Facebooktan nefret edenler

Maşallah arkadaşlar hiç nefret eden felan yok yani kimse ben şu nedenle sevmiyorum felan diyememiş belliki herkes bayılıyo, ben hariç....
ben söyleyim neden nefret ettiğimi sevgilimin (şu an eşim)facebook acıp bana söylememis olması <on bin kere üyemisin diye sormama karşı> üstelik eski kız arkadaşı ile burdan görüşüyo olmaları ben görüşmelerinden rahatsız olup kıyameti kopartmama ragmen konuşmaya devam edip sanane boguyosun beni demesi sonrasın da ben silmeme ragmen arkadaş olduklarını iddia edip <konuşmadıklarını söyleyerek beni ayakta uyutup> başka fake faceler acarak ve msn ler ordan kızlarla bana göre flört etmesi ona göre flört felan degil aldatmak degil bu yaptığı bana göre aldatmak peki ya sizce?
bu yüzden nefret ediyorum tabi ben evlendikten sonra bilgisayarınnın abidik gubidik bütün her yerini inceleyerk ögrendim gördüm ... eeee nefrret ediyorum işte çok can sıkıcı hazmetmesi zor yani uzakta oldugum 3 yıl boyunca resmen aptal yerine koyuldum

sorun facebook ta değil erkek arkadaşınız da bence onda nefret edin facebooktan değil
ayrıca burası evlilik hazırlığının sohbet bölümü

evlilik fake adreslerle flört falan için değil ama
ben gene de sevmiyorum facebook u
üyeliğimde yok
paylaşımımda
zaten bu tür sitelerin başkalarını senin takip etmesi için kurulduğunu düşünüyorum
oralar çok güzel bilgi kaynakları
doğum yerin tarihin arkadaş çevren kan grubuna kadar herşeyin kayıt altında

görüşmek istediklerime ben bi şekilde zaten ulaşıyorum
faceden bulup nolcak ki
istediğime fotomuda gönderirim herkesin görmesine ne hacet
oyüzden ben karşıyım face e de twittere de

msne nin suyumu cıktı-tatlicadiarzu-
cok luzumsuz bi site... üyeliğimde yok zaten:dilcikar:

sizde bi hespa acın eski tüm erkek arkadaşlarınızı ekelyip bol bol sohbet edin.
oda sizi yakaladıgında normal şekilde konuşuyoruz.. dersin:delphin:
hatta eve davet et:icecream:

nedenını bılmıyorum ama bende sevemedım gıttı su facebook u
esımın var sanırım ondan:umursamaz:
benım yokCADIARZU
esımın arkadas lıstesındede bır suru kız arkadası vardı 2 sene sonunda nıhayet naptım ettım basının etını yedım sıldırdımmm hepsınısositososito
ne gerek var kiiii...........

Valla facebook kullanmayı bildikten sonra bence faydalı bir paylaşım sitesi.
Ben görüşemediğim bir çok arkadaşımın mutluluğuna şahit oldum, ayrıca bazı eğitim videoları sayesinde bir çok bilginin sahibi olabiliyorum, başka yerde araştırsam bu kadar bilgiyi bir arada bulamam.
Canım sıkılınca açıp eskiden beğenip paylaştığım müzikleri dinliyorum.
He kullanmak istemediğim zamanda kimse beni zorlayamaz, yani kullanıyorum ama nefret ediyorum diyenlere şahsen şaşırıyorum ben.
Bazılarıda sırf kötü emelleri için kullanıyor bunuda esgeçmemek lazım, bana bir çok tanımadığım insan arkadaşlık teklifi gönderiyor, hiçbirinide onlaylamıyorum, ayrıca resimlerim gizli (zaten çok az var) arkadaşlarım dışında kimse görmüyor.
Eğer erkek arkadaşlarınız yada eşleriniz arkadaşlık için kullanıyorsa bu facebook'un suçu değil ki...

