• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook :(

Nadas

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2008
2.925
55
358
39
İstanbul
kızlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var..erkek arkadasım var ve adım gıbı emınım ondan yanı guven konusunda sonuna kadar guvenıodum bu facebook fyenı cıktıgı zman ben de eskı arkadaslarımı bulurumn umuduyla facebokka kayıt olmak ıstemıstım ve de buna sordum bu da kıyametı koparmıstı aman bı gorsenızz nasıl tepkı verdı neysee...ben de olmadım tabi o dedi ya..neysee dun aksamda tesadufen onun maıllerıne bakarken facebokka uye oldugunu gordum ısın ılgınc tarafı da bende onun uye olmasını ıstememıstım dun aksam onun oraya uye oldugunu gorunce bılgısayar basında basımdan asagı kaynar sular dokuldu sankı...ii ce soguttu benı kendınden bn resmen salak yewrine kondum yaa..düşünsenize ben olcam zamn kıyametlet kopuyo ama beyefendı facebook un tum ıncelıklerını ogrenmıs..konustum bugun kendısıyle bende uye olcam dedım olursan unut benı sıl at dıyo..sunun yaptıgına bakarmısınız?

işlerine gelince nerde eşitlik ?
sana izin vermeyip kendisi oluyorsa zaten amacı belli canım.
belki yem atmıştır.üye ol böyle bir neden için senden ayrılacaksa zaten ondan bi hayor bekleme :(

işlerine gelince nerde eşitlik ?
sana izin vermeyip kendisi oluyorsa zaten amacı belli canım.
belki yem atmıştır.üye ol böyle bir neden için senden ayrılacaksa zaten ondan bi hayor bekleme :(

ya bıde gorsen tavrını resmen ben erkegım olursun sen kızsın olamazsın dıo resmen bunu dedı yaa..olcam bu aksam uye eve gıdım olursan benı unut dıo bakalım ne olcak..

güvenilir bir ortam değil.arkadaş ekledikçe sinirler gerilecek her ne kadar güven olsada.ben erkek arkadaşımla facebookta tanıştım 10 aydır birlikteyiz.ama tanıştıktan sonra karşılıklı anlaşarak üyeliğimizi sildik. kendi üye olduysa senin olman içinde bu fedakarlığı yapmalı

ne çocukca bişey ya :1closedeyes:
bencillliğin ta kendisi:delphin:
ilk ben üye oldum eşime sormadan
sonra eşim üye oldu.. birbirimizin arkadaslarını görürüz o kim bu kim bile sormayız
güven varsa ortada sormaya bile gerek yok..bilmesi gereken bişey varsa da anlatırız birbirimizekaydirigubbakcemile4

bir arakdasım kavga etmişti sevglisiyle bir kıza mesajlar atıyordu öğrenince arkadasım çıldırdı sildirdi sonra zorla ...sildir bence.sen iye olma o silsin.

tipik bi erkek iştemirmirmirmir
onlara herşey mübah çünkümirmirmirmir
olay facebook a üye olmasından çok senin olmanı çok anormal karşılayıp izin vermeyip kendisinin olması (kişi kendinden bilir işi) demek bu yüzden sana izin vermemiş,kendi başka amaçlarla kullanıyosabenneyaptımki

bu tarz tiplerden bi cacık olmaz
ahanda buraya yazıyorumşakkıdı
boşa gitsinkaydirigubbakcemile

kızlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var..erkek arkadasım var ve adım gıbı emınım ondan yanı guven konusunda sonuna kadar guvenıodum bu facebook fyenı cıktıgı zman ben de eskı arkadaslarımı bulurumn umuduyla facebokka kayıt olmak ıstemıstım ve de buna sordum bu da kıyametı koparmıstı aman bı gorsenızz nasıl tepkı verdı neysee...ben de olmadım tabi o dedi ya..neysee dun aksamda tesadufen onun maıllerıne bakarken facebokka uye oldugunu gordum ısın ılgınc tarafı da bende onun uye olmasını ıstememıstım dun aksam onun oraya uye oldugunu gorunce bılgısayar basında basımdan asagı kaynar sular dokuldu sankı...ii ce soguttu benı kendınden bn resmen salak yewrine kondum yaa..düşünsenize ben olcam zamn kıyametlet kopuyo ama beyefendı facebook un tum ıncelıklerını ogrenmıs..konustum bugun kendısıyle bende uye olcam dedım olursan unut benı sıl at dıyo..sunun yaptıgına bakarmısınız?

