Facebook!!!

hicbisi

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2012
856
24
26
İstanbul
Facebookla ilgili bir arastirma yapmislar, iki kisinin iliski icinde olup olmadigi arkadas listesinden belli oluyormus. Kisiler iliskilerin ciddiyetine gore ortak tanidik/arkadas sayisi artiyormus. Benim de esimin akrabalari listemin onemli bir kismini olusturur. Uzak bir akrabasi var, abidik gubidik yorumlar yapip duruyor fotograflarimin altina veya paylasimlarima. Guzel cikmissin gibi degil, aman oralar cok sicaktir, offf tuhaf tuhaf yerler vb. Ya da paylasimlarima muhalif ama sen bilmezsin tarzinda gulucuklu yorumlar falan. Usturuplu sekilde cevap vermeye calistim, en sonunda bugun patladim ve sildim gitti. Ama bir taraftan esimin akrabasi ya uzerinde dusunmuyorda degilim, gereksiz can sikintisi

Ne diyelim şimdi.

çok geçmiş olsun, Allah düşmanıma vermesin böyle dert...

Ne kadar ciddiye alıyorsunuz şu sanal alemi....

Evet arkadaslar sinir bozuklugu. Demek ki sadece ben yasamisim. Gercekten de sildikten sonra bile sinirim yatismadi, ha bire bana yorum yazmalar. Anasayfamda cikmasin iletileri durumun getirmek de cozum degil, bu tur insanlari ozellikle bir listeye toplayip ileti ayarlarini ona gore gizlemeniz gerekiyor ki bunlar akraba vs oldugu icin fotograf paylassam lafi olur vs engelledigim anlasilir. En sonunda dayanamadim sildim. Sinirlendigim icin belki benzer seyler yasamis arkadaslar vardir dertlesiriz diye dusundum

iyi yapmissin bosver gereksiz insanlari hayatindan uzak tut sinirini bozuyordu sildin gitti kimseye hesap vermek zorunda degilsin

Son düzenleme:
Ayrica derdimle alay edenler kinayan kinadigini yasamadan olmezmis, dikkat edin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…