Facebook'tan pek anlamadığım için yardımınıza ihtiyacım var kızlar bir bakabilir misiniz?

Sürekli kontrol altında tutmasını bu denli üstüne titremesinin nedenini hala anlatamadım,herkesin ilişki yaşama biçimi farklıdır sen öyle yaşamıyorsun diye insanların ilişki yaşama biçimine karışamazsın. Adamın bir falsosu yok ve olmasıda gerekmiyor,bir insanın sevdiği insanı kıskanıp merak edip onun üzerine titremesi için. Eşinin en güvendiği insan olduğunu gelip sana burda ispat etmeye çalışacak halimiz yok bir bayan olarak hisleri anlamanı beklemek yanlış oldu.

Evet sevseniz anlardınız.Eşini çok seven bu hisleri azıcık kendi yerine koyup anlayan insan zaten ablamı anlamış demektir.Ama sizin anlamanız mümkün değil çünkü gerçek sevgi konusu için aynı pencereden bakmıyorsunuz bizimle.

İş işten geçecek bir durum yok gayette mutlular Allaha şükür.Ama bazen hiç bir kötü şey olmasa dahi gün geliyor insanoğlunun içini kemiren şeyler olabiliyor insanız sonuçta.
Evet tabiki bana sormayacaksınız ama kimsede gelip bana benim ilişkimi yada karakterimi bilmeden oturduğu yerden ahkam kesemez.Gayet sağlıklı uzun yıllardır süregelen sağlıklı bir ilişkim var yani herkes önce kendi ilişkilerine baksın.Allahtan korkup öyle yazın cümlelerinizi.
Yorum yazma hakkınız olması size insanları iğneleme üzme hakkı vermiyor.Kime nerde nasıl yorum yaptığınız sizi ilgilendirir evet ama eğer düzgünce kırmadan yapıyorsanız.
Kime ne yazarsanız yazın bana gelip öyle saçmasapan yorum yapmak sizin haddiniz değil.

Dondurmuş, doğruyu söylüyor adam. Önbellekte kalmıştır o arama motorunda o yüzden. Ablanız gereksiz kıskançlık yaparak evlilik birliğini sarsmasın bence.

Aynen önbellekte kalmıştır diye düşünüyoruz bizde. Gereksiz kıskançlık gibi gözükebilir size ama sırf eşiyle bu tarz seylerin lafını dahi yapıp onu üzmemek için kendi içinde halletmeye çalışıyor ablam ve şimdi daha iyi zaten burda yardımcı olan arkadaşlar sayesinde kafasında soru işaretleri gitti. teşekkürler yorumunuz için

Senin için özellikle girip baktim donuk hesap arkadas listesinde görünmüyor.Başka bisey olabilir
donuk hesap dediğin gibi arkadaş listesinde gözükmüyor olabilir çünkü face arama motorundada ismi adresi falan çıkmıyor kesinlikle. sadece google arama motorunda arayınca face adresi silik siyah şekilde gözüküyor o kadar..
sağol benim için özellikle girip baktığın için..

Her uzun ilişki sağlıklı olsaydı keşke. Neyse polemiğe giremeyecegim patron ceza yazıyor. Şu son kısmı kibleyip gideyim ben.

Her uzun ilişki sağlıklı olsaydı keşke. Neyse polemiğe giremeyecegim patron ceza yazıyor. Şu son kısmı kibleyip gideyim ben.
Her uzun ilişki sağlıklıdır veya benim ilşkim uzun olduğu için sağlıklı diye birşey demediğim için,yine yanlış yorumlamışsınız diyorum suan sadece..Bencede daha fazla kırıcı olmamak için en doğrusu bu.
peki.

Bu şekilde de baktim ama çıkmıyor yine. Belkide her hesap için geçerli bisey değildir. Ama zaten siyahsa aktif bir hesap hic degil..

Bu benim dusuncem. Etrafta kotu seyler oluyor evet. Hemde her konuda...

Insanin esinin davr degisir,suphelenir iliskilerinde olumsuzluklar yasar vs o zaman zaten arastirma icine girer.

Ancak 10 yildir guzel ve sahiplenici giden bir iliskide durup durup arkasini kontrol etmek benim iliski guven anlayisima sigmaz. Tabi kim nasil isterse oyle yapar. Burada kendi fikirlerimizi yaziyoruz.

