- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Tıklanmıyo silinik email adresi ve şifresiyle girmeyi denedim yok öyle bi kayıt diyo ama benim ismim kalkmış onunki silinik kafam karıştıSevgilinizin ismine tıklanıyor mu ?
Ama adresine girmeye çalışınca öyle bi kayıt yok diyo 14 günde silincekti öyle olmuş ama onunki neden hala silinik görünüyo bilmiyorumo dondurmamış hesabını..
seni ekip sonradan girmiş yeniden demekki...
Var canım 14 günde siliniyo hiç açmazsanfacebookda silme isi yok diye bliyorum ben
Facebook adresinizin tamamen silinmesini istiyorsanız 14 gün boyunca hiç açmamanız gerek bütün işlemleri yaptıktan sonra demekki erkek arkadaşınız açmış tekrar dondurmuş.İyi akşamlar kızlar..aklıma bişey takıldı onu sormak istiyorum 15 günden fazla önce erkek arkadaşımla ikimiz face adreslerimizi silmiştik.Bugün bi arkadaşımın face adresini açtım o arkadaşım hem benle hem sevgilimle mesajlaşmıştı biz silmeden önce.Orda mesaj kısmına bakınca benim adıma facebook kullanıcısı diyo ama erkek arkadaşımın hala ismi silinik şekilde çıkıyo.İkimizin mail adresleriyle açmayı denedim öyle bi kayıt diyo.Ama neden benimkisi silinikte onun hala adı yazıyo kafam karıştı..
Ama adresine girmeye çalışınca öyle bi kayıt yok diyo 14 günde silincekti öyle olmuş ama onunki neden hala silinik görünüyo bilmiyorum
Evet ama onun email ve şifresiyle girmeye çalışınca öyle bi adres yok diyo benim ismim face kullanıcısı olmuşken onunki hala silinik isim bu nasıl oluyo anlamadımFacebook adresinizin tamamen silinmesini istiyorsanız 14 gün boyunca hiç açmamanız gerek bütün işlemleri yaptıktan sonra demekki erkek arkadaşınız açmış tekrar dondurmuş.
Hesabı sil farklı,dondurma farklı mesela ben facemi yıllar önce dondurdum ama ayda yılda bir kez meraktan açtığım oluyor açılıyor.bende eşimle silmiştim ama öyle 14 gün değil bir ayda girmesen silinmiyor tekrar girdiğinde açılıyor ben geçenlerde eski mesajlaşmalarımızı word e aktarmak için girdim eşim nerdeyse bir yıldır hiç girmiyor ama onun da hala adı yazıyordu
Mail adresini değiştirmiş olabilir belki. O yüzden yok ole bi kayıt diyordur sizeEvet ama onun email ve şifresiyle girmeye çalışınca öyle bi adres yok diyo benim ismim face kullanıcısı olmuşken onunki hala silinik isim bu nasıl oluyo anlamadım
peki silme nasıl yapılıyor ki ? ben dondurunca olur bi tek sanıyordumHesabı sil farklı,dondurma farklı mesela ben facemi yıllar önce dondurdum ama ayda yılda bir kez meraktan açtığım oluyor açılıyor.
Face adresini tamamen sildiginiz halde adı hala silinik çıkıyo dogrumu anladım bide sildinizmi dondurdunuzmubende eşimle silmiştim ama öyle 14 gün değil bir ayda girmesen silinmiyor tekrar girdiğinde açılıyor ben geçenlerde eski mesajlaşmalarımızı word e aktarmak için girdim eşim nerdeyse bir yıldır hiç girmiyor ama onun da hala adı yazıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?