• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

facebook profil resmim:(

"Millet at üstünde resim atıyor hepsi sığıyor da benim neden olmadı?" :KK70:
Face.de büyük fotoğraflar kırpılıyor. Şöyle yapın madem gözükmesini istiyorsunuz kırpılan zaten profil fotoğrafı oluyor onu gizli yapın "Sadece ben" olarak.Sonra "Ne düşünüyorsun" bölümünden o fotoğrafın orjinalini kendi sayfanıza "Arkadaşlar" ya da "Herkese açık" şekilde yapın böylece sorun çözülür.

no crop'u duymadim ama ben sana nasil yaptigimi anlatayim..
önce normal bir sekilde paylasiyorum fotomu, hangi albüm oldugu önemli degil...
daha sonra pc'den baglaniyorsan eger adres çubugunda www.face.... yazan kisma:
m.facebook.com........ yaz tabii fotografin oldugu linkte...
ondan sonrada o fotografi profil fotosu yapabilirsin... yine kesme islemi var ama fotografa tiklayinca tam boyut gözükmüs oluyor... yalniz pc'nin avantaji kadraja kendin istedigin gibi oturtabiliyorsun fotografini...

telefonla da yapabilirsin hatta daha kolay... ama kadrajda düzeltme yapamiyorsun...

Bu kadar hirsli anlatinca ulkenin basina geciyosun sandim altiustu face fotosu bide portakalli tavuk :D ne demeeek yapaaamamm :D

hahaha öyle valla.... beni tanıyanlar zaten bana bişley yaptırmak için, yapamazsın diyorlar yetiyor.... gazla çalışıyorum resmen....

birgün okulda hırsızlık olayı oldu... güvenlik kamerralarımız var ama kimse kullanmayı bilmior..sadece kayıtta kamera,geçmişe nasıl dönülür,bakılır vs bilen yok... ben de gittim müdüre,açıp bi deneyelim dedim.müdür, yok yaa servis elemanını çağırıp baktırırız, erkek hocalar bile bakamadı si nasıl bakacaksınız hocam?dedi.... anaaaaammm, 1ver hele sen şu kumandayı dedim, ve 15 dakikada kamernın tüm kullanım özelliklerini çözdüm:P şimdi bi sorun olsa hemen beni çağırıolar.... "yapabilirim" hırsı çok bende:)

Back