Facebook resmim için estetik operasyon:)

firstday, divine-time şu yorumlarnzn altndaki resmleri nerden buldnz ya bende isiyorumm :)

photoshopu öğrenmeyi çok istiyorum ama çok zor muş öyle mi kızlar?

ya kızlar bende photoshop ögrenmek istiyorum
ama önce program indirmek lazım
bikaçkez denedim ama yapamadım yardımcı olurmusnuz?

ne kadar kazıkçılar 16 milyon filan yani bi kırşıklığı beni izleri yok etmek 5 dk lık iş gerçekten bende photoshop programı var kullanımı karışık gelebilir uğraşmak lazım detaylı bi program gerçekten ... ben çok iyi kullanabiliyorum isteyen yardımcı olabilirm ..

ya kızlar bende photoshop ögrenmek istiyorum
ama önce program indirmek lazım
bikaçkez denedim ama yapamadım yardımcı olurmusnuz?

tam olarak nerde takıldığını söylersen ..

Şimdi okudum bu konuyu çok şaşırdım gerçekten photoshop yaparak bu kadar paralarmı kazanılıyomuş vayy be :) bnde radyo televizyon okuyorm geçen senemiz bizimde photoshopla uğraşarak geçti o yüzden çok rahat kullanabiliyorum bununla ilgili bi sorunu olan kişiye yardımcı olabilirim ücretsiz olarak tabiki :)

biraz ışık oyunları

Eklentiler

• $123.jpg
    $123.jpg
    7,5 KB · Görüntüleme: 77
Son düzenleme:
selam kızlar yazıklarını zı okudum bu bölüme bi başlık açtım kızlar bu siteye bayılacaksınız diye eğer o site sayesinde bilgisayarınza hiç bir program yüklemeden kendinizde istediğiniz değişikliği yapabilirsinizz.saç rengi-göz rengi-makyaj-kaş inceltme ve dudak kalınlaştırmaopuyorumnanaktan

keskh ve ceren valla bana bnu nasıl yaptıgınızı ogretıceksınız ıkınıze de arkadaslık teklıfı yolladım
ben anlamam !

bunu yapmak çok kolay evde kardeşim yapıyo internetten indir programı gerisi çok kolay yaparsın

Photoshop'ta resim düzelmeyse istediğin, Yardımcı olabilirim.

bende photoshop var ama kaşım gözüm burnum ya da kusurlarımla oynamıyorum

efekt verme siyah beyaz yapma arka plan ya da renk değiştirme yapıyorum sadece.

boşverin olduğunuz gibi görünün..kandırma oluyo bence bu durum orayla burayla oynamak...

şu fotoğrafla bir de ben oynayayım dedim:)
eskisi
18581leightonmeestermat.jpg

yenisi
18581leightonmeestermat.jpg

photoshop zor karışık diyen arkadaşlar, ilk etapta zorlanabilirsiniz ama güzel rehber kitaplar var basit anlatımlı biraz çözdükten sonra oyun gibi gelecektir zaten:)

photoshopu öğrenmeyi çok istiyorum ama çok zor muş öyle mi kızlar?

Öğrenmek İstediğin Hiç Bir Şey Zor Olmaz..Yeter ki Öğrenmek İstiyorum De!!

Bunların Kursları Var ..
Sadece Photoshop Paketide Değil..
Yanısıra Vektörel Program Paketleri v.s.
Eğlenceli Olur..

ayrıca zor bir program pat diye öğrenilemiyo.ingilizce.türkçe yaması da var ama ben kullanmadım

İngilizcesine Başlayınca Türkçe'yi Zor Kullanırsınız.. Çünkü Bu Bir Teori Dersi Değil.. Uygulama..
Türkçesini Bilmenize Gerek Yok.. Her Zaman İngilizce Kullanmak En İyisi..

Şimdi Son Versiyonu Piyasada Çok Pratik..

X