Dert Değil Merak (Normal mi Acaba?)

karı koca aşk ilanları bana komik geliyor . aynı evde görümüyorlar galiba

e benim eşimde birazcık öyledir.
paylaştığım şeyleri heralde görmüyo ki beğenmiyor.
pek de öyle herşeye yorum yapmaz.
benle olan fotoğrafları koymamasını istediğim için koymaz.
iş arkadaşları hep erkek niye görsün benim fotoğrafımı dimi.
daha çok siyasi içerikli laf sokmalı şeyleri takip eder paylaşır uyuz :KK11:

Eşimle iş ortamlarımız oldukça farklı
O inşaat sektöründe sayfasında yanında çalışan bi dünya insan ekli benim fotoğraflarımı sayfasına hiç koymaz
Benim hesabımda beraber fotoğraflarımız var
Görev vs için ayrı kaldığımız zamanlarda bazen şiir yazar duvarıma bende o zaman karşılık veririm:KK200:
Onun dışında birbirimize yorum yapmayız çok saçma zaten ya komik oluyor bence yan yana oturup face de birbirine yorum yapıyomuş gibi o ne öyle:KK70:

Arkadaşlarının eşinin resimlerini görmesini eşiyle muhabbetini bilmesini aşkım vs mahrem sayılabilecek sözlerin görülmesini istemiyordur eşim sırf bu yüzden facebook hesabını kapattı arkadaşları arasında böyle şeylere dikkat etmeyenler hoş karşılanmıyo alay konusu oluyor bazen

Eşlerin sanki hiç görüşmüyo gibi birbirine yorum yazmasını itici ve eğreti buluyorum. Beğenmek yeter işte daha ne olsun. Bazı kadınlar özgüvensizlikleri yüzünden mükemmel ilişki tablosu çizmek için sosyal medyada belirttiğiniz davranışlarla küçük duruma düşüyor bence.

benim eşimin facesinde çok fazla erkek var benim olduğum fotoyu paylaşmaz..
bir de eşlerin birbirinin fotoğraflarına yorum yapıp birbirlerini hiç görmüyormuş gibi muhabbet etmeleri çok komik oluyor :KK70: bu da benim kanım..
yani kişisel tercih bu. daha çok sevmeyle alakası yok.

Evet! Ayni fikirdeyim. Ben mesela dogum gününü bile kutlamam face'te. Bunu konu sahibi görse bizim bosanmamiz yakin diye düsünür :KK70:

Ya ne yazacam, esim zaten bir adim ilerde. Bana cidden komik geliyor.

Erkeklerin face inde paylaşmayasınn nedeni erkeklerin ekli olması. Çoğu erkekte böyle.

Benim eşimin Facebook hesabında ben ve birkaç akraba dışında kadın yok.
Yani arkadaşlarının %95'i erkek.
Dolayısıyla benle fotoğrafını koymuyor.
Ben de kendi hesabıma da fotoğraf koymuyorum gereksiz buluyorum.
O nedenle bana tuhaf gelmedi.

Merhaba hanimlar mevzu basliktanda anlasilacagi gibi dert degil sadece merak o yüzden dileyenler okuyup cevaplamayabilir ama okuyup merakimi giderenler olursa onlarada canı gönülden tesekkurler:KK52:

Kızlar ben facebook kullanmiyorum ama hesabım var zaman zaman can sıkıntısından yapacak birsey bulmadığım zamanlarda (Allah kimseyi ise yaramayacak sekilde boş bırakmasin) öyle tanıdıkların arkadaslarin hatta bazen tanimadiklarin hatta ve hatta bazen izledigim dizilerdeki oyuncularin falan bile :KK48:facesine bakarim

Geçende öyle bi tanidığıma bakayim dedimde bakarken birsey dikkatimi cekti simdi bu kişi evli çocuklarınin resmi var ama esinin hic fotografi yoktu ama dusundum ki...

