Facebookla ilgili..

erkek arkadasin kimlere mesaj atmis olabilir onlari dusun bakiim o insanlardan rica edebilirsin sana resmini cekip yollasinlar belki onlarda favebook kullanicisi yazar
Söyledim ama bulamadık öyle birini..bide erkek kardeşi facebook messengerdan baktıgında hala abisini görüyomuş ama yazamıyomuş bunun fotosunu videosunu attılar bana onlarda anlamamışlar neden oldugunu bende anlamadım

Cevabı belli aslında o 14 gün içinde açılmış bence.

Bende facebookumu sildim, eşimden bakınca hala isim soyisim olarak görünüyorum. Olabilecek bir durum,bu kadar paranoyak olmaya gerek yok..

Aynı durum değil ama benim eski sevgilim ortada hiç bişi yokken beni engellemişti. Mesajlara girdiğimde bilgisayardan girersem adı soyadı silinik çıkıodu ama ipad yada iphonedan messenger ile girdiğim zaman facebook kullanıcısı diyodu. Bence bu facebbok ile ilgili bi durum. Neye göre oluo bilmiyorum ama face kaynaklı olarak bazen silinik isim bazen facebook kullanıcısı olarak çıkıo.

Bende aynı şekilde normalden bakınca silinik çıkıyo messengerdan bakınca kullanıcı olarak çıkıyo mail adresini şifresini deneyince böyle bi kayıt yok diyo ama mail adresini degiştirmiş olabilecegi geldi aklıma günahını alıyosamda çok üzülcem

Evet maalesef :) hatta sildiğimi göremeyen bazı arkadaşlar bana messengerdan ulasmaya çalışmış fakat yazdıkları gelmemiş :) sanırım bunun messengerla alakası var
Tamamen sildiginiz halde 14 günden sonrada mesaj bölümünde adınız soyadınız silinik haldemi çıktı yani

Ben de dün dondurdum face adresimi babamin face adresinden girdigimde mesajlar kisminda,adim ve soyadim yaziyordu diger bir arkadasimda da facebook kullanicisi seklinde cikti.
Hesaptan hesaba farklilik mi gosteriyor ne anlamadim ki

Ben de dün dondurdum face adresimi babamin face adresinden girdigimde mesajlar kisminda,adim ve soyadim yaziyordu diger bir arkadasimda da facebook kullanicisi seklinde cikti.
silindiği halde ismi çıkıyor benimkisi facebook kullanıcısı başka adres yok elimde onun mesajlaştıgı bakamıyorum malesef..gayet sakin bi şekilde açmadım yapmadım diyip duruyor keşke görmenin bi yolu olsaydı sagol canım

Siz dondurmuşsunuz canım,dondurma işlemi farklı silme işlemi farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…