Facede giremiyorum:(

fanaa21

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
1.380
787
333
Diyarbakır
Öncelikle yetkililere sesleniyorum konuyu yanlış yere açmış olsam bile hemen taşımayın lütfen..

Kızlar öğlenden beri facebook hesabima giremiyorum.. dün telefondan bisuru müzik indirdim virüs filan geldi.. bugünde facebook onay kodu istedi. Hepsini aştım inceliyecez dedi halâ tık yok.. sizce virüs müdür yoksa calinmiş midir?? Başına gelen varsa yazsın lütfen ;;(

Şifremi unuttum deyip mailden şifreyi değiştrmeyi denediniz mi?
Başka hesaptan profilinize baktırın paylaşım var mı?

çalınmış olma ihtimnali yüksek.

tam olarak ne diyor?

Aah ah nerde o eski faceler...her köşesinde anane babanne fink atıyor...
Hazır çıkmışken girme :)))

5 kişiye şikayet ettirip profili kapattır kesin çözüm bir kere dadandılarsa bir daha bırakmazlar .

Ilettiginiz belgeleri inceleyip size dönüş yapacağız yeni bilgiler istenebilir filan yazıyor

facebook giriş sayfasında en altta yardım var.
Yardıma tıklayın. Sonra sırayla şunlara tıklayın;
Giriş yapamıyorum.
Hesabıma giriş yaptıktan sonra, giriş yapmam gerektiğine ilişkin bir hata mesajı görüyorum.
Hesabınıza giriş yaptıktan sonra "Bu sayfayı görebilmek için giriş yapmalısın" hata mesajını görüyorsanız lütfen bize bildirin.

bildirim yapın.

Baştan sona ne yaptığınızı yazın. ayrıca profilinizde ekli olan birinin, profilinizin kapalı olduğunu söylediğini de belirtin.

Virüs bulaşmıştır öle olunca kendini kapatıyormuş facebook

Cokkk teşekkürler hemen deniyorum insallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…