Dert Değil Merak (Normal mi Acaba?)

bende öyle duşundum de ayıp olmasın konu sahıbıne dedım :)
Yooo boyle dusunmekte haklisiniz bende belki sizin yerinizde olsam ayni seyi dusunurdum ama arkadasa dusundugunuz gibi bir durum olmadiginin aciklamasini yaptim ben :)

Bunu neden merak etiiğinizi anlamış değilim..
Bu adama karşı hisleriniz olmalı ancak buna istinaden bu kadar araştırmaya girip fikir almak istediniz gibi geldi bana..

yoksa benim eşimin profilinimi inceledin.:21:bizdede drurum tam olarak bu.ben artık takmıyorum.oda bana gülücük atar sadece beğenir falan.ama herkese öle.doğru tespit etmişssin az değer veriliyor kadına bence kaybetme korkuları yok.sallamıyorlar bizi.cepteyiz nasılsa.

sızde bı garıpsınız ...hıç alakam yok dıyorsunuzda....nerdeyse tum paylaşım foto vs bakmıssınız...neden ???? ben durduk yere kendı arkadaslarımın bıle sayfalarına bakmam hanı esıyle fotosu varmı yorum yapmıs mı vs vs...bana pek ıyı nıyetlı gelmedınız hanı sankı aralarının soğuk oldugunu duydunuzda onaylamak ıcın ...gbı geldı
ama kanmayın..erkekler boyle netten bırılerını tavlamak ıcın bu yalanı uydururlar ...ama karısıda saf kı buna bırsey demıyor....o ayrı mesele

Eşimin face den tüm ark. doğum gününü kutladı ben yazmadım. Ben de eşim de sosyal medyada Vicik vicik iliski sevmeyiz. Aileler bile ekli değildir.

bende öyle duşundum de ayıp olmasın konu sahıbıne dedım :)
:) ilk aklıma gelen o oldu, yoksa insan niye konu açacak kadar merak etsin, dolaylı yoldan sormuş sanki, duymak istediği şey de bu adam karısını sevmiyor dememiz. Günahını almayalım yinede :)

Maşallah oturdunuz bunları mı incelediniz tek tek neyi beğenmiş neye yorum yapmış.
Adam başkasının yanında karısıyla samimi olmayan tiplerdendir sosyal medyada da aynı şekildedir. Cool takiliyordur. Macoyum ben diyordur. Her sey olabilir.

Bi arkadasada ayni yorumu yaptim sizlerin yerinde olsam bende ayni seyi dusunurdum ama dusundugunuz gibi bir durum soz konusu degil zaten o kisinin esini sevdigini dusundugum icin anlam veremedim sevmiyor diye dusunsem zaten sordugum sorulari tek yanitla birlestirirdim sevmiyor ondan der noktayi koyardim

Çok basit konuştuğu kızlara kadınlara esimle problemlerimiz var oyuzdrn paylasmiyorum demek için çok var öyle tanıdığım..

Yoo aksine eşini seven bi insan izlenimi veriyor o yuzden zaten bu kadar tuhaf geldi ya
Valla tanidiklarimda eşlerini seviyor:) sevmiyolar demedimki . şöyleddüşün erkekler eşlerini sever mutludurlar ama her zaman için kadına yaklaşmak için böyle şeyler söylerler..helede çevresinde 3 5 tane kendini gibi evli erkj arkadaşı varsa dahada yaparlar

Valla hayret bir durum neyi merak ediyirsun bunun sevip sevmeme durumu ayri birsey her insan boyle yerlerde yorum yada foto koymayi sevmez,ben mesela yorum yapmayi sohpet etmeyi sevmem fecte samimi gelmiyor, hemde herkes goruyor cok kotu birsey olamaya bilr ama bana komik ve cok özendirmek icin yapilan birsey gibi geliyor herkesin kendi tercihi zaten, insanlar hediyelrini bile paylasiyorlar neler neler:KK70:komikler benim icin,konuya gelirsem baska sekilde sorsan anlardim adamin karisinin paylasimlarina cevap yada ilgilenmemesi seni ne ilgilendirdi anlamdim benim esim resim koyacak ben ask sozleri he ayy ben evimde onun yuzune soylerim :KK70:yapmacik olmam en azindan kişilik meselesi yani bu durum

Benim eşim de kendi face ya da instagram hesabına benim attığım kadar ikimizin fotoğrafını atmıyor. Ya da birbirimize yorum da yapmıyoruz. Zaten eşim bana güzel bir yorum yapsa ben şaşırırım çünkü öyle bir adam olmadığını biliyorum, kendisi "insanlara neden bunu gösteriyoruz ki ben zaten sana nasıl bağlıyım biliyorsun ben zaten yapamam bende çok eğreti durur diyor" haklı da :) Belkide onlarında ilişkisi böyledir ve bahsettiğiniz belkide bayan bunu sizin kadar bile umursamıyodur :)

Oncelikle azmin icin tebrik ediyorum.
Simdi "kocişimle zart zurt keyfi" yazan kadin cok da "karişimle tırt keyfi" diyen adam gordunuz mu hic :)

Back