• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook sonumuzu mu hazırlıyor?

MissLaila

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
1.381
10
158
Batman
Kızlar ben bu konuyu açıp açmama konusunda çok düşündüm ama içinden çıkamıyorum artık fikirlerinize ihtiyacım var..
Sevgilim 21 yaşında şuanda farklı şehirledeyiz. 5 aydır birlikteyiz ama ben 2 senedir tanıyorum onu. Her zaman çok sevdiğim bi insandı, Allahım nasip etti çok şükür.. Neyse sorunumuza döneyim..
Bizim tek derdimiz facebook.. Uff yine mi bamya tepkisi verirdim buralarda bunu dert edenlerin hatta bir aya kadar hiç sorun olmazdı bu aramızda ama kontrolümü kaybettim artık çok üzülüyorum napıcamı bilmiyorum..
Ben facebook falan kullanmıyorum, hesabımda yok. Sevgilimin var bende arada bakayım diye kardeşime eklemiştim.
Hakkını yemiym benden öncede çok güvenillir, efendi bi insandı benimleykende öyle ama facene resim koyması kızların beğenmesi falan sinirimi bozar oldu. Geçenlerde bunun için büyük bi kavga etmiştik forumdanda bikaç kişiye özel mesajla sormuştum neyse barışmıştık ama çok içime atıyorum. Faceni kapatmasını, resimlerini kaldırmasını istedim defalarca ama tık yok. Bu önceden bu kadar aktif değildi facede rahattım bu aralar boş zamanı var o yüzden galiba ilgilenir oldu, buda beni rahatsız etmeye başladı işte.

Yine hakkını yemiym facede kızlarla aşırı bi samimiyeti yok. Üniversiteden arkadaşları, sahibi olduğu siteden bikaç kız, akrabaları falan ama batıyor işte bu bana. Bikaç kızın resmini beğendiğini gördüm ona sordum "o kızları güzel bulduğun için mi beğendin hoşuna mı gittiler" falan dedim "hayır bitanem öyle değil anasayfada gözüme çarptı arkadaşım diye beğendim aşkım o nasıl soru senden başkası gider mi hoşuma düşünme böyle şeyler" dedi. Haklı olabilir ama kendime hakim olamıyorum kızlar.
Gerçekten bu facebook harici hiç bi sorunumuz yoktur. Yani bu saçma şey olmasın bana yana kay bile demez o derece..
Bense rahatsız oluyorum. Herkesin onun resimlerini görebilmesinden, istedikleri an konuşabilmelerinden, onun kızların resimlerine bakmasından falan rahatsız oluyorum.

Bunun için küstük işte 1 gündür konuşmuyoruz. Bizim ortak bi arkadaşımız var kardeşimiz gibidir hatta son zamanlarda aramızı düzeltmeye çalışan çocuğumuz gibi oldu :)
Neyse dün gece konuştular onun ve kendi attığı tüm msjları atıyor bu kız bana işte.
Konuşmalarını aynen aktarayım. ( * işaretliler sevgilime ait)

-Yengeyle aranız nasıl üzme bak onu.
*Pek iyi değil, kıskançlık triblerinde kendisi..
-Kızlar durup dururken kıskanmaz ki bişey yapmışsındır sende.
*Netteki arkadaşlarıma bakıp beni yargılıyor, küçücük şeyleri büyütmese bu halde olmazdık şimdi.
-Laila kız senden kilometrelerce uzakta arkadaş çevrene hakim değil haliyle facene bakması doğal değil mi?
*Bilmiyorum abicim
-Bizim apoyla daha büyük sorunlarımız var yapmayın böyle
*Küçücük birşeyi büyüten o. Şimdi küçük bi şeyde böyle yapıyosa evlenince daha büyük sorunlarımız olduğunda napıcak?
-Şifreni ver o zaman beraber kullanın.
*Bana güvensin. İnan başka sorunumuz yok bizim. Küçücük şeyleri sorun haline getiriyor birgün sonumuz olcak. Bitmesin diye çabalicam ama böyle devam ederse ipler birgün kopar. Neyse iyi geceler

Anlayacağınız üzere facebook'u ve ordaki ortamını küçücük bişey olarak görüyor. Benim aldığım kadar ciddiye almıyor. Hatta bazen bana benden çok bakıyorsun faceme dediği oluyor.
Bende açayım facebook hesabı aynılarını yapayım anlasın diyorum. "Gerek yok. Kızarım" diyor.
Napıcamı şaşırdım.

Nolur yardım edin kızlar..

