fadlullah aksoy

Serra Erbay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2022
3
1
1
25
Uzun araştırmalar sonucunda karar verip 6 gün önce ameliyat oldum ve gerçekten iyi ki fadlullah aksoyu seçmişim çünkü burnumda ağır bir şekilde kemik kayması vardı ve bu kadar düzeliceğini asla hayal edemezdim,ameliyat sonrası ağrı bile çekmedim.Doğru kişiyi seçmek çok önemli çünkü burunun güzelliği kadar nefes almakta çok önemli eğer doktor arayışındaysanız mutlaka fadlullah bey ile görüşün

Bu yazıyı yazan arkadaşın durumunu bilemem ama ben de Fadlullah Bey’e ameliyat oldum 3 hafta önce. Henüz burnum tam oturmuş değil -hala biraz ödemli- ancak iyi ki ameliyatı olmuşum ve iyi ki Fadlullah Hoca’ya olmuşum diyorum.

Doktor reklami bu arkadaslar inanmayin.
Anonim olarak böyle bir şey yazmanız biraz saçma olmuş, ben sadece diğer insanlara öneri olsun diye burada deneyimlerimi paylaştım çünkü her insan burun estetiği olmak istediği zaman gideceği doktoru araştırıp memnun kalıp kalmayanları bilmek ister ve doktorum zaten alanında iyi olan bir doktor böyle bir reklama ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum bile Login • Instagram bu da yapılan burunum yani bu bir reklam değil diğer insanlara tavsiyedir.

ben ayın 2 sinde oldum zaten burunun oturması aylar sürüyor ama bu haliyle bile memnunum çünkü hiç bir ağrı çekmedim

Bende instagrama baktım isim yazıp doktorun. Sonuçlarını hiç beğenmedim. Yani sanki kendi yorum yaptırmıs gibi. Ve duyulmamış bir isim. Mesela bu resmî gorsem asla ameliyat olmam.

Eklentiler

• 2B03955D-30AA-4110-A64D-3699BBF261E2.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 388
Ben de Fadlullah Bey’in hastasıyım. İnstagram sayfası inceleyerek vardığınız sonuç kimseyi yanıltmasın diye ısrarla yazıyorum: Çok çok iyi bir profesördür. Yukarıda paylaştığınız fotoğrafa dair de iki husus var:
1- hocanın instagram sayfasına bakıp fotoğrafını paylaştığınız hastanın (aynı linkteki) diğer fotoğraflarını da incelerseniz burnun sağ ve soldan epey deforme bir burun olduğunu ve Fadlullah Hoca’nın o burnu çok başarılı bir şekle soktuğunu görürsünüz. Her hastayı kendi koşullarında değerlendirin. Hoca KBB doktorudur ve deforme burunlar uzmanlık alanıdır. Bende ise ciddi bir deformasyon yoktu. Az eğrilik vardı. Önceliğim estetik idi. Fadlullah Hoca çok doğal ve içime sinen bir burun yaptı. Minnettarım kendisine. Tonla para dökülen bir doktorun bana bundan daha güzel bir sonuç verebileceğine inanmıyorum.

2- fotoğraftaki kişi doktoruna diğer hastaları bilgilendirmesi için fotoğrafını instagram üzerinden kullanması için izin vermiş. Ancak size verdiği böyle bir izin yok-diye tahmin ediyorum. Hem etik gelmedi hem de sizden şikayetçi olsa haklı olur bence.

Sizin de doktor araştıran biri olduğunuzu varsayarak ve kendi ameliyat öncesi süreçteki yoğun araştırmalarımı göz önünde bulundurarak kimseyi yanlış yönlendirmemek adına yazıyorum bunları. Selamlar!

Doktor sadece diger hastalarini bilgilendirmek istiyorsa muayene sirasinda göstermeli.Herkese açık bir platformda paylaşıyorsa,herkes rahatlıkla erişebilir.Doktorun profili açık neticede.

ben o hasta olsam doktorumun kullanımına izin verdiğim fotoğrafımı farklı mecralarda izinsiz kullananlardan rahatsız olurdum. Kamuya açık hale gelen herşeyi hepimiz kullanabiliriz diye bir şey olsaydı canı her isteyen Tarkan’ın şarkılarını dizi müziği yapardı. FB’ta paylaştığınız bebeğinize ait fotoğrafları sizleri tanımayan ben yayınlardım. Bunların doğru olmadığını düşünüyorum.

