• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama facia saclarimi rezil ettim

cr3mah

KARTALİÇE
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
120
26
133
kizlar saclarimi rezil ettim.. mavi siyah saclarimin rengini acmak isterken uclari kirmizi, biraz yukarisi turuncu ve dipleri sapsari oldu :( cok kötü bi haldeyim,, yarin ise nasil gidecegimi düsünüyorum.. :(
siz siz olun siyah saclarini evde acmaya kalkmayin :(

aslında saat erken daha bence vakit varken bir kuaföre gidin ve ne yapabileceğinize karar verin boyayın yarında işe öyle gitmek zorunda kalmamış olursunuz

çok cesursun, nasıl evde böyle bir şeye cesaret edebildin ,ben kuaförlere bile güvenemıyorum

pazar günü burda heryer kapali :( yarin isten sonra kuaföre gidicem artik..
diplerinin bu kadar acilacagini düsünmemistim :(
artik is isten gecti yarin bere gibi biseyle ise gider cikincada solugu kuaförde alicam artik ..

gitsen bile birşey yapamazlar canım saçlarına maalesef.çünkü yanar saçların :1: 1hafta falan beklemen gerekiyor sağlıklı olması için ama nasıl bekliceksin bu halde dimi,nie evde yaptın ki onun dozunu falan miktarını kuaförler ancak ayarlıyor herşeyin bi yolu var bunada kuaföre gitmen lazımdı.yazık olmuş canım umarım çok sıkılmadan atlatırsın.:71:

rengini daha actirmam ACTIRAMAMda ztn simdi kurudular annem kuru saman gibi olmus dedi .. yarinda kahve tonlarinda bi renge boyatirim artik.....
serumlarla fln biraz hayata döndürmeye calisirim (bu konudada pek umutlu sayilmam) eger hic olmazsa baya bi kestirmem gerekicek sanirim :(:43:

canım bende saçlarımı açtım evde.bıraz sabır lazım.saçlarına zeytın yağını sür tamamen beklet bekletebildiğin kadar sonra yıka...

zaytin yağı ile badem yağını karıştır sür saçına canım bekleyebildiğin kadarda bekle sonra yıka kendine gelir biraz.
açtır demedim zaten boyasanda yanıcak saçın bklemezsen 1 hafta kadar.

bu zeytinyagi islemini hemen yapicam sagolun..
her ne boya sürersem süreyim yanacaklar yani..
offfffffff... :(

Yarın kuaföre gider boyatırsın,sorun ortadan kalkar.Ben de arkadaşımın isteği üzerine saçını boyamıştım.Saçları zaten boyalıydı kahverengiye.röfleli boyadan aldık.Sonuç tam bir facia oldu.Dibinde doğal saç rengi olduğu için boya tuttu,diğer kısımlarda pek bir değişme olmadı.Kendimi çok suçlu hissetmiştim keşke ben boyamasaydım diye:17:Ertesi gün kuaföre boyattı.Gayet güzel olmuştu saçları.Sen de saçların yanmadan güzel bir renge kavuşursun inşallah

insallah canim.. simdi zeytinyagli yumurta sarili bi karisim yapti annem onu sürdüm saclarima.. ztn dalgali cok kabaran saclarim vardi.. simdi artik nasi bi halde olacaklarini hic düsünemiyorum .. uclarindaki renk cokda fena durmazdi aslinda, tek renk olsaydi.. su an kafamda 4 renk var :(
ah benim akilsiz basim :77:
neyse buda bana ders olsun.......

ben sacimda mavi siyah boya vardi.. 1 ay önce boyamistim.. :S
neyse olan oldu artik.. :59:

kesnlikle saçını yoğun bakıma al yksa gerçekten dökülmeye falan başlar ve eski sağlıklı haline dönmez

yipranmadimi saclarin?? benimkiler cok fena yandi..

tabiki açma işleminden sonra biraz yıpranıyor.boyadan sonra hemen zeytinyağı sürüyorum.birkaç saat beklıyor.yıkayınca arkasından bir maske çok iyi oluyor.evde rengini açtığım saçlarım... diye bir konu açtım orada resimlerimi koydum adım adım saçımın aldığı renkleri canım

ha birde benımkıde ilk açınca turuncu oldu renk tonları farklıydı açtıkça düzeldi.birde ben yavaş yavaş actım saçımı

tabiki açma işleminden sonra biraz yıpranıyor.boyadan sonra hemen zeytinyağı sürüyorum.birkaç saat beklıyor.yıkayınca arkasından bir maske çok iyi oluyor.evde rengini açtığım saçlarım... diye bir konu açtım orada resimlerimi koydum adım adım saçımın aldığı renkleri canım

simdi baktim canim,, seninkiler baya güzel acilmis.. bende bilmiyorum valla yarin napicam.. ztn kuaförden firca yemem kesin.. ama ne renge boyatacagimi bile bilmiyorum..
hayalim karameldi :(

Back