Böyle bi durumda siz olsanız napardınız? Hatam neyse söyleyin kızlar napıcam şimdi ben. Kardeşimin faceden silip bi daha bakmasam mı yoksa başka bişey gelmiyor aklıma bişey söyleyin..:50:

facebook bugünlerde bayagı bir problem. keşke hiç olmasaymış diye çok düşündüm. güvenler azalıo e malum kadın erkek ilişkileri karma karışık bir hal alıyor. geçen sevgilimle bir fotomuz vardı ekledim bana kaldır milet yorum yapıo die sinir oluyorum filan dedi. sonra etiketini filan kaldırdı. bende sildim böle bir durumda sinir oldum haliyle. sende silme kardeşinden kalsın. ne demek bu güven hali filan. sende onun yaptığı gibi yap. kıskanma bellli bir süre ilgilenme bakalım nolcak.

bence yapacağın tek şey sevgiline güvenmek olmalıdır
erkekler bizim gibi değil, onlar için güven duygusu sevgiden bile önce geliyor diye düşünüyorum
her ne kadar içinde kurtlar kaynasa da ona çaktırma ben sana sonsuz güveniyorum aşkım de ve bunu davranışlarınla da pekiştir
asla ama asla güvensizlik var diye düşünmesin
küçük bi kız çocuğu gibi değil de olgun bir kadınmış gibi davran, eminim bu sevgilinin hoşuna gider ve onu daha çok bağlarsın kendine
bence bu feysbuk konusunu kapat ve bir daha açma

İnata mı bindirdim acaba bilmiyorum ama ben onun için sayısız fedakarlık yaparken rahatsız olduğumu bile bile devam etmesi canımı sıkıyor.
Bilmiyorum ya ben kendimi yiyip bitirirken nasıl çaktırmicam bilmiyorum ama denicem. Peki..

sevmiyorum artık şu sosyal paylaşım sitelerini.
bizim de vardı böyle bi problemimiz çok sorunumuz olmuyordu ikimizde özenli davranırdık ki şifrelerimizi bile en başında birbrimize vermiştik
ama sonra ortak kararla tamamen kapattık artık kafamız rahat.
gerek yok bence böyle şeylere.
düzgünce alıp karşınıza konuşsanız üzüldüğünü kırıldığını falan söyleseniz belki size hakverir.
inat ederseniz o da inat eder.

olmadı sizde açın hesap ve ekleyin onu da öyle görsün hesap açtığınızı.
eşit olalım ikimizde dersin kızdığında.
senin ona güvenmeni istediği gibi sende ona dersin bana güven diye.
kızmaya hakkı yok.
zaten bisüre sonra kendi der hadi artık kapatalım diye.

kızlarla özelden mesajlaşmalarını yakalamadığın sürece, erkek arkadaşın abaza misali her güzel kızın resimlerini beğenmediği sürece, senden gizli saklı paylaşımlar yapmadığı sürece problem yok bence... sen biraz fazla takmışsın bu olaya...o da ayrı olmanın verdiği huzursuzluktan dolayı sanırım...

bence yapacağın tek şey sevgiline güvenmek olmalıdır
erkekler bizim gibi değil, onlar için güven duygusu sevgiden bile önce geliyor diye düşünüyorum
her ne kadar içinde kurtlar kaynasa da ona çaktırma ben sana sonsuz güveniyorum aşkım de ve bunu davranışlarınla da pekiştir
asla ama asla güvensizlik var diye düşünmesin
küçük bi kız çocuğu gibi değil de olgun bir kadınmış gibi davran, eminim bu sevgilinin hoşuna gider ve onu daha çok bağlarsın kendine
bence bu feysbuk konusunu kapat ve bir daha açma

valla tatlım erkek milleti bunu kullanıyor. sevgilim aynen şunu dedi. fotoyu silmeyi kabulettin bunu da kabul et filan diyo. hani bikere taviz verince arkasınıda istiyolar. gerçi artık ex oldu sevgilim exsevgilim diyim:) anladım ki en ufak bişeyine bile göz yummican.

Bilmiyorum ya ben kendiyle aynı durumda olmak istemiyorum aslında ters tepebilir ben açmasam daha iyi sanki..
Yapacak bişey yok o inat edip kapatmayacak, ben sineye çekeceğim artık bunuda..

