- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
Mail adresini degiştirip ara sıra açmak için kullanabilirmi yaniMail adresini değiştirmiş olabilir belki. O yüzden yok ole bi kayıt diyordur size
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mail adresini degiştirip ara sıra açmak için kullanabilirmi yaniMail adresini değiştirmiş olabilir belki. O yüzden yok ole bi kayıt diyordur size
Face adresini tamamen sildiginiz halde adı hala silinik çıkıyo dogrumu anladım bide sildinizmi dondurdunuzmu
Google'dan yaz canım link çıkıyor silme linki.Direk face sayfasına yönlendiriyor zaten.hayır canım biz dondurduk sadece sizin silme işi farklıymış sanırım, sen sildin arkadaşın dondurduysa ondan ismi çıkıyor olabilir
Tabi ki olabilir. Bende degismistim mesela mail adresimi. Kesindir demiyorum ama solediklerin onu gösteriyor. Ara sıra acıyor sizde anlamayın diye degistirmistirMail adresini degiştirip ara sıra açmak için kullanabilirmi yani
Evet kullanabilir.Mail adresini degiştirip ara sıra açmak için kullanabilirmi yani
Hesabı sil var o seçeneği işaretliyorsunpeki silme nasıl yapılıyor ki ? ben dondurunca olur bi tek sanıyordum
Hesabı sil var o seçeneği işaretliyorsun
14 gün açmıyorsun ve siliniyor
sevgiliniz tekrar giriş yapmış demek ki
Tabi ki olabilir. Bende degismistim mesela mail adresimi. Kesindir demiyorum ama solediklerin onu gösteriyor. Ara sıra acıyor sizde anlamayın diye degistirmistir
Kızlar ben bunu nasıl ögrenicem peki varmıdır bi yoluEvet kullanabilir.
Hesabını sil farklı dondurma işlemi farklı siz dondurduğunuz için 10 yıl sonra yine giriş yaparsınız.Facebook silme işlemi var mı bilmiyorum ama ben seneler önce dondurduğum adresime hala girebiliyorum. 14 gun sonra silinir falan söz konusu değil bence. Dondurduktan sonra girebilir istediği zaman üstelik mail adresini değiştirmiştir o yüzden kullanıcı yok diyordur bence..
Ögrenemezsiz,şifre kırma işlerinede girme sakın öğrenmek adına bilişim suçudur.Kızlar ben bunu nasıl ögrenicem peki varmıdır bi yolu
Hmm ben hiç bilmiyordum hesabı sil seçeneğini, o zaman demek ki mail adresini değiştirmiş adamHesabını sil farklı dondurma işlemi farklı siz dondurduğunuz için 10 yıl sonra yine giriş yaparsınız.
Valla zor öğrenmen. Eski mail adresinin şifresini biliyorsan maillerne bak dicem hani değişim olunca bilgi gelebilir ona ama onu da eğer silmediyse.Kızlar ben bunu nasıl ögrenicem peki varmıdır bi yolu
Mail adresimi şifremi vereyim istersen dedi ama nerden anlıcamki silindiyseValla zor öğrenmen. Eski mail adresinin şifresini biliyorsan maillerne bak dicem hani değişim olunca bilgi gelebilir ona ama onu da eğer silmediyse.
Iste sildiyse anlayamazsin. Başka da bi yol gelmiyor aklima.Mail adresimi şifremi vereyim istersen dedi ama nerden anlıcamki silindiyse
canım dondurma işlemi degil silme işleminde adın çıkmıştı dimi bide sildikten 14 gün içindemi baktın yoksa sonramı bu çok önemlibende hesabımı silme dondurma gibi her türlü işlemi yapmıştım...
daha sonra ablamın ve sevgilimin hesaplarından mesajlara bakmıştım, ablamda ismim çıkıyordu...
sevgilimde ise facebook kullanıcı olarak görünüyordum...
yani iki hesapta da farklı görünüyordum... aynı hesap iki farklı şekilde görülüyordu...
bence çok üzerinde durulacak , düşünülecek bir mevzu değil..
Canım
canım dondurma işlemi degil silme işleminde adın çıkmıştı dimi bide sildikten 14 gün içindemi baktın yoksa sonramı bu çok önemli