Bariz asimetrik bu gerçekten. Orijinal burnu daha simetrikmiş.
Fotoğrafı paylaşan kişi alttan olanı paylaşmış sadece. Etik bulmadığım için paylaşmayacağım ancak instagramdan bakarsanız burnun iki yandan feci (kemik) deformeli olduğunu ve doktorun burnu çok iyi toparladığını görebilirsiniz. Burnunuz o yamukluktaysa bu görseldeki sonuca bayılırsınız. Benim burnum hafif eğriydi. Bugünkü halinden de çok memnunum. Fadlullah Bey benim için çok iyi bir seçimdi. Elbette herkesin kendi bileceği iş doktor seçimi.

Bende instagrama baktım isim yazıp doktorun. Sonuçlarını hiç beğenmedim. Yani sanki kendi yorum yaptırmıs gibi. Ve duyulmamış bir isim. Mesela bu resmî gorsem asla ameliyat olmam.
Bu burunun kötü yanı ne ki?ayrıca resmi izinsiz paylaşmayın cidden benim resmim olsa hoşuma gitmezdi.

Yamuk ve delikler eşit değil,eski hali bile daha duzgun.Bariz bir asimetri var sonrasında...
Instagramında paylaştığı diğer pek çok burunun delikleri de aynı şekilde yamuk gibi geldi bana. Profilden düzgün gözükmesi bir şeyi değiştirmiyor. Bu adamın işi burun ameliyatı yapmak değil mi? Düzgün yapan, burun deliklerini asimetrik hale getirmeyen bir sürü doktor var.

Yukarıdaki mesajları gören ve ameliyatı için doktor arayan kişiler için yazıyorum: 1- üşenmeyin, hocanın eski hastalarından fikir alın. Ben çok araştırdım ve ameliyatından memnun olmayana rastlamadım. 2- Fadlullah Hoca’nın instagram sayfasına bakıp kendi gözlerinizle görün. Göreceksiniz ki; hastaları arasında oldukça deforme burunlular var ve rinoplasti alanında nam salmış çoğu profesörün profiline koymadığı türden zor burunları ameliyat etmiş. (Çoğu estetik cerrahının paylaştığı fındık burun görselleri bu yüzden genel hasta tablosunu yansıtmıyor.) Fadlullah Bey’in hasta profili içinde tek derdi kemer törpülemek ya da kanat daraltmak olmayan, Ciddi deformasyonlarla uğraşan hastalar var. O deformasyonlara Fadlullah Bey’in tıbbın izin verdiği ölçüde iyi müdahalelerde bulunduğu açık. Ha, sadece o tür burunları ameliyat etmiyor hoca. Örneğin benimki nispeten daha basit bir operasyondu. Sonuç ise hayal ettiğimden de iyi oldu. Fadlullah Bey’in odasının önünde oturup çıkan hastalarıyla görüşmüştüm. Dediğim gibi, eski hastalarından ameliyat olup mutsuz olana ben denk gelmedim. Bunu altını çizerek üşenmeden yazıyorum.

Benim için öncelik iyi nefes almaktı. Onu başardık. Görüntümün doğal bir çizgide güzelleşmesiydi. Onu da başardık. Güven duymuştum zaten en baştan. Sonuna kadar tavsiye ederim.

Ameliyat olmak isteyenlere en pürüzsüzünden bir süreç diliyorum!

Doktorun güzel yaptığı burunlar da var ona bir sey diyemem fakat bu görselde ki burun asimetrik.Bazi asimetrik burunlar tam anlamıyla düzelmez fakat öncesinde düzgün olup,sonrasında asimetri olan burunlar bence doktor hatası.Yamuk bir burun ameliyattan sonrada tekrar yamulabilir,burun eski halini almaya calisir,doktor bunu öncesinde belirtir,yüz ölçümü,burun taban eşitsizliğine vs bakar.

Yamuk ve delikler eşit değil,eski hali bile daha duzgun.Bariz bir asimetri var sonrasında...
Benim burun çok asimetrik olduğu için hiç dikkatimi çekmedi şu buruna razı olurdum heralde Allah kötü doktorlardan korusun

Herkes yandan bakıyor ama cidden asıl önemli olan önden düzgün durması ben bunu malesef ilk ameliyatım sonrası anladım ameliyat olacak kişiler kesinlikle önden resimlerede baksınlar benim burnum yandan çok düzgün ama mesela önden yamuk.

ÇOK haklısınız bende ondan korkuyorum on profil benim için çok önemli.yan profilden güzel bir görüntüyü aşağı yukarı her doktor veriyor,önemli olan on profilden de kibar,güzel bir burun yapabilmek

Merhaba,
ben de Fadullah hocaya ameliyat olmayı düşünüyorum. burnunuzdan memnun musunuz rahat nefes alabiliyor musunuz? Burnunuzun yeni şekli tam anlamıyla içinize sindi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…