Facebook’a ne olmuş böyle?

M e r c a n

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2018
11
13
1
Şimdi facebook’a bakayım dedim de arama çubuğuna tıklayınca bir sürü uygunsuz isimler çıktı. Şu şekilde:

6322D39B-B39C-4417-B2D2-E54A0ADD131E.webp

Tel noları kapattım bir sıkıntı olmasın diye,güncelleme de yapmadım. Erkek arkadaşımda da bu şekilde olmuş. Acaba bunları kaldırma gibi bir durum var mı? Aşağı doğru daha gidiyor pis pis şeyler..Bir de hiç harf yazmadan çıkıyor bunlar. Çok rahatsız oldum... Sizde de bu şekilde mi?

Son düzenleme:
Face kullanmayı 6 sene önce bıraktım.Kendimi takdir ettim şimdi :oha:
Bu numarasını yazanlar reklam falan mı verıyolar acaba ? Neden ilk harfte bunlar çıksın ki?

Bende aktif kullanmıyorum hiç. Aylar sonra bi bakayım dedim böyle olmuş. Direkt arama yerine basınca bunlar çıkıyor harf yazmadan. Daha neler var altlarda.. Çok rahatsız edici olmuş

Şimdi facebook’a bakayım dedim de arama çubuğuna tıklayınca bir sürü uygunsuz isimler çıktı. Şu şekilde:

Eki Görüntüle 2157096

Tel noları kapattım bir sıkıntı olmasın diye. Güncelleme de yapmadım. Erkek arkadaşımda da bu şekilde olmuş. Acaba bunları kaldırma gibi bir durum var mı? Aşağı doğru daha gidiyor pis pis şeyler. Çok rahatsız oldum... Sizde de bu şekilde mi?
Beş sene önce kapattım facei kullanmadım ondan sonra hiç

Ben olmuş hakkatten buna böyle :KK53:

Evet ben de baktım şimdi. Aynen bende de çıktı bunlar. “Bugünün popüler aramaları” başlığı altında yazıyor. Daha önce hiç farketmemiştim, yeni çıkan bir uygulama sanırım.

11 yıldır facebook kullanıyorum. Böyle bir şey ne yaşadım ne duydum. Enteresan. Hesabı birlikte kullanıyorsanız ya karşı taraf bunları aramıştır, ya da hesabınız çalınmıştır. Facebooktan kaynaklanan bir şey olduğunu düşünmüyorum. Orada hesabı kullanan kişi ne aratırsa o çıkıyor. Sizin işte bir bit yeniği var bence.

11 yıldır facebook kullanıyorum. Böyle bir şey ne yaşadım ne duydum. Enteresan. Hesabı birlikte kullanıyorsanız ya karşı taraf bunları aramıştır, ya da hesabınız çalınmıştır. Facebooktan kaynaklanan bir şey olduğunu düşünmüyorum. Orada hesabı kullanan kişi ne aratırsa o çıkıyor. Sizin işte bir bit yeniği var bence.
Bit yeniği yok, aynıları bende de çıkıyor. Facede genel olarak insanların en çok arattıkları çıkıyor yani. Eskiden yoktu zaten, yeni çıkmış bu özellik sanırım.

Günün popüler aramaları diye alta doğru çıkıyor. Milletimizin neleri arattığını böylelikle hayretle görmüş oluyoruz.

Face kullanmıyor um beş yıldır canım bilmiyorum ama dolandırıcı çok .dikkat et virüs falan da olabilir tabi

Eki Görüntüle 2157096

Tel noları kapattım bir sıkıntı olmasın diye,güncelleme de yapmadım. Erkek arkadaşımda da bu şekilde olmuş. Acaba bunları kaldırma gibi bir durum var mı? Aşağı doğru daha gidiyor pis pis şeyler..Bir de hiç harf yazmadan çıkıyor bunlar. Çok rahatsız oldum... Sizde de bu şekilde mi?

Günün popüler aramaları diyor zaten.
Bazı arkadaşlar Facebook a kitlenmis vaziyette ama seviyesini düşüren maalesef bizim insanlarimiz.
Utanç verici bir tablo.

Back
X