• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebookla ilgili..

Face adresini tamamen sildiginiz halde adı hala silinik çıkıyo dogrumu anladım bide sildinizmi dondurdunuzmu

hayır canım biz dondurduk sadece sizin silme işi farklıymış sanırım, sen sildin arkadaşın dondurduysa ondan ismi çıkıyor olabilir

hayır canım biz dondurduk sadece sizin silme işi farklıymış sanırım, sen sildin arkadaşın dondurduysa ondan ismi çıkıyor olabilir
Google'dan yaz canım link çıkıyor silme linki.Direk face sayfasına yönlendiriyor zaten.

Facebook silme işlemi var mı bilmiyorum ama ben seneler önce dondurduğum adresime hala girebiliyorum. 14 gun sonra silinir falan söz konusu değil bence. Dondurduktan sonra girebilir istediği zaman üstelik mail adresini değiştirmiştir o yüzden kullanıcı yok diyordur bence..

Dondurduğunuz da ilk açtığınız anda kaldığınız yerden devam ediyorsunuz
hesabı sil dediğinizde 14 gün açmazsanız hesabınız kalıcı olarak siliniyor
daha önce silmiştim açmadım ve silindi

Facebook silme işlemi var mı bilmiyorum ama ben seneler önce dondurduğum adresime hala girebiliyorum. 14 gun sonra silinir falan söz konusu değil bence. Dondurduktan sonra girebilir istediği zaman üstelik mail adresini değiştirmiştir o yüzden kullanıcı yok diyordur bence..
Hesabını sil farklı dondurma işlemi farklı siz dondurduğunuz için 10 yıl sonra yine giriş yaparsınız.

bende hesabımı silme dondurma gibi her türlü işlemi yapmıştım...

daha sonra ablamın ve sevgilimin hesaplarından mesajlara bakmıştım, ablamda ismim çıkıyordu...
sevgilimde ise facebook kullanıcı olarak görünüyordum...

yani iki hesapta da farklı görünüyordum... aynı hesap iki farklı şekilde görülüyordu...

bence çok üzerinde durulacak , düşünülecek bir mevzu değil..
:KK48:

Canım
bende hesabımı silme dondurma gibi her türlü işlemi yapmıştım...

daha sonra ablamın ve sevgilimin hesaplarından mesajlara bakmıştım, ablamda ismim çıkıyordu...
sevgilimde ise facebook kullanıcı olarak görünüyordum...

yani iki hesapta da farklı görünüyordum... aynı hesap iki farklı şekilde görülüyordu...

bence çok üzerinde durulacak , düşünülecek bir mevzu değil..
:KK48:
canım dondurma işlemi degil silme işleminde adın çıkmıştı dimi bide sildikten 14 gün içindemi baktın yoksa sonramı bu çok önemli:(

Sevgilin arada bir giriyor , cikista siliyor onun icin onunki tamamen silinmemis ..
14 gün hic acmadigin taktirde siliniyor ..

Kandiriyor seni
...

Canım
canım dondurma işlemi degil silme işleminde adın çıkmıştı dimi bide sildikten 14 gün içindemi baktın yoksa sonramı bu çok önemli:KK43:

bahsettikleri gibi 14 gün gibi süre yok benim bildiğim, çok daha uzun bir süre bu süre....
öyle 14 günde hesap tamamen silinmiyor..
fakat ben bunları bir kaç sene kadar önce yapmıştım, yeni bir güncellemeyle 14 günde kesin siliniyorsa o konuda bir fikrim yok...

ben silmiştim evet silme işlemi yapmıştım, hatta facede ki tüm beğendiğim sayfalardan çıkmış, arkadaş listemi temizlemiştim, kalıcı olarak silinsin diye fotoğraf gönderi falan her şeyi silmiştim...öyle bir şey okumuştum çünkü her şey silinmeliymiş vs....

süreye gelince 14 gün değil aylar sonra baktığımda da durum aynıydı..
bende anlam verememiştim ama benim kendi hesabım ve hiç bir şekilde giriş yapmadığıma emin olduğuma göre facebookla ilgili bir hatadır diyerek önemsemedim..
sadece ilginç diyerek geçmiştim..
araştırmak aklıma bile gelmedi...

Back