Facebook'tan pek anlamadığım için yardımınıza ihtiyacım var kızlar bir bakabilir misiniz?

adam arada açıyor olabilir
dondurmak hiç aç kapa yapamayacağı anlamına gelmiyor

ama ablanız içini karartmayalım
sonuç olarak dondurulmuş hesap
Yok sanmıyorum ama bilemiyorumda inşallah arada açıp bakmıyordur çünkü kendi isteğiyle kapatan kendisiydi eniştemin..Ablamın içini karartmama konusu içinde sağolun,dondurulmuş hesaptır demi hani yoksa hesabını kısıtlayan insanlardamı öyle silik siyah gözükür, işte bunu bilemedik kafamız durdu resmen?

kısıtlama yaparsa arama moturundan isim çıkmayabilir yine face adres çubuğundan da çıkmayabilir,görsellerden resim mi çıkıyor sadece.

çok merak ediyorsa mail adresine falan da baksın

hangi mail adresine kayıtlıysa şifresini değiştirsin baksın

erkekler çok salak kendi söyler bu böyle olacak diye kendi yapmaz

bir arkadaşımın sevgilisi de kapatacağım dedi
hep de çocuk bana yakalandı (ben her defasında ispiyonladığım için engelledi)
önce açmadım diye yeminler etti sonra arabanın fotoğraflarını koydum dedi, sonra yine ben yakaladım direkt beni engelledi benim ispiyonladığımı öğrendiğinde

Bu ne guvensizlik ya yillardir resmen adam face acsada cingar cikarsam diye beklemis ablan.

Iliskilerini hic saglikli bulmadim yacda ablani kusura bakma ama durup durup esinin adini aramasi normal gelmedi bana.

4+1 yillik surecte daha 1 kere aklima gelmedi bu ya cok mu safim ne...

kısıtlama yaparsa arama moturundan isim çıkmayabilir yine face adres çubuğundan da çıkmayabilir,görsellerden resim mi çıkıyor sadece.
hayır görsellerde falan gözükme yok, face arama motorundada gözükmüyor,sadece google arama motorunda ismini yazınca eski face hesabı adı silik ve siyah şekilde gözüküyor onada tıklanmıyor zaten.. o kadar.. sağol yardımcı olmaya çalıştığın için

haklısınız ama öyle birşey yapabileceğini düşünmeyeceğimiz bir insan..ama teşekkür ederiz yardımın için.. diğer yaşanmış olayada çok şaşırdım yok artık resmen nasıl yapabiliyorlarki böyle birşeyleri aklım almıyor gerçekten

Bu saflık yada uyanıklık meselesi değil, ki ona kalırsa ablam dediğim insanın içinde bir gram kötülük olmadı şu güne kadar.
4+1 yıllık süreçte yaşamamış olabilirsiniz ama belki ablamlar gibi 10 yılı aşkın süreden sonra bu durumu daha iyi anlarsınız belki..
Sizin aklınıza gelmemiş olabilir böyle sorunlarınız olmayabilir çünkü herkesin ilişki yaşama biçimi farklıdır,önceki mesajlarımdada dediğim gibi ablam eşine ailesine sevdiklerine karşı ama özelliklede eşine karşı çok sahiplenici ve baba yokluğuyla yıkıldığı anlarda hep yanında olan eşine karşı bağlılığı bin kat daha artmış durumda o nedenle korkuyor ya kötü birşey olursa diye hep ince düşünüyor,
kısacası sevdiği insan söz konusu olunca biraz evhamlı olabiliyor çünkü gerçekten çok seviyor eşini..Öyle kötü şeyler yaşayan birileri olduğunu duydukçada bu nedenle kendi eşine ve ailesinede çok ince yaklaşıyor sahiplenme konusunda..
O nedenle bir insanın neler yaşayıp yaşamadığını bilmeden,onun direk buraya yazdığınızı okuyacak olduğunu bilerek, sert şekilde eleştirmemeniz daha doğru bir yaklaşım olurdu.Yinede teşekkürler.

Sevgili ablanız güvenmediği bir adamla neden birlikteymiş? Asıl önemli sorun bu bence.
Bu güne kadar hiç yanlışını görmediği canı gibi sevdiği eşini bıraksınmı yani,güvenmiyor diye nerden çıkardınız,güven olsa bile insan sevdiğini kıskanır sahiplenir zaten kıskanmasa sorun var demektir.Sadece onu kaybetmekten korkuyor üstüne çok titriyor,etrafta birsürü şey duyuyoruz ya oda ablamı üzerse diye korkuyor.
İnsanların neler yaşadığını ne durumlarda olduğunu bilmeden yargılamamanız en doğrusu. Sonuçta İnsanları kırmak yargılamak kolaydır.

