fanaa21 Guru Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2014 1.380 787 333 Diyarbakır 17 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi fanaa21 #1 Öncelikle yetkililere sesleniyorum konuyu yanlış yere açmış olsam bile hemen taşımayın lütfen.. Kızlar öğlenden beri facebook hesabima giremiyorum.. dün telefondan bisuru müzik indirdim virüs filan geldi.. bugünde facebook onay kodu istedi. Hepsini aştım inceliyecez dedi halâ tık yok.. sizce virüs müdür yoksa calinmiş midir?? Başına gelen varsa yazsın lütfen ;;(
Öncelikle yetkililere sesleniyorum konuyu yanlış yere açmış olsam bile hemen taşımayın lütfen.. Kızlar öğlenden beri facebook hesabima giremiyorum.. dün telefondan bisuru müzik indirdim virüs filan geldi.. bugünde facebook onay kodu istedi. Hepsini aştım inceliyecez dedi halâ tık yok.. sizce virüs müdür yoksa calinmiş midir?? Başına gelen varsa yazsın lütfen ;;(
M e g g Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Kasım 2009 22.105 85.731 798 17 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi fanaa21 #2 Şifremi unuttum deyip mailden şifreyi değiştrmeyi denediniz mi? Başka hesaptan profilinize baktırın paylaşım var mı?
Şifremi unuttum deyip mailden şifreyi değiştrmeyi denediniz mi? Başka hesaptan profilinize baktırın paylaşım var mı?
fanaa21 Guru Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2014 1.380 787 333 Diyarbakır 17 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi fanaa21 #3 ModernCadi .!.: Şifremi unuttum deyip mailden şifreyi değiştrmeyi denediniz mi? Başka hesaptan profilinize baktırın paylaşım var mı? Genişletmek için tıkla... Şifreyi değiştiriyorum ama yine giriş gerçekleşmiyor.. başka hesaptan baktım profilim tamamen kapalı
ModernCadi .!.: Şifremi unuttum deyip mailden şifreyi değiştrmeyi denediniz mi? Başka hesaptan profilinize baktırın paylaşım var mı? Genişletmek için tıkla... Şifreyi değiştiriyorum ama yine giriş gerçekleşmiyor.. başka hesaptan baktım profilim tamamen kapalı
FrKafka Okuyun.Mürekkebin akmadığı yerden kan akıyor! Kayıtlı Üye 24 Eylül 2014 4.217 8.681 108 17 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi fanaa21 #4 fanaa21 .!.: Öncelikle yetkililere sesleniyorum konuyu yanlış yere açmış olsam bile hemen taşımayın lütfen.. Kızlar öğlenden beri facebook hesabima giremiyorum.. dün telefondan bisuru müzik indirdim virüs filan geldi.. bugünde facebook onay kodu istedi. Hepsini aştım inceliyecez dedi halâ tık yok.. sizce virüs müdür yoksa calinmiş midir?? Başına gelen varsa yazsın lütfen ;;( Genişletmek için tıkla... çalınmış olma ihtimnali yüksek. tam olarak ne diyor?
fanaa21 .!.: Öncelikle yetkililere sesleniyorum konuyu yanlış yere açmış olsam bile hemen taşımayın lütfen.. Kızlar öğlenden beri facebook hesabima giremiyorum.. dün telefondan bisuru müzik indirdim virüs filan geldi.. bugünde facebook onay kodu istedi. Hepsini aştım inceliyecez dedi halâ tık yok.. sizce virüs müdür yoksa calinmiş midir?? Başına gelen varsa yazsın lütfen ;;( Genişletmek için tıkla... çalınmış olma ihtimnali yüksek. tam olarak ne diyor?