Merhaba,
Benim de "keşke hiç olmasaymış" dediğim sitelerden biridir facebook.
Hesabım olmamasına rağmen öyle sıkılıyorum ki böyle bi sitenin varlığından.
Kullanmayı bilmediğimizi düşünüyorum.
Amacından saptırıldığını.
İnsanları yakınlaştırmak yerine uzaklaştırdığı.
Adeta gösteriş ve dedikodu platformu halini aldığını düşünüyorum.
İnsanarı özlemeyi özlüyorum.
Her istenilen an istenilen kişinin elimizin altında bulunmasından raatsızlık duyuyorum nedense.
Msn de yazıştığımz günleri özlüyorum.
Titreşimin yerini hiçbişey tutar mı Allah aşkına :30:

Sizin sorununuza gelecek olursak, arkadaşınızın söylediği gibi aranıza giren mesafeler ve sevgilinizin çevresine hakim olamayışınız kuruntu yapmanıza sebep olmuş.
Kurunu diyorum, çünkü sevgilinize çok güvendiğinizi, ondan emin olduğunuzu söylüyorsunuz.
Bakın ne güzel demişsiniz, o ciddiye almıyor facebook ortamını, sorun olarak bile görmüyor.
Yani sorun facebbok değil de sizin bunu sorun haline getirmiş olmanız.
Bence onu bu şekilde takip etmeyi bırakın.
Çünkü takip ettikçe merakınız artacak, merakınız arttıkça rahatsızlığınız.
Fotoğraflarını beğendiği kızların hayatında yer edinme ihtimali olsaydı emin olun onlara ulaşır ve sizin yerinize çoktan onları koyardı.
Bir tuş uzaklıktalar neticede.
Şuan bi probleminiz yok gibi.
Ancak siz bu durumun üstüne düşmeye devam ederseniz onu kendinizden uzaklaştırısınız.
Bakın mesela yaptığı çıkarıma : "Küçücük birşeyi büyüten o. Şimdi küçük bi şeyde böyle yapıyosa evlenince daha büyük sorunlarımız olduğunda napıcak?"
Çok rahatsızsanız konuşun, anlaşılmayı deneyin, onu anlayın.
Ve daha fazla uzatmayın derim. :51:

kızlarla özelden mesajlaşmalarını yakalamadığın sürece, erkek arkadaşın abaza misali her güzel kızın resimlerini beğenmediği sürece, senden gizli saklı paylaşımlar yapmadığı sürece problem yok bence... sen biraz fazla takmışsın bu olaya...o da ayrı olmanın verdiği huzursuzluktan dolayı sanırım...

Facede "İlişkisi var" diye görünüyor ve tüm arkadaşlarıda biliyor ama özel mesaj konusu ayrı..
Bana mesaj atana cevap veriyorum ama sınırım belli yani falan demişti..
Ben mi abartıyorum çok düşünüyorum işte kendimi durdurmam lazım ama nasıl..??

Bence face şifresini sana vermeli hem gerekli sürede geçmiş benim şifremi sevgilim bilir onun şifresini de ben konşmalara kadar okurum okuyabilmeliyim böyle düşünüyorum ama şöyle bi durum var bu ilk olarak onun isteğiyle oldu yani o istedi benden şifremi arkadaşlarımı tek tek sordu nerden tanıyosn vs bence senin face in yok ondan seni anlamıyor sevgilin

Merhaba,
Benim de "keşke hiç olmasaymış" dediğim sitelerden biridir facebook.
Hesabım olmamasına rağmen öyle sıkılıyorum ki böyle bi sitenin varlığından.
Kullanmayı bilmediğimizi düşünüyorum.
Amacından saptırıldığını.
İnsanları yakınlaştırmak yerine uzaklaştırdığı.
Adeta gösteriş ve dedikodu platformu halini aldığını düşünüyorum.
İnsanarı özlemeyi özlüyorum.
Her istenilen an istenilen kişinin elimizin altında bulunmasından raatsızlık duyuyorum nedense.
Msn de yazıştığımz günleri özlüyorum.
Titreşimin yerini hiçbişey tutar mı Allah aşkına :30:

Sizin sorununuza gelecek olursak, arkadaşınızın söylediği gibi aranıza giren mesafeler ve sevgilinizin çevresine hakim olamayışınız kuruntu yapmanıza sebep olmuş.
Kurunu diyorum, çünkü sevgilinize çok güvendiğinizi, ondan emin olduğunuzu söylüyorsunuz.
Bakın ne güzel demişsiniz, o ciddiye almıyor facebook ortamını, sorun olarak bile görmüyor.
Yani sorun facebbok değil de sizin bunu sorun haline getirmiş olmanız.
Bence onu bu şekilde takip etmeyi bırakın.
Çünkü takip ettikçe merakınız artacak, merakınız arttıkça rahatsızlığınız.
Fotoğraflarını beğendiği kızların hayatında yer edinme ihtimali olsaydı emin olun onlara ulaşır ve sizin yerinize çoktan onları koyardı.
Bir tuş uzaklıktalar neticede.
Şuan bi probleminiz yok gibi.
Ancak siz bu durumun üstüne düşmeye devam ederseniz onu kendinizden uzaklaştırısınız.
Bakın mesela yaptığı çıkarıma : "Küçücük birşeyi büyüten o. Şimdi küçük bi şeyde böyle yapıyosa evlenince daha büyük sorunlarımız olduğunda napıcak?"
Çok rahatsızsanız konuşun, anlaşılmayı deneyin, onu anlayın.
Ve daha fazla uzatmayın derim. :51:
Çok doğru söylüyorsunuz..
Dediklerinizi uygulayacağım da..
Takip etmeyi bırakın derken; kardeşimin facesinden silip hiç hesabı yokmuş gibi unutmaya mı çalışayım yani?

bencede abartılacak bir şey yok ortada..açmak istiyosan senden aç face hesabı ama onu kızdırmak yada kısasa kısas yapmak için değil...istiyosan merak ediyosan aç..ama arkadaşlarının resimlerini beğenmesi falan normal yani bu kadar abartılacak bişey yok bence..

Bence face şifresini sana vermeli hem gerekli sürede geçmiş benim şifremi sevgilim bilir onun şifresini de ben konşmalara kadar okurum okuyabilmeliyim böyle düşünüyorum ama şöyle bi durum var bu ilk olarak onun isteğiyle oldu yani o istedi benden şifremi arkadaşlarımı tek tek sordu nerden tanıyosn vs bence senin face in yok ondan seni anlamıyor sevgilin

aynen facebook'un olsaydı anlardı. kıskanırdı. kim neden beğendi. niye yorum yapıyor. nerden tanıyor filan. kendi üzülür ve düşünürdü:)

valla tatlım erkek milleti bunu kullanıyor. sevgilim aynen şunu dedi. fotoyu silmeyi kabulettin bunu da kabul et filan diyo. hani bikere taviz verince arkasınıda istiyolar. gerçi artık ex oldu sevgilim exsevgilim diyim:) anladım ki en ufak bişeyine bile göz yummican.

ben evli bir bayan olarak düşüncemi yazdım
güvensizlik devamında başka sorunları da getirir
arkadaşın anlattıklarına bakarak sevgilisinin bi yanlışını göremedim ben
sevgiler :)

Bende açıcam aynılarını yaşa bakalım neler hissediceksin demiştim daha önceki tartışmamızda bırak bu çocuksu şeyleri demişti..
Şifresini istemem ki arkadaşım sorduğunda da yanaşamamıştı bana şifresini vermeye.. Benimde bi hayatım var küfürlü konuşuyorum msjlaşıyorum erkek arkadaşlarımla okuması gerek değil bunları ben ne yapıyosam meydanda işte abartmasın demişti.

ben evli bir bayan olarak düşüncemi yazdım
güvensizlik devamında başka sorunları da getirir
arkadaşın anlattıklarına bakarak sevgilisinin bi yanlışını göremedim ben
sevgiler :)

Geçenlerde yine bu konu için küsüp barıştığımız sessiz kaldığımız bi andan şu mesajı atmıştı..
"Seni aldatmam ben"
Şüphem yok zaten sadece kıskanıyorum demiştim bende cevap olarak..
Bazen abarttığımı düşünüyorum ama çıkamıyorum işin içinden.
Napcam şimdi silecek miyim kardeşimden bi daha bakmamalı mıyım yani?

Bende açıcam aynılarını yaşa bakalım neler hissediceksin demiştim daha önceki tartışmamızda bırak bu çocuksu şeyleri demişti..
Şifresini istemem ki arkadaşım sorduğunda da yanaşamamıştı bana şifresini vermeye.. Benimde bi hayatım var küfürlü konuşuyorum msjlaşıyorum erkek arkadaşlarımla okuması gerek değil bunları ben ne yapıyosam meydanda işte abartmasın demişti.

Canm aslında illaki şifresini versin flan bnlar kişiden kişiye değişir yani illaki vermesi gerek diyemeyiz biz de 6 aydır birlikteyiz ama dediğim gbi ilk sevgilim şifresini verdi bende öyle aldım yoksa isteyebilirmiydim bilemiyorum sen face aç ama ona inat olarak değil senin de arkadaş grubun beğensin fotolarını sorar merak ediyosa o zaman dersin beni anladın mı diye

Back