Ablaniza tavsiyem negatif dusunup kotu bir sey olacak mi diye guzel zamanini bosa harcamasin. Evliliginin tadini cikarsin

facesi olsa ne olur facesi olanlar herkes kötü mü şimdi? öyle bir anlatmışsınız ki yuhh yani.evlilik demek bu demek değil

sıkıntı yapmasın ablanız bence. Bende dondurdum ama arada açıp arkadaşlarımın paylaşımına bakıyorum. Ne var ki bunda? Açıp tekrar kapatmak kötü bir şeyler yaptığı anlamına gelmez ki.

Esini sürekli googleyacak kadar bir güvensizligi mi var?
Facesi acik olan herkes kötü bir sey yapmiyor.
Önbellekte kayitlidir. o yüzden öyle silik çıkıyordur.

Bunlar hep ablalarin en yakin arkadaslarin kuzenlerin basina gelir nedense. sanki kim kimi taniyo ne oluyo kendi adiniza yazinca. o kadar samimiyetsiz buluyorumki bu abla arkadas konularini.

facesi olsa ne olur facesi olanlar herkes kötü mü şimdi? öyle bir anlatmışsınız ki yuhh yani.evlilik demek bu demek değil
Facesi olanlar kötü diyen mi oldu.
Sanki korku filmi anlatmışım gibi bu abartmanız hiç hoş değil.Yorum yapmış olmak için yapıp insanlara ters cevap vermek hoşunuza mı gidiyor.Neyse iyi günler.

Esini sürekli googleyacak kadar bir güvensizligi mi var?
Facesi acik olan herkes kötü bir sey yapmiyor.
Önbellekte kayitlidir. o yüzden öyle silik çıkıyordur.

Herşeyi anlattım tek tek şu ana kadarki mesajlarda.Facesi açık olan kötü birşey yapıyor diyede bişey demedim. evet önbellekte kayıtlıdır aynen öyle düşünüyor artık ablamda. yinede teşekkürler yorumunuz için

Facebook hesabının olması dünyanın sonumu?
Böyle gizli gizli adamın adını Google dan arasana kadar geçsin eşinin karşısına ona sorsun.
Sanki adam FBI ajaniymis da bu gizlilik ortaya çıkmış gibi davranmanın mantığı nedir?

Bunlar hep ablalarin en yakin arkadaslarin kuzenlerin basina gelir nedense. sanki kim kimi taniyo ne oluyo kendi adiniza yazinca. o kadar samimiyetsiz buluyorumki bu abla arkadas konularini.

İnsanın fikri neyse zikride odur derler,demekki siz öyle şeyler yapıyorsunuz ki bu düşünce geliyor aklınıza.Kimsenin burda kimseyi tanıdığı yok ne diye öyle birşey yapsın insanlar. Samimiyetsiz bulabilirsiniz o tarz şeyleri ama herkesten şüphelenmek yanlış.
Çekinecek olsam kendi adıma yazdığım konularıda yazmazdım ona kalırsa.Ben kuzenim olan ama bana öz ablam gibi yakın olan biri için burdan fikir almak onun içini ferahlatmak istedim sadece.Siz sırf inanın diye,ablamın konusunu kendi derdim gibi mi yazsaydım.Asıl yanlış olan o olurdu. neyse iyi günler yinede sağolun

Facesini kapatan eniştemin kendisi. Yani bu kendi hür iradesince olmuş birşey,ablamın zoruyla değil.O yüzden face kullanmak her insanın her çiftin kendi özel düşüncesidir.
Sırf eşine yansıtmadan kendi içinde çözmek istedi boş yere huzur bozmuş gibi olmasın diye,eşini düşündüğü için.Yinede teşekkürler iyi günler

Ne fark eder ki yinede bir güvensizlik söz konusu.ve eşine bunu soramayacak kadar da uzaklar birbirlerinden..yani bunu sorarsa huzur bozulmuş olmaz ama gizli gizli araştırmak ve şüphe duymak huzur bozar.
18 yıllık evliyim.tecrübe konuşuyor burada.dikkate alın bence.

Dediğinizi anlıyorum,ben olsam bende sizin gibi yapardım ama ablam bu şekilde düşündü,ona mantıklı gelen bu demekki.Aslında uzak değiller hiç,herşeyleri bir ama bunu yansıtıp onu üzmek istemedi.Tecrübelerinizi paylaşıp yardımcı olmaya çalıştığınız için sağolun aynen ilettim bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…