Fahriye ayık sezer

Arkadaşlar Merhaba,

bende Fahriye hanıma gidiyorum ve çok memnunum. Kısmet olursa doğumumda onda olacak. İlgili, bilgili ve sevecen bir doktor tavsiye ederim.

Arkadaşlar önemli olan Fahriye hanım normal doğum mu yapıyor,
bazı doktorlar nasıl olsa biz anlamıyoruz diye şöyle böyle diyorlar, sezeyana alıyorlar ben ondan korkuyorum...
Herşey normal olduktan sonra normal doğum yaptırıcak doktor arıyorum

Arkadaşlar önemli olan Fahriye hanım normal doğum mu yapıyor,
bazı doktorlar nasıl olsa biz anlamıyoruz diye şöyle böyle diyorlar, sezeyana alıyorlar ben ondan korkuyorum...
Herşey normal olduktan sonra normal doğum yaptırıcak doktor arıyorum

ben fahriye hn.da normal doğum yaptım. her muaynede normal olarak yapmak istediğimi söylüyordum ve herşey yolunda gitti ben doğum sancıları çekerken ne kadar beni sezeryana alın desemde almadı ve normal bir doğum oldu. sonrasında görüştüğümüzde seni aylardır tanıyorum normal istediğini biliyorum normal olmaması için bir durum söz konusu değilken neden sezeryana alayım dedi. ama sen sadece doğum için gelip sezeryan istediğini söylersen tabiki saygı duyarım isteğini yerine getirirdim dedi tabi o zaman sezeryan yasağı yoktu. siz de bebeğiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Opr.dr fahriye ayık sezer'e giden arkadaşlar fikirlerinizi paylaşır mısınız..
Merhaba, görüş sormanizin ustunden bir hayli zaman geçmiş olmasına rağmen yinede yazmak istedim. Benim Fahriye hanimla ilgili anim hiç te hoş olmadı. 09 ocak 2012 de oglumu medilife ta dogurdum. Doğuma iki ay kala hastane arayisimiz ve doktor arayisimiz vardi. Mevcut giitigim dr bize uzak bir hastanede dogum yaptırıyor olmasindan kaynaklı böyle bir arayış icindeydik. Detayları bir kenara birakirsak, ilk muayene icin gittigimizde ağzını sezaryen le açtı. 37 yaşımda oldugumdan dem vurdu. Ben normal doğum olmasını istiyordum tabiki şartlar uygun olursa. Ondan önce Meltem hastahsnesinin kadın doğum dr gitmistim dir bana normal doğum olmaması icin hoc bir engel görünmüyor demişti. Ben eşime bu Dr hoşuma gitmedi iki lafının hiri sezaryen dedim. İlk muayeneki tavrı açıklayıcı fakat sert azarlar gibi konuşma hoslanmadim. Belkide kadinla yildizimiz tutmadı bilmiyorum. Dpgum günü gelip çattı biz o gun normalde kontrole gidecrktik. Sabah nişan geldi. Öyle dr gittik. Benim sancilarim başladı disarida bekliyoruz normal rutin kontrolünü yaptığı hastalarını alip beni bekletti insanlik adına bir gelmedi. Sıra gelip içeri girdik yine aynı üslup bir Müşfik ol Allah rizasi icin ne var kendide kadin ve Doğum yapmış ne gezer. Üstelik benim ağrı eşiği cok düşük. Ultrasondan baktı her şey yolunda daha var beklemenize gerek yok dedi bisi eve yolladı. Arabada eve gelirken ki sarsıntı beni perişan etti. Saat 3 gibi suyum geldi acı içinde gittik. Dr Fahriye hanim lütfen beni içeri aldı. Efendim suyun rengi iyi değilmiş ben acılar içindeyim bana "bağırmayi Keste karar ver! " dedi. Sanki yüz doğum yaptım neyin ne olduğunu biliyorum. Sezeyan mi normalmi olsun ben karar vericem. Bebek ölebilir dryince ben tabiki sezaryen olsun dedim. Mesai saatleri bittiği için doğuma Dr Fahriye hsnim girerse arti para ödenmesi gerekiyormuş. Eşim kabul etmedi mevcut dr girsin dedi. İyiki de öyle oldu. Kadinin bsna o söylediği sözler ve tavrı uzun süre sklimdsn gitmedi. Her sklima grldigimde lohusa iken ağladım. İçime kiymk gibi battı. Kendisi çok iyi dr olabilir ne varki benim nazarimda insanliktan sınıfta kaldı. Hakkımı helal etmiyorum. Danismadaki kizdan ve ameliyat ekibinden Allah razı olsun. Hele amrliyatta bir bey vardı ona hep dua ediyorum. Çok Müşfik insanı rahatlatan kıymetli biriiydi Allah yüzüne gülsün. Birde altin hilekligimi kardesim çıkarmısti odadaki yemek servisi masasına bırakmış o anda sonra yerinde Yeller esmis. Eşim hastaneye dilekçe verdi tabiki sonuç negatif. Benim böyle bir doğum hikayem oldu. Dünya Tatlısı Bir oğlum oldu. Bu konuyu bir şekilde içimde hallettim. Cok şükür. Tabi bir iz bıraktı dr tavsiyelerine bakarken bu başlık gözüme ilisti ve yazmak istedim. Belkide benim için iyi olur. İçimden fecenleri ifade ettim.
Sağlık dolu gunleriniz olsun. Allah iyi Dr larin yüzünü guldursun ne muratlari varsa versin. Kötü olanlara da ilham versin inşallah.
Sevgiler.

Arkadaşlar bebek tedavisi için Fahriye Hanım'a girmeyi düşünüyorum. Tedavi ile bu Dr a gidip hamile kalan var mı acaba? Tavsiyelerimize ihtiyacım var

Arkadaşlar ben bebegin kalp atışlarını görmek için Fahriye hanıma gittim, bu hastahaneden devam edecektim. Ancak kendisi, çok kaba birisi , hiç olmadık yerde ağzımı acmadigim halde beni muayene ederken çok streslisin diye azarladi, bende çok stresli değilim ama ilk gebelik ondan olabilir ilk defa yaşıyorum bunları dedim , lafimi bölme beni dinle diye tersledi. Ki konusmuyordu o esnada . Eşimde bende kadına hiç anlam veremedik. Bir soru bile soramadım aklımda onca şey varken.
Ve hastahanede çok küçüktü, kayıta iki kere gittik geldik , kayıt acamamislar . Sonuç olarak bir daha gitmiycem. Devlet hastahanesinde daha iyi davranıyorlar bence .Benim görüşlerim oldukça olumsuz oldu burda da belirtmek istedim, Allah iyi insanlarla karsilastirsin

Back