Yok sanmıyorum ama bilemiyorumda inşallah arada açıp bakmıyordur çünkü kendi isteğiyle kapatan kendisiydi eniştemin..Ablamın içini karartmama konusu içinde sağolun,dondurulmuş hesaptır demi hani yoksa hesabını kısıtlayan insanlardamı öyle silik siyah gözükür, işte bunu bilemedik kafamız durdu resmen?adam arada açıyor olabilir
dondurmak hiç aç kapa yapamayacağı anlamına gelmiyor
ama ablanız içini karartmayalım
sonuç olarak dondurulmuş hesap
kısıtlama yaparsa arama moturundan isim çıkmayabilir yine face adres çubuğundan da çıkmayabilir,görsellerden resim mi çıkıyor sadece.Açıklaman için sağol canım, hayır arkadaşlık isteği falan gözükmüyormuş, zaten facebook arama motorunda hiç bir şekilde adı soyadı falan çıkmıyor, sadece google arama motorunda 'tıklanmayan bir profil resmi,ve silik siyah bir isim' şeklinde gözüküyormuş sadece o kadar.. o yüzden anlayamadık
Yok sanmıyorum ama bilemiyorumda inşallah arada açıp bakmıyordur çünkü kendi isteğiyle kapatan kendisiydi eniştemin..Ablamın içini karartmama konusu içinde sağolun,dondurulmuş hesaptır demi hani yoksa hesabını kısıtlayan insanlardamı öyle silik siyah gözükür, işte bunu bilemedik kafamız durdu resmen?
Bu ne guvensizlik ya yillardir resmen adam face acsada cingar cikarsam diye beklemis ablan.Öncelikle merhaba, kuzenim olan,öz ablam derecesinde yakın olan bir ablamla, dertleşirken ona,onun kafasını karıştıran bir konu için sizden yardım almayı önerdim oda büyük bir umutla kabul etti o nedenle bu saatte ablamın kafasına takılan sıkıntıyı size yazıyorum arkadaşlar umarım bir bilen çıkar,şimdiden çok teşekkür ediyoruz,uzunluğu içinde özür dileriz..
Ablam bu güne kadar hiç face kullanmadı ama eniştemin ilk tanıştıklarında öyle aile arası kullandığı arad bir baktığı bir face adresi vardı ama sonra eniştem gereksiz bulduğu için hesabını dondurmuş çünkü o yıllarda tamamen silme işleminin nasıl olduğunu bilmediği için öyle yapmış..Ablamda tabi eşine karşı baya sahiplenici kıskanma hislerine sahip olduğu için bu dondurma durumunun onu sevindirdiğini söylemişti o zamanlar bana..
Üzerinden geçen yıllar sonunda ablam arada google arama motorunda arasıra eniştemin adını soyadını yazıp çıkan face hesaplarına bakmış dondurulduğuna tam emin olmak için ama hiç hesap gözükmüyormuştu.. Sonuçta sosyal medyada bazen silinen hesapların bile gözüktüğü sorunlu durumlar olabiliyormuş sanırım..
Neyse sonra yine birkaç gün önce bakacağı bir gün ablam google arama motoruna yine eniştemin adını soyadını yazıp bakmak istemiş öyle merak edip,o anda bu sefer face hesabı gözükmüş ama hani profil resmi aynen duruyormuş fakat üzerine tıklanmıyormuş açılmıyormuş,adı ve soyadı silik siyah renkte gözüküyormuş ve üstüne tıklanmıyormuş
işte bunu görünce çok kötü olmuş neden böyle diye içi içini yiyor kızlar donmuş bir hesap böyle nasıl gözükür?
Dip not: Ablam dün dayanamayıp öylesine sahte face açıp bu eniştemin eski adresi aratmış ama öyle bir hesap facebook aramalarında kesinlikle çıkmamış gözükmemiş,
hatta o an sahte face açıkken eniştemin adresi googledan aratıncada öyle bir hesap çıkmamış.. Ama sahte hesabı kapatıp,ondan sonra googledan arayınca o hesap yine üstte belirttiğim gibi silik şekilde gözükmüş..
O yüzden birşey anlamadık kızlar var mı yardımcı olabilecek
hayır görsellerde falan gözükme yok, face arama motorundada gözükmüyor,sadece google arama motorunda ismini yazınca eski face hesabı adı silik ve siyah şekilde gözüküyor onada tıklanmıyor zaten.. o kadar.. sağol yardımcı olmaya çalıştığın içinkısıtlama yaparsa arama moturundan isim çıkmayabilir yine face adres çubuğundan da çıkmayabilir,görsellerden resim mi çıkıyor sadece.
haklısınız ama öyle birşey yapabileceğini düşünmeyeceğimiz bir insan..ama teşekkür ederiz yardımın için.. diğer yaşanmış olayada çok şaşırdım yok artık resmen nasıl yapabiliyorlarki böyle birşeyleri aklım almıyor gerçektençok merak ediyorsa mail adresine falan da baksın
hangi mail adresine kayıtlıysa şifresini değiştirsin baksın
erkekler çok salak kendi söyler bu böyle olacak diye kendi yapmaz
bir arkadaşımın sevgilisi de kapatacağım dedi
hep de çocuk bana yakalandı (ben her defasında ispiyonladığım için engelledi)
önce açmadım diye yeminler etti sonra arabanın fotoğraflarını koydum dedi, sonra yine ben yakaladım direkt beni engelledi benim ispiyonladığımı öğrendiğinde
Bu saflık yada uyanıklık meselesi değil, ki ona kalırsa ablam dediğim insanın içinde bir gram kötülük olmadı şu güne kadar.Bu ne guvensizlik ya yillardir resmen adam face acsada cingar cikarsam diye beklemis ablan.