Maşallah arkadaşlar hiç nefret eden felan yok yani kimse ben şu nedenle sevmiyorum felan diyememiş belliki herkes bayılıyo, ben hariç....
ben söyleyim neden nefret ettiğimi sevgilimin (şu an eşim)facebook acıp bana söylememis olması <on bin kere üyemisin diye sormama karşı> üstelik eski kız arkadaşı ile burdan görüşüyo olmaları ben görüşmelerinden rahatsız olup kıyameti kopartmama ragmen konuşmaya devam edip sanane boguyosun beni demesi sonrasın da ben silmeme ragmen arkadaş olduklarını iddia edip <konuşmadıklarını söyleyerek beni ayakta uyutup> başka fake faceler acarak ve msn ler ordan kızlarla bana göre flört etmesi ona göre flört felan degil aldatmak degil bu yaptığı bana göre aldatmak peki ya sizce?
bu yüzden nefret ediyorum tabi ben evlendikten sonra bilgisayarınnın abidik gubidik bütün her yerini inceleyerk ögrendim gördüm ... eeee nefrret ediyorum işte çok can sıkıcı hazmetmesi zor yani uzakta oldugum 3 yıl boyunca resmen aptal yerine koyuldum

şu tür hikayeleri okudukça o site hakkında kötü şeyler düşünüyor ister istemez.

bize bu olaylar yaşatan insanlara olan öfkemizi siteye aktarıyoruz. sanki o olayları yaşatan insanlar değil de site.
niye "kocamdan nefret ediyorum" değilde ".... sitesinden nefret ediyorum"sempatiksalakcinni
nefret ettiğin ve etmen gereken aldatan kocan mı yoksa site mi yağmur erdemkafamçokkarıştı

Facebook kullanmıyorum. Oldum olası etrafımda gereksiz insan kalabalıklarından hoşlanmamışımdır. Birilerini eklemek, arkadaş listemi kabartmak bana ne gibi bir fayda sağlayabilir? Zaten gerçek dostlarımla paylaşacaklarımı günlük hayatta da paylaşıyorsam, hiç bir paylaşımda bulunmayacağım insanları, sırf tanıdık oldukları için, hayatıma dahilmişler gibi göstermek neye yarayacak? Bir de albüm albüm fotoğraf eklemiyorlar mı, bu kadar mı meraklısınız hayatınızı kamuya açmaya? Ya da bu kadar mı merak ediyoruz başkalarının hayatlarını. Amaan boş işler bunlar.

şu tür hikayeleri okudukça o site hakkında kötü şeyler düşünüyor ister istemez.

bize bu olaylar yaşatan insanlara olan öfkemizi siteye aktarıyoruz. sanki o olayları yaşatan insanlar değil de site.
niye "kocamdan nefret ediyorum" değilde ".... sitesinden nefret ediyorum"sempatiksalakcinni
nefret ettiğin ve etmen gereken aldatan kocan mı yoksa site mi yağmur erdemkafamçokkarıştı

konu sahibine yazdin ama ben yinede alkisalkisalkis

Facebook ve buna benzer yerler, sadece araç. Bu aracı nasıl kullanağı ise, beyni olan insana kalmış.

Eşiniz kendi yapacağını yapmış, size değer vermemiş, saklamış, onunla bununla görüşmüş, facebooğun suçu ne. O olmasa başka yerde yapardı yapacağını. Yapan eşiniz, facebook değil unutmayın. Facebook sizi aldatmadı, eşiniz aldattı, facebook neolur gizle beni, kız arkadaşlarınla görüştüğünü gizle, demedi, eşiniz yaptı.

Karar verirken, eşinizin isteyerek yaptığını unutmayın.

Bana göre bu tarz şeylere giren kişi ve de aldatan kişi, çoktan eşini kaybetmeyi göze almıştır. Yaparken sizi gözden çıkarmış zaten. Facebook ne yaspın. Ona sorsanız belki, beni niye böyle kullanıyorlar diye oda şikayetçi.! Facebook böyle suçlanınca facebooğuda şahıs yerine koyasım geldikaydirigubbakcemile3

Facebook ve buna benzer yerler, sadece araç. Bu aracı nasıl kullanağı ise, beyni olan insana kalmış.

