Güven sorunu yoksa ablaniz neden sürekli kontrol altında tutuyor eşini? Adamın bir fslsosu olsa anlayacağım ama o da yok anladığım kadarıyla.
Evet biz eslerimizi hiç sevmiyoruz, sevmediğimiz için evlendik o yüzden kıskanmıyor ya da takip etme gereği duymuyoruz.
Ablaniz için iş işten geçmiş. Ama bunlar sağlıksız ilişkiler. Size tavsiyem ablanızın ilişkisini örnek almayın, siz de sağlıksız ilişkiler kurmayın. İnsan sevdiğini kıskanmaz, sevdiği insana güvenir. Sağlıklı ilişkiler güven üzerine kurulur.
Ve son olarak kime, nasıl, ne şekilde yorum yapacağımı doğal olarak size sormayacağım.
Dondurmuş, doğruyu söylüyor adam. Önbellekte kalmıştır o arama motorunda o yüzden. Ablanız gereksiz kıskançlık yaparak evlilik birliğini sarsmasın bence.
donuk hesap dediğin gibi arkadaş listesinde gözükmüyor olabilir çünkü face arama motorundada ismi adresi falan çıkmıyor kesinlikle. sadece google arama motorunda arayınca face adresi silik siyah şekilde gözüküyor o kadar..Senin için özellikle girip baktim donuk hesap arkadas listesinde görünmüyor.Başka bisey olabilir
Sürekli kontrol altında tutmasını bu denli üstüne titremesinin nedenini hala anlatamadım,herkesin ilişki yaşama biçimi farklıdır sen öyle yaşamıyorsun diye insanların ilişki yaşama biçimine karışamazsın. Adamın bir falsosu yok ve olmasıda gerekmiyor,bir insanın sevdiği insanı kıskanıp merak edip onun üzerine titremesi için. Eşinin en güvendiği insan olduğunu gelip sana burda ispat etmeye çalışacak halimiz yok bir bayan olarak hisleri anlamanı beklemek yanlış oldu.
Evet sevseniz anlardınız.Eşini çok seven bu hisleri azıcık kendi yerine koyup anlayan insan zaten ablamı anlamış demektir.Ama sizin anlamanız mümkün değil çünkü gerçek sevgi konusu için aynı pencereden bakmıyorsunuz bizimle.
İş işten geçecek bir durum yok gayette mutlular Allaha şükür.Ama bazen hiç bir kötü şey olmasa dahi gün geliyor insanoğlunun içini kemiren şeyler olabiliyor insanız sonuçta.
Evet tabiki bana sormayacaksınız ama kimsede gelip bana benim ilişkimi yada karakterimi bilmeden oturduğu yerden ahkam kesemez.Gayet sağlıklı uzun yıllardır süregelen sağlıklı bir ilişkim var yani herkes önce kendi ilişkilerine baksın.Allahtan korkup öyle yazın cümlelerinizi.
Yorum yazma hakkınız olması size insanları iğneleme üzme hakkı vermiyor.Kime nerde nasıl yorum yaptığınız sizi ilgilendirir evet ama eğer düzgünce kırmadan yapıyorsanız.
Kime ne yazarsanız yazın bana gelip öyle saçmasapan yorum yapmak sizin haddiniz değil.
Her uzun ilişki sağlıklıdır veya benim ilşkim uzun olduğu için sağlıklı diye birşey demediğim için,yine yanlış yorumlamışsınız diyorum suan sadece..Bencede daha fazla kırıcı olmamak için en doğrusu bu.Her uzun ilişki sağlıklı olsaydı keşke. Neyse polemiğe giremeyecegim patron ceza yazıyor. Şu son kısmı kibleyip gideyim ben.
Bu şekilde de baktim ama çıkmıyor yine. Belkide her hesap için geçerli bisey değildir. Ama zaten siyahsa aktif bir hesap hic degil..donuk hesap dediğin gibi arkadaş listesinde gözükmüyor olabilir çünkü face arama motorundada ismi adresi falan çıkmıyor kesinlikle. sadece google arama motorunda arayınca face adresi silik siyah şekilde gözüküyor o kadar..
sağol benim için özellikle girip baktığın için..
Bu şekilde de baktim ama çıkmıyor yine. Belkide her hesap için geçerli bisey değildir. Ama zaten siyahsa aktif bir hesap hic degil..
