Facebooktan nefret edenler

Ben sevmiyorum. Bir çok kişi insanlar onu takip etsin, neye üye olmuş onu görsün, ilişkisi var mı yok mu öğrensin, resimlerine baksın vs. amaçla üye oluyor. Tabi burda bir çok kişinin altını çizmek lazım hepsi demiyorum ama büyük bir çoğunluk böyle. Onlara acıyorum. Yaşayamadıkları için. Bu kadar sanal olmayı becerebildikleri için. Ama senide anlamış değilim siteden niye nefret ediyorsun? Eşine bir telefon yada bir kağıt kalem bile yeterdi bence aldatmak için.

Son düzenleme:
Ben de facebooktan nefret ediyorum konuyu açan arkadaşa da katılıyorum. ve insanın sinirlerini bozuyor o site daha az önce hesabımı iptal ettim. çok nefret ediyorum sebep özel.

zebbra arkadaşım sana içten katılıyorum aynen düşüncelerimi yazmışsın..facebooktan değil de onu farklı amaçla kullanan tüm ahaliden nefret ediyorum...malesef çoğu da o amaç ile kullanıyor..facebook olsa da olmasa da aldatır diyen arkadaşlara da katılıyorum ama şu bir detay facebook ve buna benzer siteler zaten aldatmaya eğilimli kadın ve erkeklerin işlerini daha da kolaylaştırıp uygun zemin hazırlıyorlar..ama benim gibi düşünen insanların olması beni çok çok mutlu etti,az da olsa varmışız...

ben seviyorum açıkcası :delphin:
ilişki durumu, fotoğraflarını, paylaşımlarıi videolar vs. vs. sempatiksalakcinni
oyunda oynuyorum zaman geçiriyorum
haa sosyal hayatı facebook çerçevesinde sınırlayıp kitlerse insan kendini o ayrı
aldatma yada kaçamak yapma bölümüne gelince kolaylaştırırmı o tartışılır
lakin insanın içinde olacak kardeşim bu :delphin:
gün içinde bazen bir sürü tanımadığım (kimisi evli) adamdan arkadaşlık teklifi alıyorum
soruyorum kardeş sen kimsin kimlerdensinsempatiksalakcinni
danışak mı güzelim edasında cevaplar alıyorum
sempatiksalakcinni
fakat ordan iletişime geçtiğim çok sevdiğim insanlarda mevcut
istersem eklerim istemezsem zorla listeme dahil olmaz:delphin:
ınsanın fikri neyse zikride odur onu bilir onu söylerimsempatiksalakcinni

Back