bence yapacağın tek şey sevgiline güvenmek olmalıdır
erkekler bizim gibi değil, onlar için güven duygusu sevgiden bile önce geliyor diye düşünüyorum
her ne kadar içinde kurtlar kaynasa da ona çaktırma ben sana sonsuz güveniyorum aşkım de ve bunu davranışlarınla da pekiştir
asla ama asla güvensizlik var diye düşünmesin
küçük bi kız çocuğu gibi değil de olgun bir kadınmış gibi davran, eminim bu sevgilinin hoşuna gider ve onu daha çok bağlarsın kendine
bence bu feysbuk konusunu kapat ve bir daha açma
kızlarla özelden mesajlaşmalarını yakalamadığın sürece, erkek arkadaşın abaza misali her güzel kızın resimlerini beğenmediği sürece, senden gizli saklı paylaşımlar yapmadığı sürece problem yok bence... sen biraz fazla takmışsın bu olaya...o da ayrı olmanın verdiği huzursuzluktan dolayı sanırım...
Bilmiyorum ya ben kendiyle aynı durumda olmak istemiyorum aslında ters tepebilir ben açmasam daha iyi sanki..
Yapacak bişey yok o inat edip kapatmayacak, ben sineye çekeceğim artık bunuda..
Çok doğru söylüyorsunuz..Merhaba,
Benim de "keşke hiç olmasaymış" dediğim sitelerden biridir facebook.
Hesabım olmamasına rağmen öyle sıkılıyorum ki böyle bi sitenin varlığından.
Kullanmayı bilmediğimizi düşünüyorum.
Amacından saptırıldığını.
İnsanları yakınlaştırmak yerine uzaklaştırdığı.
Adeta gösteriş ve dedikodu platformu halini aldığını düşünüyorum.
İnsanarı özlemeyi özlüyorum.
Her istenilen an istenilen kişinin elimizin altında bulunmasından raatsızlık duyuyorum nedense.
Msn de yazıştığımz günleri özlüyorum.
Titreşimin yerini hiçbişey tutar mı Allah aşkına
Sizin sorununuza gelecek olursak, arkadaşınızın söylediği gibi aranıza giren mesafeler ve sevgilinizin çevresine hakim olamayışınız kuruntu yapmanıza sebep olmuş.
Kurunu diyorum, çünkü sevgilinize çok güvendiğinizi, ondan emin olduğunuzu söylüyorsunuz.
Bakın ne güzel demişsiniz, o ciddiye almıyor facebook ortamını, sorun olarak bile görmüyor.
Yani sorun facebbok değil de sizin bunu sorun haline getirmiş olmanız.
Bence onu bu şekilde takip etmeyi bırakın.
Çünkü takip ettikçe merakınız artacak, merakınız arttıkça rahatsızlığınız.
Fotoğraflarını beğendiği kızların hayatında yer edinme ihtimali olsaydı emin olun onlara ulaşır ve sizin yerinize çoktan onları koyardı.
Bir tuş uzaklıktalar neticede.
Şuan bi probleminiz yok gibi.
Ancak siz bu durumun üstüne düşmeye devam ederseniz onu kendinizden uzaklaştırısınız.
Bakın mesela yaptığı çıkarıma : "Küçücük birşeyi büyüten o. Şimdi küçük bi şeyde böyle yapıyosa evlenince daha büyük sorunlarımız olduğunda napıcak?"
Çok rahatsızsanız konuşun, anlaşılmayı deneyin, onu anlayın.
Ve daha fazla uzatmayın derim.
Bence face şifresini sana vermeli hem gerekli sürede geçmiş benim şifremi sevgilim bilir onun şifresini de ben konşmalara kadar okurum okuyabilmeliyim böyle düşünüyorum ama şöyle bi durum var bu ilk olarak onun isteğiyle oldu yani o istedi benden şifremi arkadaşlarımı tek tek sordu nerden tanıyosn vs bence senin face in yok ondan seni anlamıyor sevgilin
valla tatlım erkek milleti bunu kullanıyor. sevgilim aynen şunu dedi. fotoyu silmeyi kabulettin bunu da kabul et filan diyo. hani bikere taviz verince arkasınıda istiyolar. gerçi artık ex oldu sevgilim exsevgilim diyim:) anladım ki en ufak bişeyine bile göz yummican.
Bence face şifresini sana vermeli hem gerekli sürede geçmiş benim şifremi sevgilim bilir onun şifresini de ben konşmalara kadar okurum okuyabilmeliyim böyle düşünüyorum ama şöyle bi durum var bu ilk olarak onun isteğiyle oldu yani o istedi benden şifremi arkadaşlarımı tek tek sordu nerden tanıyosn vs bence senin face in yok ondan seni anlamıyor sevgilin
ben evli bir bayan olarak düşüncemi yazdım
güvensizlik devamında başka sorunları da getirir
arkadaşın anlattıklarına bakarak sevgilisinin bi yanlışını göremedim ben
sevgiler :)
Bende açıcam aynılarını yaşa bakalım neler hissediceksin demiştim daha önceki tartışmamızda bırak bu çocuksu şeyleri demişti..
Şifresini istemem ki arkadaşım sorduğunda da yanaşamamıştı bana şifresini vermeye.. Benimde bi hayatım var küfürlü konuşuyorum msjlaşıyorum erkek arkadaşlarımla okuması gerek değil bunları ben ne yapıyosam meydanda işte abartmasın demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?