Senden birseyler sakladigi icin, üye olmani istememis olmasin?
Ben olsam 2-3 hafta bekler, facebooka farkli biri olarak üye olur, arkadaslik teklifi gönderir, önce kimlerle görüstügünü daha sonrada benimle olan samimiyetini ölcerdim.

Ama üye olmani istemeyisi baska sebeplerden dolayida olabilir. Facebook sonucta bir arkadaslik sitesi. Ama bu durumda kendiside üye olmamaliydi.
Neden üye olduguna dair bir aciklama yapmadi mi sana?

ye evet çok gıcık bi durum herzaman ben yaparım ben erkeğim olayı. bu nasıl mantıkdır yarabbim.

Ben olsam kesinlikle sildirirdim :kızgın:
ne demek o olabiliyormus benneyaptımki
sende silmessen beni unut derim:dilcikar:
hadi yallahhhhhh :içelim:

cok yüz verme bacim yerimseniben

o da neymis øyle ya,madem øyle kendide uye olmasin:enbuyukkk:, yada sensible`nin dedigi gibi baska biri olarak uye ol ve arkadaslik teklifi gønder:1ninca:..

Konuyu büyütme,hatta kapat..
Bir üyelik al,güzel de bir fotoğraf koy..
hayali biri olsun,
bir kaç arkadaş edin..
erkek arkadaşına yaklaş,nasılsa herşeyini biliyorsun..
bakalım ne yapacak?​

ya kızlar kusura bakmayın ama saçma çocukça şeyler bunlar biz lisede ortaokulda yapardık bunları ya arkadaşım seninkide saçma sen onun fecebook da kayıtlı olduğunu gördün birde konuşup bende kayıt yapıcam dedin bi defa en baştan dinlemez istiyorsam üye olurdum hadi bunu yapmadım onu gördüğümde orda direk üye olur üstelik onuda listeme davet ederdim sonrada güzelce ona ağzının payını verirdim beni salak yerine koymasına müsade etmezdim

ah be arkadaşım....enine boyuna otur ileriye dönük karaını almadan önce bu erkek arkadaşınla....işte herşayde var bi hayır bu nedenle dinilmiş...zaman gösteriyor işte sana.....sen yapma ben yapayım ..oldumu şimdi olmadı...bana kalsa ilişkini yeniden otur düşün derim..belki bu ufak mesele ama niyet önemli değilmi canım.....
bana soracak olsan nemi yapardım..................onun ben için istemediğini şimdiden kendi yapıyorsa tarafımdan yanmıştı......bende yeri olamazdı artık.......mutlu kalman dileğimle..............:1hug:

ya kızlar kusura bakmayın ama saçma çocukça şeyler bunlar biz lisede ortaokulda yapardık bunları ya arkadaşım seninkide saçma sen onun fecebook da kayıtlı olduğunu gördün birde konuşup bende kayıt yapıcam dedin bi defa en baştan dinlemez istiyorsam üye olurdum hadi bunu yapmadım onu gördüğümde orda direk üye olur üstelik onuda listeme davet ederdim sonrada güzelce ona ağzının payını verirdim beni salak yerine koymasına müsade etmezdim

11 yaşındayım zaten ben kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-​

hiç öyle sahte hesap açmakla falan uğraşma bence.. burda sorun başka kızlarla konuşuyo mu gibi bişey diil şu anda, ben yapabilirim ama sen yapamazsın demiş olması sorun.. onun için sen de çek bakalım restini, o çekmiş baksana beni unut fln die.. sen de sil yoksa sen de beni unut de.. yani biraz çocukça ama adam bundan anlıyo demek ki.. aklı başında biri olsaydı zaten baştan frklı davranırdı..

hiç öyle sahte hesap açmakla falan uğraşma bence.. Burda sorun başka kızlarla konuşuyo mu gibi bişey diil şu anda, ben yapabilirim ama sen yapamazsın demiş olması sorun.. Onun için sen de çek bakalım restini, o çekmiş baksana beni unut fln die.. Sen de sil yoksa sen de beni unut de.. Yani biraz çocukça ama adam bundan anlıyo demek ki.. Aklı başında biri olsaydı zaten baştan frklı davranırdı..

zaten benim kendime yediremedigim nokta bu olay bana olma diye israrci olup kendinin olmasi beni resmen salak yerine koymasi..yoksa facebokk sen ol ben olurum falan bahane

Back