herkese tesekkurler bugü işte 2, günüm hersey yolunda eğer ağrı direnciniz fazlası ise 3, gün kaslatı olanlar bile işe gidebilir hiç düşünmeyin ben çok karamsardım yok acırmı yok çocuklar carpar mı şöle olur mu ya çıkınca narkozdan titriycekmiyim hiç bişi olmadı girdim çıktım ertesi gün evdeydim sorusu olan ve içinde korku yasayanlar istedikleri herseyi sorabilirler . çok rahat olun doktorum tayfun aköz dedi ki genelde ilk gece bazı hastalar pişman olur ama sen hiç düşünme bi kaç gün sonra hepsi geçicek dedi ameliyat gecesi bırakın pişman olmayı allaha şükretmekten yatamadım .:)))
geçmiş olsun.. umarım şimdi daha da normal hale gelmiştir. Ben de ameliyat olmayı düşünüyorum ancak henüz karar veremedim. Boğaziçi tıptaki necdet uçar (kendisine burun ameliyatı da oldum gayet memnunum şu an) ile görüştüm gayet olumluydu ancak başka doktorların görüşlerini almadan ameliyat olmak istemiyorum.. Bu konuda fiyat da önemli yani en azından ben en kısa sürede olmak istediğim için önemli. Hangi hastane de ve ne kadar olduğun hakkında bilgi verebilir misin?