• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook :(

ya kızlar kusura bakmayın ama saçma çocukça şeyler bunlar biz lisede ortaokulda yapardık bunları ya arkadaşım seninkide saçma sen onun fecebook da kayıtlı olduğunu gördün birde konuşup bende kayıt yapıcam dedin bi defa en baştan dinlemez istiyorsam üye olurdum hadi bunu yapmadım onu gördüğümde orda direk üye olur üstelik onuda listeme davet ederdim sonrada güzelce ona ağzının payını verirdim beni salak yerine koymasına müsade etmezdim

erkek arkadasin tarafindan salak yerine konmak oldukca cocukca geldi galiba size.burda davamz facebook faln degil zaten ortada bir yalan var bir kisitlama var...hem de hiçkimsenin hoslanmayacagi sekilde

ben erkeğim olurum sen olamazsın gibi bir düşüncedeki erkekten sana fayda gelmez tatlım.. kaldıki eğer sözünü tutmuş olsadı tamam. ama seni engelleyip kendi olmuş.. yoksa facebook kötü bir site değil. bende nişanlımda üyeyiz nişan fotolarımızdan albüm yptık falan... ama bu esmen sana ambargo koymaya çalışıyor. bu gün bunu engellemeye çalışan yarın nelerengeller... taviz verme. inceldiği yerden kopsun... hemen üye ol bence. hatta bende arkadaş listene ekle ki kalabalık görünsün listen...:)))
hadi çok öptüm...

hiç öyle sahte hesap açmakla falan uğraşma bence.. Burda sorun başka kızlarla konuşuyo mu gibi bişey diil şu anda, ben yapabilirim ama sen yapamazsın demiş olması sorun.. Onun için sen de çek bakalım restini, o çekmiş baksana beni unut fln die.. Sen de sil yoksa sen de beni unut de.. Yani biraz çocukça ama adam bundan anlıyo demek ki.. Aklı başında biri olsaydı zaten baştan frklı davranırdı..

evet kesinlikle mesele bu adim gibi eminim biriyle konusmadigindan..

Allah Allah ya, ne güzelmiş o iş öyle.
Ben yaparım sen yapamazsın.
Oldu.
Bir de burnumuza halka takıp zincirin ucunu da verelim.
Hatta yanına bir de pasta-börek.
Bir de beni unutursun falan diye tehdit etmiş.
Vah vah...sanki ondan başka erkek yok dünyada.

Bacım kusura bakma, çok sinirleniyorum böyle şeyler duyduğumda.
Bu tipler kendilerine sevgili değil köle arıyorlar.
Boşversene ya, kimse bulunmaz hint kumaşı değildir.
Şimdiden bunu yapan yarın bir gün evlendiğinde camdan dışarı baktırmaz.
Analarımız bizi böyle insanlara prim yaptıralım diye doğurmuyorlar, eksik kalsın.

Bu facebook ne başa bela bişey yaa. herkez aynı dertten muzdarip. bence de önce onun silmesini iste senin istemediğini hem de hiç istemediğini belirt hala devam ediyorsa ilişkinizi tekrar bir gözden geçir bir de acaba sadece facebook için mi geçerli bu olay?

hiç öyle sahte hesap açmakla falan uğraşma bence.. burda sorun başka kızlarla konuşuyo mu gibi bişey diil şu anda, ben yapabilirim ama sen yapamazsın demiş olması sorun.. onun için sen de çek bakalım restini, o çekmiş baksana beni unut fln die.. sen de sil yoksa sen de beni unut de.. yani biraz çocukça ama adam bundan anlıyo demek ki.. aklı başında biri olsaydı zaten baştan frklı davranırdı..

Lucita çok haklı bence. benneyaptımki

zaten en tahammül edemediğim mantıktır ben erkeğim yaparım sen otur mantığı.. işlerine gelince nası küsel sıyrılıyolar, hemen yol açıyolar kendilerine eşşek sıpalarııı...!!

Ben hiçbir şeye değil de, böyle anlarda kendilerini kıymete bindirmelerine hasta oluyorum.

Yok beni unutursun da yok bi daha yüzümü göremezsin de.
Sanırsın dünyada tek insan o, onsuz yaşanmaz.
Ya hiç unutmuyorum benim (eski püskü) sevgilim bi kavga sonrası bana kaçan balık büyük olur demişti.
E pes yaaaa..... Hay o burnunuzun olduğu kaf dağı kadar taş düşsün e mi... bak yine sinirlendim ya.