Eşiniz kendi yapacağını yapmış, size değer vermemiş, saklamış, onunla bununla görüşmüş, facebooğun suçu ne. O olmasa başka yerde yapardı yapacağını. Yapan eşiniz, facebook değil unutmayın. Facebook sizi aldatmadı, eşiniz aldattı, facebook neolur gizle beni, kız arkadaşlarınla görüştüğünü gizle, demedi, eşiniz yaptı.

Karar verirken, eşinizin isteyerek yaptığını unutmayın.

Bana göre bu tarz şeylere giren kişi ve de aldatan kişi, çoktan eşini kaybetmeyi göze almıştır. Yaparken sizi gözden çıkarmış zaten. Facebook ne yaspın. Ona sorsanız belki, beni niye böyle kullanıyorlar diye oda şikayetçi.! Facebook böyle suçlanınca facebooğuda şahıs yerine koyasım geldikaydirigubbakcemile3

aynen katılıyorum nasıl kullandığınızla alakalıdır onun suçu degildir birinden nefret edicekseniz eğer bu facebook değil eşinizdir :D
eğer ii kullanırsanız bence yarralı bi site hatta guclubacismile

QUOTE=cimcime eses;13226254]Valla facebook kullanmayı bildikten sonra bence faydalı bir paylaşım sitesi.
Ben görüşemediğim bir çok arkadaşımın mutluluğuna şahit oldum, ayrıca bazı eğitim videoları sayesinde bir çok bilginin sahibi olabiliyorum, başka yerde araştırsam bu kadar bilgiyi bir arada bulamam.
Canım sıkılınca açıp eskiden beğenip paylaştığım müzikleri dinliyorum.
He kullanmak istemediğim zamanda kimse beni zorlayamaz, yani kullanıyorum ama nefret ediyorum diyenlere şahsen şaşırıyorum ben.
Bazılarıda sırf kötü emelleri için kullanıyor bunuda esgeçmemek lazım, bana bir çok tanımadığım insan arkadaşlık teklifi gönderiyor, hiçbirinide onlaylamıyorum, ayrıca resimlerim gizli (zaten çok az var) arkadaşlarım dışında kimse görmüyor.
Eğer erkek arkadaşlarınız yada eşleriniz arkadaşlık için kullanıyorsa bu facebook'un suçu değil ki...
[/QUOTE]

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Kocandan nefret etmen gerekirken neden cansız birşeyden facebooktan nefret ediyorsun anlamadım :delphin:

Nefretini hakeden bence kocanın ta kendisidir.

Face olmasaydı başka bir siteyle aldatırdı,face sadece bahanesi bunun.Bunu böyle görmen lazım.

Şu durumda Face'in suçu ne anlamadım ?
Kocanızın hatasını görmemezlikten gelip sanal bir şeyden mi nefret ediyorsunuz?
fisfisfis

Son düzenleme:
Arkadaşlar konumuz site ile ilgili açılmış..
Kişisel değil..
Face e bende üyeyim ve çokta memnunum
Kadınlar Kulübü nün grubuda var
Burda tanıştıklarımızla orda dahada yakınlaşma şansımız oldu
Söz konusu şikayetlerinse bir tek siteyle bağdaşması da doğru değil
Sonuçta ınternet elimizin altında..sanal bir dünya var karşımızda
Bir şeyi nasıl kullanırsak öyle olur..bu bizim elimizde a.s.

iyi de bu site çıkmadan önce yapacak olan cep telefonuyla yapıyordu.. o zaman ondan da nefret etmemiz gerekiyor.. herşey insanların elinde; iyi kullanırsanız iyi- kötü kullanırsanız kötü olur.. burada suç teknolojide değil de insanlarda :1closedeyes:

Back