Iliskilerini hic saglikli bulmadim yacda ablani kusura bakma ama durup durup esinin adini aramasi normal gelmedi bana.
4+1 yillik surecte daha 1 kere aklima gelmedi bu ya cok mu safim ne...
Bu güne kadar hiç yanlışını görmediği canı gibi sevdiği eşini bıraksınmı yani,güvenmiyor diye nerden çıkardınız,güven olsa bile insan sevdiğini kıskanır sahiplenir zaten kıskanmasa sorun var demektir.Sadece onu kaybetmekten korkuyor üstüne çok titriyor,etrafta birsürü şey duyuyoruz ya oda ablamı üzerse diye korkuyor.Sevgili ablanız güvenmediği bir adamla neden birlikteymiş? Asıl önemli sorun bu bence.
Anladım canım ablamada aynen aktardım sağol yardımcı olmaya çalıştığın için ama eniştemin adresi face arama motorunda dahi çıkmıyor,sadece google arama motorunda aranınca silik siyah gözüküyor tıklanmıyor.. Face yada google altyapısının bir açığı bu sanırımArtık donuk olan hesaplar arkadas listesindede görünüyor ama tıklanmıyor profil resmide olmuyor
sağolun teşekkür ederiz destek verici mesajın içinDaha yeni gördüm konunuzu :) Gerçekten de dondurmuş enişteniz boşuna üzülmesin ablan.Dondurulan Facebook adreslerinin üzerine tıklanmıyor.
Canım ben bu durumu şöyle yoruyorum aklımda iki seçene var kendimce yanlısım varsa düzeltilir.Anladım canım ablamada aynen aktardım sağol yardımcı olmaya çalıştığın için ama eniştemin adresi face arama motorunda dahi çıkmıyor,sadece google arama motorunda aranınca silik siyah gözüküyor tıklanmıyor.. Face yada google altyapısının bir açığı bu sanırım
Yorumladığın düşüncelerin için sağol aynen bende ilk yazdığın birinci madde gibi olduğunu düşünüyorum,facebook o sisteme geçince arama motorlarında donuk hesaplar bu şekilde gözükmeye başlamış olabilir. yardımcı olmaz olurmusun çok teşekkür ederiz sağolCanım ben bu durumu şöyle yoruyorum aklımda iki seçene var kendimce yanlısım varsa düzeltilir.
1) önceden donukken hic bir şekild google yada facebook arama motoru arkadas listesinde görünmüyordu şimdi facebook sistemi değişti donukken arkadas listesinde görünüyorsun ama aynen bahsettiğin gibi isim silik siyah tıklanmıyor Acılmıyor facebook bu sisteme gecince donuk hesaplarda arama motorunda bu sekilde cıkıyordur.
2) bir ara acıp bakmış diye oda şimdi facebookun yeni sistemine geçmiş aramalarda silik Cıkıyor
Rica ederim canım ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu :)
Bu güne kadar hiç yanlışını görmediği canı gibi sevdiği eşini bıraksınmı yani,güvenmiyor diye nerden çıkardınız,güven olsa bile insan sevdiğini kıskanır sahiplenir zaten kıskanmasa sorun var demektir.Sadece onu kaybetmekten korkuyor üstüne çok titriyor,etrafta birsürü şey duyuyoruz ya oda ablamı üzerse diye korkuyor.
İnsanların neler yaşadığını ne durumlarda olduğunu bilmeden yargılamamanız en doğrusu. Sonuçta İnsanları kırmak yargılamak kolaydır.
Kıskançlık güven sorunu değildir,sevdiğin insanı gözünden dahi sakındığının göstergesidir,tabi gerçekten seven insanlar için. Bir kişinin sevdiği insana bağlılığını anlatmama rağmen sahiplenme olayını gidip hayvan eşya gibi olayları sahiplenmeye bağlayarak sevgi konusu için ne kadar acımasız yaklaşmışsınız,ben size özenle durumu anlatmaya çalışırken siz hala nerden nasıl vurabilirim diye uğraşmaya devam ediyorsunuz.Kıskançlık güven sorunudur. Hayvan sahiplenilir, eşya sahiplenilir insan sahiplenilmez. Kaybetme korkusu olan her insan eninde sonunda kaybetmeye mahkumdur. Ablanıza iletiniz.
Kıskançlık güven sorunu değildir,sevdiğin insanı gözünden dahi sakındığının göstergesidir,tabi gerçekten seven insanlar için. Bir kişinin sevdiği insana bağlılığını anlatmama rağmen sahiplenme olayını gidip hayvan eşya gibi olayları sahiplenmeye bağlayarak sevgi konusu için ne kadar acımasız yaklaşmışsınız,ben size özenle durumu anlatmaya çalışırken siz hala nerden nasıl vurabilirim diye uğraşmaya devam ediyorsunuz.
İnsanları kırmak yargılamak çok kolay demiştim ve siz hala o yoldasınız.En iyisi yorumunuzu kendinize saklayın insanları yargılayıp üzmek yerine.
Senin için özellikle girip baktim donuk hesap arkadas listesinde görünmüyor.Başka bisey olabilirYorumladığın düşüncelerin için sağol aynen bende ilk yazdığın birinci madde gibi olduğunu düşünüyorum,facebook o sisteme geçince arama motorlarında donuk hesaplar bu şekilde gözükmeye başlamış olabilir. yardımcı olmaz olurmusun çok teşekkür ederiz sağol