Bu benim dusuncem. Etrafta kotu seyler oluyor evet. Hemde her konuda...Bu saflık yada uyanıklık meselesi değil, ki ona kalırsa ablam dediğim insanın içinde bir gram kötülük olmadı şu güne kadar.
4+1 yıllık süreçte yaşamamış olabilirsiniz ama belki ablamlar gibi 10 yılı aşkın süreden sonra bu durumu daha iyi anlarsınız belki..
Sizin aklınıza gelmemiş olabilir böyle sorunlarınız olmayabilir çünkü herkesin ilişki yaşama biçimi farklıdır,önceki mesajlarımdada dediğim gibi ablam eşine ailesine sevdiklerine karşı ama özelliklede eşine karşı çok sahiplenici ve baba yokluğuyla yıkıldığı anlarda hep yanında olan eşine karşı bağlılığı bin kat daha artmış durumda o nedenle korkuyor ya kötü birşey olursa diye hep ince düşünüyor,
kısacası sevdiği insan söz konusu olunca biraz evhamlı olabiliyor çünkü gerçekten çok seviyor eşini..Öyle kötü şeyler yaşayan birileri olduğunu duydukçada bu nedenle kendi eşine ve ailesinede çok ince yaklaşıyor sahiplenme konusunda..
O nedenle bir insanın neler yaşayıp yaşamadığını bilmeden,onun direk buraya yazdığınızı okuyacak olduğunu bilerek, sert şekilde eleştirmemeniz daha doğru bir yaklaşım olurdu.Yinede teşekkürler.
facesi olsa ne olur facesi olanlar herkes kötü mü şimdi? öyle bir anlatmışsınız ki yuhh yani.evlilik demek bu demek değilÖncelikle merhaba, kuzenim olan,öz ablam derecesinde yakın olan bir ablamla, dertleşirken ona,onun kafasını karıştıran bir konu için sizden yardım almayı önerdim oda büyük bir umutla kabul etti o nedenle bu saatte ablamın kafasına takılan sıkıntıyı size yazıyorum arkadaşlar umarım bir bilen çıkar,şimdiden çok teşekkür ediyoruz,uzunluğu içinde özür dileriz..
Ablam bu güne kadar hiç face kullanmadı ama eniştemin ilk tanıştıklarında öyle aile arası kullandığı arad bir baktığı bir face adresi vardı ama sonra eniştem gereksiz bulduğu için hesabını dondurmuş çünkü o yıllarda tamamen silme işleminin nasıl olduğunu bilmediği için öyle yapmış..Ablamda tabi eşine karşı baya sahiplenici kıskanma hislerine sahip olduğu için bu dondurma durumunun onu sevindirdiğini söylemişti o zamanlar bana..
Üzerinden geçen yıllar sonunda ablam arada google arama motorunda arasıra eniştemin adını soyadını yazıp çıkan face hesaplarına bakmış dondurulduğuna tam emin olmak için ama hiç hesap gözükmüyormuştu.. Sonuçta sosyal medyada bazen silinen hesapların bile gözüktüğü sorunlu durumlar olabiliyormuş sanırım..
Neyse sonra yine birkaç gün önce bakacağı bir gün ablam google arama motoruna yine eniştemin adını soyadını yazıp bakmak istemiş öyle merak edip,o anda bu sefer face hesabı gözükmüş ama hani profil resmi aynen duruyormuş fakat üzerine tıklanmıyormuş açılmıyormuş,adı ve soyadı silik siyah renkte gözüküyormuş ve üstüne tıklanmıyormuş
işte bunu görünce çok kötü olmuş neden böyle diye içi içini yiyor kızlar donmuş bir hesap böyle nasıl gözükür?
Dip not: Ablam dün dayanamayıp öylesine sahte face açıp bu eniştemin eski adresi aratmış ama öyle bir hesap facebook aramalarında kesinlikle çıkmamış gözükmemiş,
hatta o an sahte face açıkken eniştemin adresi googledan aratıncada öyle bir hesap çıkmamış.. Ama sahte hesabı kapatıp,ondan sonra googledan arayınca o hesap yine üstte belirttiğim gibi silik şekilde gözükmüş..
O yüzden birşey anlamadık kızlar var mı yardımcı olabilecek
Facesi olanlar kötü diyen mi oldu.facesi olsa ne olur facesi olanlar herkes kötü mü şimdi? öyle bir anlatmışsınız ki yuhh yani.evlilik demek bu demek değil
Esini sürekli googleyacak kadar bir güvensizligi mi var?
