facebook'tan anlayanlar.. :(

withoutname

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2011
226
118
133
merhabalar,

dün iki ay öncesinde bi şekilde görüşmeyi sonlandırdığım insan bir paylaşımımı beğendi facebook üzerinden. bugün de geçmişte bugününden bir şeyleri paylaştığı, beğendiğini gördüm. facebook'un böyle uygulamaları var sanırım ama emin olamadım. çünkü beğendiği geçmiş paylaşımı bugün beğeneceği bir şey değil ve sosyal çevresinin bilmesini isteyeceği bir şey de değil. bu tam olarak nasıl oluyor biliyor musunuz?

bazen arkadaşlıktan çıkardığında takipçi olarak kalıyorsun. profiline girip takip etmeyi bırakman gerek. ama seni takip edeni nasıl takipten çıkarıyorsun bilmiyorum. en sağlamı direk engelle bence

bu kişi sizde engelli değilse yada paylasimlariniz herkese açıksa beğeni yapabilir.gizlilik ayarlarinizi kontrol edin.

Evet zaman tunelinden birseyler one cikabiliyor.

bazen arkadaşlıktan çıkardığında takipçi olarak kalıyorsun. profiline girip takip etmeyi bırakman gerek. ama seni takip edeni nasıl takipten çıkarıyorsun bilmiyorum. en sağlamı direk engelle bence

hala arkadaşım facebook'ta. benim paylaşımımı beğenmesi sorun değil yani.
bir gün önce beğeni yaparak uzun süreli sessizliğini bozup, bir gün sonra geçmişinden beni rahatsız edecek bir şeyi beğenmiş olması..facebook'ta "geçmişte bugün" diye bişi var, çok bilmiyorum. onu kullanarak farkında olmadan beğeni yapmış olabilir mi?

geçmişte bugün de kendi paylaşımların çıkıyo diye biliyorum ben. profilinde gezdiği çok belli. yanlışlıkla beğenmişte olabilir

geçmişte bugün de kendi paylaşımların çıkıyo diye biliyorum ben. profilinde gezdiği çok belli. yanlışlıkla beğenmişte olabilir

yok canım, zaten kendi paylaşımı çıkmış. ama benim hoşuma gitmeyen bir şey. niye paylaşmıştır diye merak ettim

Paylaşımın yapıldığı tarihe gidip o gönderiyi beğenirse senin anasayfanda çıkar. Özellikle eski gönderiler de çıkıyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…