Beni unutursunmuş.... Asıl sen beni unut de güzelim.
Hem suçlu hem de güçlü ya.
Boş atıp dolu tutmaya çalışıyor işte.
Bizleri de bunu göremeyecek kadar saf sanıyorlar ya, o da ayrı konu.

böyleleri iflah olmaz gerçekten.ben facebook açtıktan sonra tanıştım sevgilimle,önce şifremi istedi,verdim,sonra tabi çıldırdı gelen mesajlara..hiçbiriyle muhattap olmamama rağmen..erkek değilmi(HEPSİ AYNI SADECE İSİMLERİ FARKLI!!!) kendi rapci ve milyon tane hayranı var facebooktan kopamazmış..az kaldı az yakında kafası kopacak:):):):)

benımkıne ben gununu gosterdım bacım..kopardım kıyametı ayrıldım hatta daha dun yalvar yakar barıstık yıne..sen sımdı boyle yapıosan evlenınce naparsın dedım cok uzuldu..burnundan getırdım yanı sıfreyı bana verdı baktım hıc kımse yok lıseden bıkac erkek arkadası var okadar zaten cok uzun zaman once uye olmus bı avukat arkadasıyla aynı mahhalleden bunlar kendı yasadıkları yerden bır grup kurmuslar o yuzden kayıt olmus ılk seferde bana bole anlatmaya calsıtı ama ben kıyametı koparmaktan bagırıp cagırmaktan dınleyememıstım ve ne zmandır gırmıyomus..bu erkeklerı kendıne kopek gıbı asık edeceksın hıc bızman onlardan daha fazla sevmıceksın bacım yoksa hepsı aynıı..bence sende benım gıbı tepkını koy ya fecebokk ya ben de bakalım ne dıcek eger hala face ye takılıosa sende baskasına takıl..bilmem anlatabldım mı:D:D

yerinde olsam inadına üye olurum neler hissetiğini anlasın azcık

iste tek düze bir mantik erkek kendi üye olur
bir sorun olmaz hersey normaldir ama kiz olunca kiyamet kopar neden
cünkü kendi düsündükleri seyi yapmamizdan korkarlar ama güven karsilikliyla bi sorun olacagini sanmiyorum ha o üye olmus ha sen önemli olan neden seni engellemek istiyor demek ki kendisi orda iyi bisyler yapmiyor

balım ben sözümü geçiremiyom artık!pat diye ayrılıyom diyo,zamanında bende de hata vardı onu kaybetmemek için;geçmişteki ilişkilerim hakkında yalanlar söyledim,sonra tabi vicdanım el vermedi açıkladım,o da anlamış zaten,şimdi sen böyle yaptın die hep suçluyo,bi sözüm geçmiyo,ufacık şeyde bitsin.bide çok küfür ediyo,yapma diyince ben senin yalanlara katlandım diyo..kafayı yicem az kaldı....:çok üzgünüm:

canım yaa bu nasıl mantıktır kufurden bahsetmıssın bu onemlıbısey bu adamlahala ne ısın var cok mu sevıosun onu?

facebook bazı ilişkileri gerçekten çok kotu etkiliyor. erkek arkadaşımda benim üye olduğumu söylediğimde çıldırmıştı.ki sadece poker oynamak için üye oluyordum resmim vb yoktu.sonra hadi gel ikimizde üye olalım dedi,olduk. şifresi benden gizliydi.benimki onda vardı,ama ilgisini çekmiyordu güyaa. hiç girmiyordu. sonra bir gün onun şifresini budum. bir baktım kızlara ne mesajlar atmış. işte sen benim ilk aşkımdın , efsaneydik biz vs. birine yazmışki çok güzelsin işte büyülendim heyecanlandım vs. gerçekten lanet bir site diye düşünüyordum ama adam lanetmiş,sitenin suçu yok.
kaçın kurtulun hemen, bu tip insanlardan.

Konu ben erkeğim yaparım meselesi değil bence..
Erkek arkadaşın bazı allengirli işler peşinde. Senin bunların bilmeni istemiyor.Eğer sen de oraya üye olursan bazı şeyler ortaya çıkıcak,bu durum işine gelmiyor..kaydirigubbakcemile2
Hepsi bu bencegamyoncuiremsu

kızlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var..erkek arkadasım var ve adım gıbı emınım ondan yanı guven konusunda sonuna kadar guvenıodum bu facebook fyenı cıktıgı zman ben de eskı arkadaslarımı bulurumn umuduyla facebokka kayıt olmak ıstemıstım ve de buna sordum bu da kıyametı koparmıstı aman bı gorsenızz nasıl tepkı verdı neysee...ben de olmadım tabi o dedi ya..neysee dun aksamda tesadufen onun maıllerıne bakarken facebokka uye oldugunu gordum ısın ılgınc tarafı da bende onun uye olmasını ıstememıstım dun aksam onun oraya uye oldugunu gorunce bılgısayar basında basımdan asagı kaynar sular dokuldu sankı...ii ce soguttu benı kendınden bn resmen salak yewrine kondum yaa..düşünsenize ben olcam zamn kıyametlet kopuyo ama beyefendı facebook un tum ıncelıklerını ogrenmıs..konustum bugun kendısıyle bende uye olcam dedım olursan unut benı sıl at dıyo..sunun yaptıgına bakarmısınız?