Belki esi ortuludur yada sosyal medyada sanal ortamda esinin resminin gorulmesini istemiyordur yada belki esi istemiyordur diye dusundum ama paylasimlara bakinca eşinin tüm paylasimlarini begendigini gordum ve esi fotografini profil resmi olarak kullanmisti(yani sanal ortamda fotograf paylasmama gibi bir durum yok)

Dikkatimi ceken bi diger konuda esi kocasinin butun paylasimlarini vs begeniyor altina yorum yapiyorken söz konusu sahis hicbir yoruma cevap yazmamis sadece kac yillik paylasimlarda karsinin yaptigi yoruma sadece gülucük isareti ile karsilik vermis ama diger yorum yapanlarin yorumlarina karsilik veriyor

Karisinin facesine baktigimda esinin (yani soz konusu sahsin) cocuklarinin resimleri var hatta beraber cektikleri fotograflarda mutlu duruyorlar bence (beraber fotograflari olduguna gore mutlu bir evliliktir kanisi olusturuyor) ama soz konusu sahis o kadar resimden paylasimdan sadece 1 tanesini begenmis hic yorum vs bisey yok (Mesela bende faceyi aktif kullandigimda oyle her resmi begenmez yorum yapmazdim ama benim icin onem arzeden kisilerin gercekten begendigim fotograflari ve yahut paylasimlari oldumuyduda begenirdim hatta o anki dusuncelerimi yoruma dokerdim

Simdi konunun asil sorusuna gelecek olursak sizce neden boyle olur hep en cok seven kadin oldugu icin mi yada erkekler onemsemez ondan mi yada artik evliligin verdigi samimiyetle erkekler eslerini umursamaz mı arkadaslari esinden daha önce mi gelir butun erkekler zamanla boyle mi oluyor:KK61:

Tabiki aranizda bunu mu dert ettin deyip sivri dille cevap verecek insanlar olabilir :KK69:dedigim gibi dert degil sadece merak cevaplayip cevaplamamak sizin tercihiniz ama usenmeden buraya kadar okuyan herkese tesekkurler

Not:Kişinin belki sosyal medya vs ile arasi yoktur diye dusunenler olanilir ama bu kisinin arkadaslarinin kendisinin hatta cocuklariyla beraber cekilmis fotograflari var insanlarin yorumlarina yorumlada karsilik veriyor bu yuzden bana tuhaf geldi
Benimkide resim cok koymaz koyarsada en cirkin ciktiklarimi koyar. Kiskaniyorlar herhalde. Hem ayrica birbirini her gun insanlar bencede cok sacma yorum yapmak vs. Dusunsene adam yanimda oturmus foto atiyorum. Begencek bide yorum mu atacak. Sacma geliyordur veya

benim eşimin facesinde çok fazla erkek var benim olduğum fotoyu paylaşmaz..
bir de eşlerin birbirinin fotoğraflarına yorum yapıp birbirlerini hiç görmüyormuş gibi muhabbet etmeleri çok komik oluyor :KK70: bu da benim kanım..
yani kişisel tercih bu. daha çok sevmeyle alakası yok.

Aynen bana da adamın eşinin her şeye yorum yapması komik geldi.
Sanki senelerdir görmüyor :D

Karı koca sosyal mecrada muhabbet edince komik oluyor bence. Ama eşin paylaşımlarını beğenmeme kısmını ben de merak ettim.

Umarım bu adam önceki konunuzda "beni de kedileri sevdiğin kadar sevseydin" diyen ve kendisine geçiştirmek için alakasız cevaplar vermek yerine haddini bildirerek mesafe koymanızı hatırlattığım(ız) evli adam değildir.

Çünkü gerçekten gereksiz zahmet bu adama kafa yormak, malzeme ve durum ortada.

nesi tuhaf ki bu durumun..
benim de face de çocuklarımın resmi var ama eşimin yok..ayrıca aynı evin içinde onun paylaşımlarına yorum yapmakta komik yani..

Hmm soyle ki sosyal medyadan eslerin birbirine yaptigi gerzekce iltifatlara sinir olurum (bizim ailede var oyle dangalaklar) ama tabii cumle alemi begenirken ozellikle karisinin paylasimlarini gormemezlikten gelmek, profilinde bir tane esiyle fotosunu koymamak da ayilik sanirsam

Umarım bu adam önceki konunuzda "beni de kedileri sevdiğin kadar sevseydin" diyen ve kendisine geçiştirmek için alakasız cevaplar vermek yerine haddini bildirerek mesafe koymanızı hatırlattığım(ız) evli adam değildir.

Çünkü gerçekten gereksiz zahmet bu adama kafa yormak, malzeme ve durum ortada.

emin olun uzaktan yakından alakası yok

Zaten o kisiyle burdaki yorumlardan sonra selamı sabahı kestim baya oldu gorusmeyeli

Hmm soyle ki sosyal medyadan eslerin birbirine yaptigi gerzekce iltifatlara sinir olurum (bizim ailede var oyle dangalaklar) ama tabii cumle alemi begenirken ozellikle karisinin paylasimlarini gormemezlikten gelmek, profilinde bir tane esiyle fotosunu koymamak da ayilik sanirsam
Ya banada normalde herseyi sosyal medyada yasamak sacma geliyo

Ama iste tuhaf gelen durumlari yazmistim zaten arkadaslarda yorumlariyla aydinlattilar sagolsunlar

Eşimin face sifresi bende var istediğim zaman bakabilirim şuan face kullanmıyorum kullandığım dönemde eşim beni eklemedi nedeni listesinde ki erkek arkadaşları çok fazlada ve hatta hiç resimde paylaşmaz özel yaşantımıza dair bu bizim seçimimiz..kusura bakmayında cok sacma bır merak sizin ki.

