Mrh arkadaşlar,faceden istek göndermiş ve isteğini onayladığım bir iki arkadaşım var,dışarda konuşuyoruz ama bana tamamen itici gelen tipler,facemde olmalarını kesinlikle istemiyorum ama nezaket gereği onayladım ve silemem de.Bunun başka bir yolu yok mudur?Bildiğiniz bir yöntem var mıdır onları çıkartabilmem için?Yardımcı olursanız çok sevinicem..
Engelleyince artik siz onlara gore facebookta yokmussunuz gibi oluyor. Kesinlikle goremezler yani. Silindiklerini bilmezler de. Ha baskasindan sizin hala facebook kullandiginizi duyarlarsa o zaman baska.
Ben bir sosyal paylasim sitesinde bile gormeye tahammul edemedigim biri darilir mi bozulur mu diye dusunmem acikcasi. Silin gitsin. Sekilden sekle girmeye ne gerek var. Tabii disarida da gorusmemeniz lazim, bunlar anlasilinca hos karsilanmiyor.
Ben de cok kişiyi sildim öyle gicik olduğumdan. Zaten sevmiyomussun muhabbeti de kesmiş olursun böylece
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Onları engelleyebilirsiniz. Böylelikle ne onlar sizi ne de siz onları görebilirsiniz.
ama işte malesef dışarda görmek zorunda kalıyorum,ya ne sıkıcı bir durum çok çok teşekkür ederim.Ya bi de onlar göndermese ben asla istek göndermezdim,ama işte gönderince de bişey diyemiyosun.Engellesem diğer arkadaşlardan duyabilirler,bilmiyorum.
Ben listemde istemediğim, ama direk reddetmek de olmaz diye düşündüğüm kişilerin arkadaşlık taleplerini bekletiyorum. Artık 1 ay mı olur 1 hafta mı olur, sonsuza kadar mı olur... :) Talebi görmemiş gibi birşey oluyor. Benim de içim rahat oluyor.
Ben de aynı durumdayım malesef. Dışarıda mecburen konuştuğum tipler ama facebookta hiç hoşlanmadığım şekilde takılan tipler. Hadi onu geçtim nasıl oluyorsa bana virüs mesajı gönderiyorlar otomatik. Yok videomu izle bilmem ne. Tıklasam bana da bulaşacak hiç hoş olmayacak. Böyle giderse sileceğim ne derlerse desinler.
Mrh arkadaşlar,faceden istek göndermiş ve isteğini onayladığım bir iki arkadaşım var,dışarda konuşuyoruz ama bana tamamen itici gelen tipler,facemde olmalarını kesinlikle istemiyorum ama nezaket gereği onayladım ve silemem de.Bunun başka bir yolu yok mudur?Bildiğiniz bir yöntem var mıdır onları çıkartabilmem için?Yardımcı olursanız çok sevinicem..