Artık donuk olan hesaplar arkadas listesindede görünüyor ama tıklanmıyor profil resmide olmuyor

Daha yeni gördüm konunuzu :) Gerçekten de dondurmuş enişteniz boşuna üzülmesin ablan.Dondurulan Facebook adreslerinin üzerine tıklanmıyor.

Artık donuk olan hesaplar arkadas listesindede görünüyor ama tıklanmıyor profil resmide olmuyor
Anladım canım ablamada aynen aktardım sağol yardımcı olmaya çalıştığın için ama eniştemin adresi face arama motorunda dahi çıkmıyor,sadece google arama motorunda aranınca silik siyah gözüküyor tıklanmıyor.. Face yada google altyapısının bir açığı bu sanırım

Canım ben bu durumu şöyle yoruyorum aklımda iki seçene var kendimce yanlısım varsa düzeltilir.
1) önceden donukken hic bir şekild google yada facebook arama motoru arkadas listesinde görünmüyordu şimdi facebook sistemi değişti donukken arkadas listesinde görünüyorsun ama aynen bahsettiğin gibi isim silik siyah tıklanmıyor Acılmıyor facebook bu sisteme gecince donuk hesaplarda arama motorunda bu sekilde cıkıyordur.
2) bir ara acıp bakmış diye oda şimdi facebookun yeni sistemine geçmiş aramalarda silik Cıkıyor
Rica ederim canım ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu :)

Yorumladığın düşüncelerin için sağol aynen bende ilk yazdığın birinci madde gibi olduğunu düşünüyorum,facebook o sisteme geçince arama motorlarında donuk hesaplar bu şekilde gözükmeye başlamış olabilir. yardımcı olmaz olurmusun çok teşekkür ederiz sağol

Kıskançlık güven sorunudur. Hayvan sahiplenilir, eşya sahiplenilir insan sahiplenilmez. Kaybetme korkusu olan her insan eninde sonunda kaybetmeye mahkumdur. Ablanıza iletiniz.

Kıskançlık güven sorunudur. Hayvan sahiplenilir, eşya sahiplenilir insan sahiplenilmez. Kaybetme korkusu olan her insan eninde sonunda kaybetmeye mahkumdur. Ablanıza iletiniz.
Kıskançlık güven sorunu değildir,sevdiğin insanı gözünden dahi sakındığının göstergesidir,tabi gerçekten seven insanlar için. Bir kişinin sevdiği insana bağlılığını anlatmama rağmen sahiplenme olayını gidip hayvan eşya gibi olayları sahiplenmeye bağlayarak sevgi konusu için ne kadar acımasız yaklaşmışsınız,ben size özenle durumu anlatmaya çalışırken siz hala nerden nasıl vurabilirim diye uğraşmaya devam ediyorsunuz.
İnsanları kırmak yargılamak çok kolay demiştim ve siz hala o yoldasınız.En iyisi yorumunuzu kendinize saklayın insanları yargılayıp üzmek yerine.

Güven sorunu yoksa ablaniz neden sürekli kontrol altında tutuyor eşini? Adamın bir fslsosu olsa anlayacağım ama o da yok anladığım kadarıyla.

Evet biz eslerimizi hiç sevmiyoruz, sevmediğimiz için evlendik o yüzden kıskanmıyor ya da takip etme gereği duymuyoruz.

Ablaniz için iş işten geçmiş. Ama bunlar sağlıksız ilişkiler. Size tavsiyem ablanızın ilişkisini örnek almayın, siz de sağlıksız ilişkiler kurmayın. İnsan sevdiğini kıskanmaz, sevdiği insana güvenir. Sağlıklı ilişkiler güven üzerine kurulur.

Ve son olarak kime, nasıl, ne şekilde yorum yapacağımı doğal olarak size sormayacağım.

Dondurmuş, doğruyu söylüyor adam. Önbellekte kalmıştır o arama motorunda o yüzden. Ablanız gereksiz kıskançlık yaparak evlilik birliğini sarsmasın bence.

Senin için özellikle girip baktim donuk hesap arkadas listesinde görünmüyor.Başka bisey olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…