• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook tan iyi anlayanlar

Asell80

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
1.210
1.541
53
124
Kizlar bir sorum var facebooka hwr girdiğinde aktifligini arkadaşların görüyo mudur yani nezaman dondursam actigim bir kac dk icinde arkadaslardan mesaj geliyo nerden anlıyorlar açtığımı eskiden aktif butonu vardi kimlerin cevrimici oldukları cikardi simdi oyle yok yada biryerlerde varda ben mi bilmiyorum..

Sorum şu dondurduğum hesabi actigimda nasil farkediliyo ?

Sohbetin onlinedir
Resim begeniyorsan anasayfada falan arkadaşın görür
Hesabının aktif olduğunu anlamamalari mümkün değil

Messenger uygulamasından yapıyorsunuz o ayarı. Kurcalayın bulursunuz.

Senin ismini girip baktıklarında ne zaman aktif olduğun, kaç dk önce girdiğin gözüküyor. Sen çevrimiçini kapatsan bile gözüküyor

Yok kizlar hicbirsey begeni yapmıyorum messengirde yüklü degil sadece hesabi acip bir kac dk icinde tekrar donduruyorum yani aktif kalmiyo
Dondurmadan önce mesajları kapat

Sohbetin onlinedir
Resim begeniyorsan anasayfada falan arkadaşın görür
Hesabının aktif olduğunu anlamamalari mümkün değil

Messenger uygulamasından yapıyorsunuz o ayarı. Kurcalayın bulursunuz.

Senin ismini girip baktıklarında ne zaman aktif olduğun, kaç dk önce girdiğin gözüküyor. Sen çevrimiçini kapatsan bile gözüküyor
ama o birkac dk icinde actigimi farkediyolar mesaj atiyolar mesajlari görmem icin messengiri yüklemem lazim

sohbetin online olmasa bile tel face deyken sola kaydir sayfayi kim ne zaman online gorunuyo 1dk yazanlar o an orda olanlar 5dk 1s falan evet yani gorunuyo her ihtimale karsi acik sohbeti kapa yinede

Ben saga sola kaydiriyom oyle bisey olmuyo ama peki sohbete nasıl kapatabilirim
sohbetin online olmasa bile tel face deyken sola kaydir sayfayi kim ne zaman online gorunuyo 1dk yazanlar o an orda olanlar 5dk 1s falan evet yani gorunuyo her ihtimale karsi acik sohbeti kapa yinede

Bende bişey merak ediyorum geri acicaksaniz niye donduruyorsunuz? Şuan face falan hicbisey kullanmiorm ama zamanında kullanırken sizin gibi bi dondurup bi açanlar vardı gıcık bi durum ben dondurdukları dakika silerdim gerçi açınca geri istek atarlardi:))

Back
X