• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook :(

İnanınki çok şaşkınım... kendimi övmüyorum ama dış görünüşüm o yazdığı kızlara bin basar. İnanın napıcamı şaşırdım herşeyi hoş güzel evlilik düşünüyoruz.. buda ne demek oluyor aç gözlümü anlamadım ki... artık insanları nasıl tanımam gerektiğini şaşırıyorum.. Kıza mrb nasılsın umarım rahatsız etmiyorum yazmış ... Hadi kız cvp verse yazacak... ama eline ne gececek. bilmiyorum ki iyi diyordum bu tür şeylerle karşılaşıncada tepe taklak oluyorum.. amaç ne ne yani anlamadım ki:kızgın:

kimseyi incitmek adina yazmiyorum ama bence facebook neticede bir internet sitesi . eski arkadaslarinizla haberlesebileceginiz guzel bir ortam. nasil olur da baska bir insanin size yasak koymasina izin verebilirsiniz? ve siz de ona yasak koyarsınız? belki de bir kac ay sonra o insan sizin hayatinizda olmayacak. ayrica facebook olmasa baska siteler var. bunun engellenebilecegine inanmiyorum. eger birseyler yapmayi aklina koymussa bir insan zaten yapar. internete bile gerek yok. o sadece bir arac bence. ama burda bence en onemli nokta, insanlarin kendi iradeleriyle birseylere karar verebilmesi . uye olmak istemeyebilirsiniz. ama bu sizin karariniz olmali. sevgilinizin dayatmasi degil.

arkadaşım sende sil at o zaman ne o öle sen yap eyvallah ben yapınca silerim yok be çok akıllı bu olmaz öle şey bende unut gitsin...

merhaba canım,
öncelikle ilişkide mutlaka herşeyin karşılıklı olduğuna inanırım,hep veren veya hep alan taraf olamazsın.
sen onun için bu fedarkarlığı yaptıysan o da yapmak zorunda.hem senden gizleme sebebi nedir?amacı ne?? CADIARZU Maalesef eski arkadaşlarını bulmaktan çok farklı alanlara kaydı facebook ortamı ben bizzat erkek arkadaşım sayfasında tanışmak için mail atan bir sürü kız gördüm.Bizde ikimiz birden kapattık hesaplarımızı.Erkek arkadaşın belki masum,bilemeyiz ama bence yapması gereken ilişkinizin sağlığı için onunda hesabını kapatması.Konuşarak halledilmeyecek bir şey değil bu ama sana güven veremeyecekse bu büyük problem.
umarım herşey güzel olur..

canim bu adamin gozu disarida belli yani
denemesi de arkadaslarin dedigi gibi bedava
facebook a sahte isimle uye olup once arkadaslari kim onlara bak
ondan sonra da yazil bakalim
denemesi bedava

ya gerçekten yaa güzelim çok sacma yapıyor erkek arkadasın.benim eşimde üye bende üyeyim ve hiç de sorun olmuyor,bu bence güvensizlikten oluyor canım.sen ona bu yaptıgına ragemen güvendigini söylüyorsun ama onun yaptıgına bak.hele en son dedigi üye olursan beni unutt...o ne demek yaa.oraya üye olunce afedersin başka şeyler mi oluyor.hepimiz yani birçogumuz üyeyiz.madem o kadar fena bişeymiş hepimiz sildirelim üyeligi yani böyle bişy yok.o ortama o kadar güveni yoksa kendi de üye olmayacak o kadar basit.en önemlisi de sana deger veriyorsa bunu sana söylemeliydi.:mymeka:valla bende olsam hemen üye olurdum.onun için terkedecekse hiç durmasın zaten.senin sevgini bununla mı ölçüyor.çookkk saçma.:kızgın:

Bencililk sevgilinizin yaptığı..
Bence hiç konuşmadan üye olup ekleseydinizde tepkisini görseydiniz..
Ben cadıyımdır bu tür konularda biraz..
Benim yapmadığımı oda yapamaz..
Süründürün biraz , konuşmayın telefonlarına çıkmayın..

Back