emotionn Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2010 368 0 28 1 Haziran 2011 Konu Sahibi damlays #41 Vuvuzela .!.: şu fotoğrafla bir de ben oynayayım dedim:) eskisi yenisi photoshop zor karışık diyen arkadaşlar, ilk etapta zorlanabilirsiniz ama güzel rehber kitaplar var basit anlatımlı biraz çözdükten sonra oyun gibi gelecektir zaten:) Genişletmek için tıkla... bambaşka bi kaıdn olmuş resmen nerden temin edebiliriz bu programı
Vuvuzela .!.: şu fotoğrafla bir de ben oynayayım dedim:) eskisi yenisi photoshop zor karışık diyen arkadaşlar, ilk etapta zorlanabilirsiniz ama güzel rehber kitaplar var basit anlatımlı biraz çözdükten sonra oyun gibi gelecektir zaten:) Genişletmek için tıkla... bambaşka bi kaıdn olmuş resmen nerden temin edebiliriz bu programı
sagolera Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Mart 2011 816 4 1 Haziran 2011 Konu Sahibi damlays #42 indirmek gerekiyo di mi bu programı ben pc ye program indiremyrm bozulur falan. indirilmeden yapıılan program yk mu
indirmek gerekiyo di mi bu programı ben pc ye program indiremyrm bozulur falan. indirilmeden yapıılan program yk mu
L LatEtiCin Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2010 6.388 6 2 Haziran 2011 Konu Sahibi damlays #43 hey allahımmm..........