M e g g Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Kasım 2009 22.105 85.731 798 17 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi fanaa21 #5 fanaa21 .!.: Şifreyi değiştiriyorum ama yine giriş gerçekleşmiyor.. başka hesaptan baktım profilim tamamen kapalı Genişletmek için tıkla... Sizde ekli olan birine sorun profilimde birsey var mı diye
fanaa21 .!.: Şifreyi değiştiriyorum ama yine giriş gerçekleşmiyor.. başka hesaptan baktım profilim tamamen kapalı Genişletmek için tıkla... Sizde ekli olan birine sorun profilimde birsey var mı diye
fanaa21 Guru Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2014 1.380 787 333 Diyarbakır 17 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi fanaa21 #6 FrKafka .!.: çalınmış olma ihtimnali yüksek. tam olarak ne diyor? Genişletmek için tıkla... Ilettiginiz belgeleri inceleyip size dönüş yapacağız yeni bilgiler istenebilir filan yazıyor
FrKafka .!.: çalınmış olma ihtimnali yüksek. tam olarak ne diyor? Genişletmek için tıkla... Ilettiginiz belgeleri inceleyip size dönüş yapacağız yeni bilgiler istenebilir filan yazıyor
fanaa21 Guru Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2014 1.380 787 333 Diyarbakır 17 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi fanaa21 #7 ModernCadi .!.: Sizde ekli olan birine sorun profilimde birsey var mı diye Genişletmek için tıkla... Ablam diyorki profilin görünmüyor kapalı yani
ModernCadi .!.: Sizde ekli olan birine sorun profilimde birsey var mı diye Genişletmek için tıkla... Ablam diyorki profilin görünmüyor kapalı yani
M e g g Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Kasım 2009 22.105 85.731 798 17 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi fanaa21 #8 fanaa21 .!.: Ablam diyorki profilin görünmüyor kapalı yani Genişletmek için tıkla... Bi fikrim yok ama face 48 saat içinde dönüş yapacaktır
fanaa21 .!.: Ablam diyorki profilin görünmüyor kapalı yani Genişletmek için tıkla... Bi fikrim yok ama face 48 saat içinde dönüş yapacaktır
apranxx Öz hakiki apranxx :) tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Şubat 2010 5.613 5.657 198 17 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi fanaa21 #9 Aah ah nerde o eski faceler...her köşesinde anane babanne fink atıyor... Hazır çıkmışken girme :)))
SusmayanKalem Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2013 3.822 12.044 208 17 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi fanaa21 #10 5 kişiye şikayet ettirip profili kapattır kesin çözüm bir kere dadandılarsa bir daha bırakmazlar .
FrKafka Okuyun.Mürekkebin akmadığı yerden kan akıyor! Kayıtlı Üye 24 Eylül 2014 4.217 8.681 108 17 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi fanaa21 #11 fanaa21 .!.: Ilettiginiz belgeleri inceleyip size dönüş yapacağız yeni bilgiler istenebilir filan yazıyor Genişletmek için tıkla... facebook giriş sayfasında en altta yardım var. Yardıma tıklayın. Sonra sırayla şunlara tıklayın; Giriş yapamıyorum. Hesabıma giriş yaptıktan sonra, giriş yapmam gerektiğine ilişkin bir hata mesajı görüyorum. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra "Bu sayfayı görebilmek için giriş yapmalısın" hata mesajını görüyorsanız lütfen bize bildirin. bildirim yapın. Baştan sona ne yaptığınızı yazın. ayrıca profilinizde ekli olan birinin, profilinizin kapalı olduğunu söylediğini de belirtin.
fanaa21 .!.: Ilettiginiz belgeleri inceleyip size dönüş yapacağız yeni bilgiler istenebilir filan yazıyor Genişletmek için tıkla... facebook giriş sayfasında en altta yardım var. Yardıma tıklayın. Sonra sırayla şunlara tıklayın; Giriş yapamıyorum. Hesabıma giriş yaptıktan sonra, giriş yapmam gerektiğine ilişkin bir hata mesajı görüyorum. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra "Bu sayfayı görebilmek için giriş yapmalısın" hata mesajını görüyorsanız lütfen bize bildirin. bildirim yapın. Baştan sona ne yaptığınızı yazın. ayrıca profilinizde ekli olan birinin, profilinizin kapalı olduğunu söylediğini de belirtin.
CRAZYBEL Allah sevsin yeter Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2013 2.046 1.445 83 17 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi fanaa21 #12 Virüs bulaşmıştır öle olunca kendini kapatıyormuş facebook
fanaa21 Guru Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2014 1.380 787 333 Diyarbakır 17 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi fanaa21 #13 FrKafka .!.: facebook giriş sayfasında en altta yardım var. Yardıma tıklayın. Sonra sırayla şunlara tıklayın; Giriş yapamıyorum. Hesabıma giriş yaptıktan sonra, giriş yapmam gerektiğine ilişkin bir hata mesajı görüyorum. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra "Bu sayfayı görebilmek için giriş yapmalısın" hata mesajını görüyorsanız lütfen bize bildirin. bildirim yapın. Baştan sona ne yaptığınızı yazın. ayrıca profilinizde ekli olan birinin, profilinizin kapalı olduğunu söylediğini de belirtin. Genişletmek için tıkla... Cokkk teşekkürler hemen deniyorum insallah olur
FrKafka .!.: facebook giriş sayfasında en altta yardım var. Yardıma tıklayın. Sonra sırayla şunlara tıklayın; Giriş yapamıyorum. Hesabıma giriş yaptıktan sonra, giriş yapmam gerektiğine ilişkin bir hata mesajı görüyorum. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra "Bu sayfayı görebilmek için giriş yapmalısın" hata mesajını görüyorsanız lütfen bize bildirin. bildirim yapın. Baştan sona ne yaptığınızı yazın. ayrıca profilinizde ekli olan birinin, profilinizin kapalı olduğunu söylediğini de belirtin. Genişletmek için tıkla... Cokkk teşekkürler hemen deniyorum insallah olur