evet bugün 2. günüm öncellikle bana cesaret veren dila oralet copyrıght karamel ve bi çok arkadasıma tesekkurederim şimdi ameliyatıma gelelim dr.tayfun aköz 260cc kasaltı damla silikon kondu süper geçti sabah odamdan çıkmadan zaten bayılmıştım geldim odamdaydım ağrımda öyle çok olmadı bugün çok rahat geziyorum kulağımı ve burnumu yapan dktoruma dktorluğundan önce insanlığı abiliği için tesekkuretmek isterim düşünen kim varsa hiç korkamsın hiç düşünmeden gitsin ben çok kararsızdım ama şimdi iyi ki olmuşum diyorum
yok cnm burun ve kulağı tayfun aköze 15 sene önce olmuştum p.teside göğüs oldum :)
herkese tesekkurler bugü işte 2, günüm hersey yolunda eğer ağrı direnciniz fazlası ise 3, gün kaslatı olanlar bile işe gidebilir hiç düşünmeyin ben çok karamsardım yok acırmı yok çocuklar carpar mı şöle olur mu ya çıkınca narkozdan titriycekmiyim hiç bişi olmadı girdim çıktım ertesi gün evdeydim sorusu olan ve içinde korku yasayanlar istedikleri herseyi sorabilirler . çok rahat olun doktorum tayfun aköz dedi ki genelde ilk gece bazı hastalar pişman olur ama sen hiç düşünme bi kaç gün sonra hepsi geçicek dedi ameliyat gecesi bırakın pişman olmayı allaha şükretmekten yatamadım .:)))
saolun arakdaslar sağ göğüsüm iyi ama solda direnin çıktığı yerden memeye doğru acayip bir yanma oluyor ara ara böyle kezzap dökülmüş gibi kolumu bile kıpırdatamıyorum sizde de oldu mu meme içine doğru
tesekkur ederim kızlar
herkese tesekkurler bugü işte 2, günüm hersey yolunda eğer ağrı direnciniz fazlası ise 3, gün kaslatı olanlar bile işe gidebilir hiç düşünmeyin ben çok karamsardım yok acırmı yok çocuklar carpar mı şöle olur mu ya çıkınca narkozdan titriycekmiyim hiç bişi olmadı girdim çıktım ertesi gün evdeydim sorusu olan ve içinde korku yasayanlar istedikleri herseyi sorabilirler . çok rahat olun doktorum tayfun aköz dedi ki genelde ilk gece bazı hastalar pişman olur ama sen hiç düşünme bi kaç gün sonra hepsi geçicek dedi ameliyat gecesi bırakın pişman olmayı allaha şükretmekten yatamadım .:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?