Facesi acik olan herkes kötü bir sey yapmiyor.
Önbellekte kayitlidir. o yüzden öyle silik çıkıyordur.
Facebook hesabının olması dünyanın sonumu?Öncelikle merhaba, kuzenim olan,öz ablam derecesinde yakın olan bir ablamla, dertleşirken ona,onun kafasını karıştıran bir konu için sizden yardım almayı önerdim oda büyük bir umutla kabul etti o nedenle bu saatte ablamın kafasına takılan sıkıntıyı size yazıyorum arkadaşlar umarım bir bilen çıkar,şimdiden çok teşekkür ediyoruz,uzunluğu içinde özür dileriz..
Ablam bu güne kadar hiç face kullanmadı ama eniştemin ilk tanıştıklarında öyle aile arası kullandığı arad bir baktığı bir face adresi vardı ama sonra eniştem gereksiz bulduğu için hesabını dondurmuş çünkü o yıllarda tamamen silme işleminin nasıl olduğunu bilmediği için öyle yapmış..Ablamda tabi eşine karşı baya sahiplenici kıskanma hislerine sahip olduğu için bu dondurma durumunun onu sevindirdiğini söylemişti o zamanlar bana..
Üzerinden geçen yıllar sonunda ablam arada google arama motorunda arasıra eniştemin adını soyadını yazıp çıkan face hesaplarına bakmış dondurulduğuna tam emin olmak için ama hiç hesap gözükmüyormuştu.. Sonuçta sosyal medyada bazen silinen hesapların bile gözüktüğü sorunlu durumlar olabiliyormuş sanırım..
Neyse sonra yine birkaç gün önce bakacağı bir gün ablam google arama motoruna yine eniştemin adını soyadını yazıp bakmak istemiş öyle merak edip,o anda bu sefer face hesabı gözükmüş ama hani profil resmi aynen duruyormuş fakat üzerine tıklanmıyormuş açılmıyormuş,adı ve soyadı silik siyah renkte gözüküyormuş ve üstüne tıklanmıyormuş
işte bunu görünce çok kötü olmuş neden böyle diye içi içini yiyor kızlar donmuş bir hesap böyle nasıl gözükür?
Dip not: Ablam dün dayanamayıp öylesine sahte face açıp bu eniştemin eski adresi aratmış ama öyle bir hesap facebook aramalarında kesinlikle çıkmamış gözükmemiş,
hatta o an sahte face açıkken eniştemin adresi googledan aratıncada öyle bir hesap çıkmamış.. Ama sahte hesabı kapatıp,ondan sonra googledan arayınca o hesap yine üstte belirttiğim gibi silik şekilde gözükmüş..
O yüzden birşey anlamadık kızlar var mı yardımcı olabilecek
Bunlar hep ablalarin en yakin arkadaslarin kuzenlerin basina gelir nedense. sanki kim kimi taniyo ne oluyo kendi adiniza yazinca. o kadar samimiyetsiz buluyorumki bu abla arkadas konularini.
Facebook hesabının olması dünyanın sonumu?
Böyle gizli gizli adamın adını Google dan arasana kadar geçsin eşinin karşısına ona sorsun.
Sanki adam FBI ajaniymis da bu gizlilik ortaya çıkmış gibi davranmanın mantığı nedir?
Ne fark eder ki yinede bir güvensizlik söz konusu.ve eşine bunu soramayacak kadar da uzaklar birbirlerinden..yani bunu sorarsa huzur bozulmuş olmaz ama gizli gizli araştırmak ve şüphe duymak huzur bozar.Facesini kapatan eniştemin kendisi. Yani bu kendi hür iradesince olmuş birşey,ablamın zoruyla değil.O yüzden face kullanmak her insanın her çiftin kendi özel düşüncesidir.
Sırf eşine yansıtmadan kendi içinde çözmek istedi boş yere huzur bozmuş gibi olmasın diye,eşini düşündüğü için.Yinede teşekkürler iyi günler
Ne fark eder ki yinede bir güvensizlik söz konusu.ve eşine bunu soramayacak kadar da uzaklar birbirlerinden..yani bunu sorarsa huzur bozulmuş olmaz ama gizli gizli araştırmak ve şüphe duymak huzur bozar.
18 yıllık evliyim.tecrübe konuşuyor burada.dikkate alın bence.