fafur Meme Estetiği Ameliyatı

geçmiş olsun.. umarım şimdi daha da normal hale gelmiştir. Ben de ameliyat olmayı düşünüyorum ancak henüz karar veremedim. Boğaziçi tıptaki necdet uçar (kendisine burun ameliyatı da oldum gayet memnunum şu an) ile görüştüm gayet olumluydu ancak başka doktorların görüşlerini almadan ameliyat olmak istemiyorum.. Bu konuda fiyat da önemli yani en azından ben en kısa sürede olmak istediğim için önemli. Hangi hastane de ve ne kadar olduğun hakkında bilgi verebilir misin?

merhaba fafur, öncelikle çok geçmiş olsun, umarım her şey yolunda ve hayatımdan memnunsundur

merak ettim, yanma devam ediyor mu? her hangi bir sıkıntın kaldı mı?

merhaba fafur, öncelikle çok geçmiş olsun, umarım her şey yolunda ve hayatımdan memnunsundur

merak ettim, yanma devam ediyor mu? her hangi bir sıkıntın kaldı mı?

cnm sıkıntılarımın hepsi geçti resimde koydum ama olmuyor resimleri ekeldim ama yayınlamadılar neden acaba

hadi tekrar çok geçmiş olsun, bundan sonrası mutlu mutlu artık
resimleri eklerken sen bir hata yapmış olmayasın, biraz alengirlil resim eklemek. sitenin resimleri kaldırdığını zannetmiyorum.

cnm sıkıntılarımın hepsi geçti resimde koydum ama olmuyor resimleri ekeldim ama yayınlamadılar neden acaba

benim doktorum bana indirim yamıştı sana şimdi fiyat vermeyim ayıp olur ama sana tavsiyem git bi görüş ben album yaptım ama resimlerim gözükmüyor sinir oldum ordan da bak dicem ama nasıl album gözükücek onuda bilmiyorum yükleyeli 10 günü geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…