bence sen bu kezde onun dedıgını yap sekerım sıl at onu
ıse yaramaz
en bastan sen kendıne neden daha sımdıden karıstırırsın kı hata sende
ona nıye soruyorsun kı hem uye olacagın bır yerı falan.
sımdıden bunu yaparsan evlenınce onunu alamazsın
ya bızde genc olduk sevgılılerımız oldu vs...
hıc bırınede ay sunu yapıyımmı bunu yapıyımmı dıye ızın alma geregı duymadım.ben ıstersem yaparım o kadar
ya canım benım yapmayın nolur ya;sımdı sevgılı evlenınce koca derken hep bırılerıne bırsey sormadan bır ıs yapamayan kadınlar toplulugu halıne getırılıyoruz.
o senın ozelın ıstedıgın yere uye olabılırsın canım ya
bende uyeyım buraya tarkan fana fecebooka ama esımden ızın almadım.
hosuma gıttı ınceledım ve pcde takılırken gordugunde uyemısın dedı evet dedım bu kadar.
neden ızın alacagım onu anlamadım?????
canım benım sen kendı kararlarını kendın ver onu sadece bılgılendır gerekırse oda:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

bence sen bu kezde onun dedıgını yap sekerım sıl at onu
ıse yaramaz
en bastan sen kendıne neden daha sımdıden karıstırırsın kı hata sende
ona nıye soruyorsun kı hem uye olacagın bır yerı falan.
sımdıden bunu yaparsan evlenınce onunu alamazsın
ya bızde genc olduk sevgılılerımız oldu vs...
hıc bırınede ay sunu yapıyımmı bunu yapıyımmı dıye ızın alma geregı duymadım.ben ıstersem yaparım o kadar
ya canım benım yapmayın nolur ya;sımdı sevgılı evlenınce koca derken hep bırılerıne bırsey sormadan bır ıs yapamayan kadınlar toplulugu halıne getırılıyoruz.
o senın ozelın ıstedıgın yere uye olabılırsın canım ya
bende uyeyım buraya tarkan fana fecebooka ama esımden ızın almadım.
hosuma gıttı ınceledım ve pcde takılırken gordugunde uyemısın dedı evet dedım bu kadar.
neden ızın alacagım onu anlamadım?????
canım benım sen kendı kararlarını kendın ver onu sadece bılgılendır gerekırse oda:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

sen cok sansliymisin arkadasim....
maalesef bir cok erkek bu konularda esin kadar anlayisli degil:1no2:

kızlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var..erkek arkadasım var ve adım gıbı emınım ondan yanı guven konusunda sonuna kadar guvenıodum bu facebook fyenı cıktıgı zman ben de eskı arkadaslarımı bulurumn umuduyla facebokka kayıt olmak ıstemıstım ve de buna sordum bu da kıyametı koparmıstı aman bı gorsenızz nasıl tepkı verdı neysee...ben de olmadım tabi o dedi ya..neysee dun aksamda tesadufen onun maıllerıne bakarken facebokka uye oldugunu gordum ısın ılgınc tarafı da bende onun uye olmasını ıstememıstım dun aksam onun oraya uye oldugunu gorunce bılgısayar basında basımdan asagı kaynar sular dokuldu sankı...ii ce soguttu benı kendınden bn resmen salak yewrine kondum yaa..düşünsenize ben olcam zamn kıyametlet kopuyo ama beyefendı facebook un tum ıncelıklerını ogrenmıs..konustum bugun kendısıyle bende uye olcam dedım olursan unut benı sıl at dıyo..sunun yaptıgına bakarmısınız?

yaa bırak hayatım doğru gelmıyor sana da bıze soruyorsun bıde salla gıtsın ya
orada demek ne ıs cevırdıgı bellıı

benım de bı erk ark uye olmustu sonra cıktı dıyorum neden cıktın hepımız ordayız
yaa dıyo bı yıgın kız msj atıyodu bulusma yerı halını almıs
dıyo yaa bana nee teklıf hıc bısey gelmıo ne yanlıs gorus bu böle ben de cırkın degılım kı sadece ayarları kapattım tanıyan bılen eklenıyo
ama ooo bana bunu söleyen adamın cahıllıgı zaten hıc arkadas bıle olmuyorum cnm sen nas sevgılı olursun yaa bırak boşa wala adamıı bugun bunu dıyenn yrn neler yapar

saklı gızlı uye olmus bıde beee

Yaa canim bi kere sana sölemeden face üye olmuş mu olmuş güven sifir olmadimi sende. Farkindamisin senden bişe gizlemiş abartmak istemem ama bugün bu kadar basit bişeyi bile gizleme gereksinimi duyan yarin.........
Valla ben sevgilimi kendim üye yaptim ama şifresini bend bilom şifresini bilicekseniz kesin üye yapin derim

canımm şifresini nasıl buldun?????????????????????benimde bulup bakmam lazım:(:(

bebegim kendisi verdi istersen al bak dedi ben istemedim bile ayriliorum senden bugun bunu yapan yarin ne yapmaz habersiz dedim kendisi verdi yanii...ayrilicagimi duyunca uzuntuden ozurde diledi cicek falan....ben senin yerinde olsam kalbime tas basar o cocuktan ayrilirim canim ne demk rapci ve kufur edio rapcilerin kufur etmesi hosmu karsilanicak nnasil kaldiriosun bunu?msn gel konusalim dicem ama burda msn vermek yasak galiba...

Back