Merhaba hanimlar mevzu basliktanda anlasilacagi gibi dert degil sadece merak o yüzden dileyenler okuyup cevaplamayabilir ama okuyup merakimi giderenler olursa onlarada canı gönülden tesekkurler:KK52:

Kızlar ben facebook kullanmiyorum ama hesabım var zaman zaman can sıkıntısından yapacak birsey bulmadığım zamanlarda (Allah kimseyi ise yaramayacak sekilde boş bırakmasin) öyle tanıdıkların arkadaslarin hatta bazen tanimadiklarin hatta ve hatta bazen izledigim dizilerdeki oyuncularin falan bile :KK48:facesine bakarim

Geçende öyle bi tanidığıma bakayim dedimde bakarken birsey dikkatimi cekti simdi bu kişi evli çocuklarınin resmi var ama esinin hic fotografi yoktu ama dusundum ki...

Belki esi ortuludur yada sosyal medyada sanal ortamda esinin resminin gorulmesini istemiyordur yada belki esi istemiyordur diye dusundum ama paylasimlara bakinca eşinin tüm paylasimlarini begendigini gordum ve esi fotografini profil resmi olarak kullanmisti(yani sanal ortamda fotograf paylasmama gibi bir durum yok)

Dikkatimi ceken bi diger konuda esi kocasinin butun paylasimlarini vs begeniyor altina yorum yapiyorken söz konusu sahis hicbir yoruma cevap yazmamis sadece kac yillik paylasimlarda karsinin yaptigi yoruma sadece gülucük isareti ile karsilik vermis ama diger yorum yapanlarin yorumlarina karsilik veriyor

Karisinin facesine baktigimda esinin (yani soz konusu sahsin) cocuklarinin resimleri var hatta beraber cektikleri fotograflarda mutlu duruyorlar bence (beraber fotograflari olduguna gore mutlu bir evliliktir kanisi olusturuyor) ama soz konusu sahis o kadar resimden paylasimdan sadece 1 tanesini begenmis hic yorum vs bisey yok (Mesela bende faceyi aktif kullandigimda oyle her resmi begenmez yorum yapmazdim ama benim icin onem arzeden kisilerin gercekten begendigim fotograflari ve yahut paylasimlari oldumuyduda begenirdim hatta o anki dusuncelerimi yoruma dokerdim

Simdi konunun asil sorusuna gelecek olursak sizce neden boyle olur hep en cok seven kadin oldugu icin mi yada erkekler onemsemez ondan mi yada artik evliligin verdigi samimiyetle erkekler eslerini umursamaz mı arkadaslari esinden daha önce mi gelir butun erkekler zamanla boyle mi oluyor:KK61:

Tabiki aranizda bunu mu dert ettin deyip sivri dille cevap verecek insanlar olabilir :KK69:dedigim gibi dert degil sadece merak cevaplayip cevaplamamak sizin tercihiniz ama usenmeden buraya kadar okuyan herkese tesekkurler

Not:Kişinin belki sosyal medya vs ile arasi yoktur diye dusunenler olanilir ama bu kisinin arkadaslarinin kendisinin hatta cocuklariyla beraber cekilmis fotograflari var insanlarin yorumlarina yorumlada karsilik veriyor bu yuzden bana tuhaf geldi
sen babanla sorununu ekonomik sorununu iş sorununu hallettin de milletin face de karısının begenisine cevap verip vermemesi mi kafana takıldı sanane evli adamdan adamla ne ilgin var karısı düşünsün sen niye sorun yaptın

sen babanla sorununu ekonomik sorununu iş sorununu hallettin de milletin face de karısının begenisine cevap verip vermemesi mi kafana takıldı sanane evli adamdan adamla ne ilgin var karısı düşünsün sen niye sorun yaptın
Babasiyla sorunu olanlar ekonomik sıkıntısı olanlar oyle sadece o sıkıntılarını düşünecek iyi yada kötü o sıkıntılarından baska herhangi birsey düşünmeyecek diye bir kural kaide varda benim mi haberim yok

Back