruz, ardından biberleri ekliyoruz ve baharatları koyuyoruz hazırrrr
Eki Görüntüle 3272013
Sıra geldi sunuma, tatilde ailemin yanında olduğum için sunum böyle oldu.
Eki Görüntüle 3272021 Eki Görüntüle 3272022 Eki Görüntüle 3272023 Eki Görüntüle 3272024 Eki Görüntüle 3272025 Eki Görüntüle 3272026 Eki Görüntüle 3272027
Eki Görüntüle 3272020
Teşekkür ederim hocamEllerine sağlık wondercim.Harika görünüyor. Yarışmada başarılar dilerim.
Canımmm çok teşekkür ederimSen neler yaptın böyle wundercanımsenin gibi minnoş ve çok güzel bir sunum olmuş, ellerine sağlık canım başarılar dilerim
Teşekkür ederim orianaammwundeeeer tavukta da ette de fajitaıı cok severım ellerıne saglık
çok canım çekince tarif almaya geldim :d ben antrikot etle deneyeceğim. Dün akşamdan marine ettim yağ ve sos ile. Olmazsa olmaz püf noktası dediğiniz bişeyi var mı acabaMerhaba hanımlar
Yarışmaya et fajita ile katılım sağlamaktayım birazdan da oturup yiyeceğiz bakalım.
Malzemelere geçeyim
Eki Görüntüle 3272007
Et(ben kuzu eti kullandım)
Kırmızı, sarı, yeşil biber
Soğan
Tuz, kimyon, kekik, pul biber, toz biber
Malzemelerimizi julyen doğrayıp tavaya önce etleri alıp sotelemeye başlıyoruz. Eki Görüntüle 3272011
Suyanu salıp çekince soğanları ekliyoruz, ardından biberleri ekliyoruz ve baharatları koyuyoruz hazırrrr
Eki Görüntüle 3272013
Sıra geldi sunuma, tatilde ailemin yanında olduğum için sunum böyle oldu.
Eki Görüntüle 3272021 Eki Görüntüle 3272022 Eki Görüntüle 3272023 Eki Görüntüle 3272024 Eki Görüntüle 3272025 Eki Görüntüle 3272026 Eki Görüntüle 3272027
Eki Görüntüle 3272020